Leek een onbetrouwbare site, dus had mijn twijfels. Schoenen kwamen uit Frankrijk. Eerste keer kwam GLS niet aan de deur maar kon een nieuw bezorgmoment kiezen en pakket was er binnen een week. Schoen... Näytä lisää
ik heb twee dingen bij hun gekocht ze hebben me op tijd terugbetaald je moet wel met je eigen geld op sturen en het was een makkelijk proces
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Zeer lange levertijd
Ik dacht even snel online schoenen te kopen. Na 10 dagen wacht ik nog op een verzendbevestiging. Volgens de site kan ik daar nog een week op wachten. Dat zou dan 17 dagen wachten worden op twee paar schoenen die ik beter in een fysieke winkel had gekocht.
Saattaa käyttää tekoälyn apua vastauksissaLue lisää
Ik bestelde bokshandschoenen (Rocky…
Ik bestelde bokshandschoenen (Rocky Marciano) Benlee Wakefield 16 OZ, kleur wijnrood.
Ik ontving (Rocky Marciano) Strong, 10 OZ, kleur Pink/rood oid.
Ik kan ook niet ruilen.
Ik moet retouneren en opnieuw bestellen. Door bovenstaande ervaring zal ik niet opnieuw bij u bestellen.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Gebruik geen .nl als je niet uit Nederland komt.
Kreeg later pas door dat wederom door een buitenlands bedrijf het .nl gebruiken waarmee er gesuggereerd word dat het bedrijf uit Nederland komen. Ga ik niet meer doen. De laagste prijs, voor mijn gekozen product lokte me. Ga hier beter op letten.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Ik had even twijfel maar uiteindelijk…
Ik had even twijfel maar uiteindelijk mijn kickbox set gekregen en het is de juiste kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Ik heb tot op heden mijn spullen niet…
Ik heb tot op heden mijn spullen niet ontvangen

Vastaus yritykseltä Training Fit
It is impossible to return the product
It is impossible to return the product, the wrestling shoes came in a smaller size, I want to exchange them, I write to the support group, they write to me that a return is not possible, I highly do not recommend it.

Vastaus yritykseltä Training Fit
ik heb twee dingen bij hun gekocht ze…

Heel slechte service
Heel slechte service, geen hulp na verkoop. Levering is gewoon zoek en terugbetaling nog niet ontvangen.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Liever ergens waar goede service wordt geboden
edit na antwoord: Heel spijtig te zien dat ze deze review beantwoorden met een automatisch (AI?) gegeneerde tekst. Ik heb meermaals contact opgenomen met de klantendienst, maar ook daar telkens een automatisch gegenereerde tekst.
Ik heb onlangs iets besteld op training-fit.nl, maar doordat hun website geen veld of validatie voor een huisnummer heeft, is mijn pakketje naar een foutief adres verzonden. Direct na het plaatsen van de bestelling heb ik contact opgenomen, maar een adreswijziging was “niet mogelijk”. PostNL kon ook niets doen. Vervolgens gevraagd of ze het pakket na retour naar het juiste adres konden versturen, maar ook dat kon niet. Erg teleurstellend hoe star ze zijn en hoe weinig klantgericht ze handelen. Voor mij geen training-fit.nl meer.

Vastaus yritykseltä Training Fit
kan mijn bestelling niet traceren…
kan mijn bestelling niet traceren zonder een account, en het duurt 2 weken voor ze om een bestelling te verwerken.

Geen contact klantservice
Ik heb bokshandschoenen besteld maar ik kan mijn bestelling niet bekijken. De Site ligt eruit. Ik kan geen contact krijgen met de klantenservice.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Bandje voor smartwatch was prima
Bandje voor smartwatch was prima, alleen bij de verzending ging wat mis.

Vastaus yritykseltä Training Fit
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.