Jeg kontakter kondal trailer via mail fredag aften (7-11) med et par spørgsmål. Lørdag formiddag var jeg over og besøge dem i Ejby. Traileren stod dog i Odense afdelingen, men det gav ingen p... Näytä lisää
Nytårstorsken blev reddet! Kondal Trailer Center ydede bare den bedste service til en utrolig stærk pris. Vi mister trailer hjulet på motorvejen og kontakter Kondal Trailer Center, og tre timer sen... Näytä lisää
DEN STØRSTE OG VARMESTE anbefaling til Kondal trailer Center herfra ! Første trailer blev købt her, med den fineste vejledning i hvad vi skulle være opmærksomme på og hvilken trailer der ville vær... Näytä lisää
Stod akut og manglende en trailer da den gamle var brudt sammen. Tog derfor kontakt til Kondal Trailer Center som i telefonen virkede seriøse. Ved besøget var servicen hos Kondal Trailer Cente... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi er specialister inden for Brenderup trailere. Se vores store udvalg af både hus&have trailere og erhvervstrailere. Vi garanterer gode trailer tilbud!
Industrivej 6, 5592, Ejby, Tanska
- trailercentret.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Usædvanlig god personlig betjening og…
Usædvanlig god personlig betjening og ikke mindst holdt aftaler, som vi havde aftalt telefonisk - Og endda mere til. Vi kørte fra Kondal med en rigtig god oplevelse.
Fantastisk service! 😁
Tak for god service! Ringede kl 11 og spurgte om leveringstid på trailer med ekstraudstyr. Beskeden var "Du kan hente den om en time". Det var dog lige for hurtigt for mig. Karin tog sig god tid til god overlevering også selvom jeg kom 1 minut over lukketid 👍 Kan klart anbefales!
Det er den dårligste service jeg…
Det er den dårligste service jeg nogensinde har oplevet.. Bestiller et træk og de levere noget forkert hvor efter de vil have flere penge for at skaffe det rigtige. Det aftales onsdag de skal levere senest fredag da jeg skal bruge traileren i weekenden. Det sker så heller ikke så jeg har måtte leje en trailer i stedet. nu det mandag eftermiddag og de har være med noget af et træk ikke komplet... F... det er amatør agtigt.. ANBEFALER IKKE AT HANDLE MED DEM!!

Vastaus yritykseltä Kondal Trailer Center
Fantastisk service og gode priser
Fantastisk service og gode priser, kan klart anbefales😜
dygtig og troværdig
Har brugt Kondal Trailercenter i Ejby to gange nu, og kan kun sige: Rigtig fin service af en fagmand der ved hvad han laver.
Absolut rimelig pris, betalte kun for materialerne, service og venlig betjening var gratis.
Kan varmt anbefales
Kanon
Virkelig en god oplevelse, kompetent og engageret vejledning. Kan virkelig anbefales.
Fantastisk service
Fantastisk service. Meget hjælpsomt og imødekommende personale.
Jeg handlede tilfældigt hos dem, da jeg søgte på Google efter køb af trailer, og har ikke fortrudt mit valg.
De bedste anbefalinger herfra!
Perfekt!
Kondal gav et hurtigt og skarpt tilbud på en trailer med, hvor der samtidig blev udvist stor fleksibilitet ift. afhentningstidspunkt. Ved afhentning var der god og ærlig vejledning omkring traileren, herunder sikkerhed og vedligehold.
Fremragende service
Fremragende service, gode priser, god viden og god vejledning.
Vores næste trailer bliver også købt herfra

Rigtig god service!!

Nytårstorsken blev reddet!
Nytårstorsken blev reddet!
Kondal Trailer Center ydede bare den bedste service til en utrolig stærk pris. Vi mister trailer hjulet på motorvejen og kontakter Kondal Trailer Center, og tre timer senere er vi på vej til at fiske nytårstorsk. De gik langt ud over den forventede service og tog endda med ud og monterede hjulet på traileren igen. Helt utroligt og meget fantastisk service.
Alle de bedste anbefalinger kommer her fra SIlkeborg.
Mvh. Steen N. Jensen
Super service.
Super service.
Kom ind med en ældre trailer der skulle til syn.
Den lovede reparationstid blev overholdt. Alt gik efter aftale og mere end det. Pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen hos Kondal.
Kan på det varmeste anbefale dem.

DEN STØRSTE OG VARMESTE ANBEFALING
DEN STØRSTE OG VARMESTE anbefaling til Kondal trailer Center herfra !
Første trailer blev købt her, med den fineste vejledning i hvad vi skulle være opmærksomme på og hvilken trailer der ville være relevant til vores behov. Og efter kort tid havde vi fundet frem til den helt rigtige trailer.
Traileren har allerede været til stor gavn og vi ved, hvis der skulle blive noget med traileren - står de arbejdende folk, hos kondal - klar til at hjælpe , altid venlige og smilende.
Anbefaler gerne Kondal Trailer Center
Stod akut og manglende en trailer da den gamle var brudt sammen.
Tog derfor kontakt til Kondal Trailer Center som i telefonen virkede seriøse.
Ved besøget var servicen hos Kondal Trailer Center god og efter ca. 30 min. kunne jeg køre derfra med ny trailer - indregistreret og med ekstra tilbehør påmonteret.
Eneste minus er at der var en mindre misforståelse omkring prisen, men sælgeren er ny og ydede til gengæld god service, hvorfor jeg vælger at give 5 stjerner.
Bedre service kan vi ikke få - selv ikke i Danmark
Vi fik hjælp fra start til slut ved køb af trailer hos Kondal Trailer Center.
Utrolig kompetent sælger som holdt, hvad der blev lovet og til punkt og prikke.
God jul ønsker vi Kondal Trailer Center

Vastaus yritykseltä Kondal Trailer Center
Vi vidste hvad vi ønskede
Vi vidste hvad vi ønskede, og Kondal trailer center havde vores trailer klar inden for en halv times tid med de ønsket ting monteret.

Det er f... i orden du
Havde kigget lidt på trailer rundt omkring, men valgte at skrive til Kondal, hvor hurtigt jeg kunne komme på hjul hos dem. Jeg skrev fredag eftermiddag og der lå svar med det samme, om at vi var kørende på 10 minutter. Søndag kørte vi ud og fik verdens bedste oplevelse! Mange tak for det. Vi er meget glade for vores nye trailer, for servicen, ekspeditionstiden, prisen og for det efterfølgende eftersyn, som blev ordnet med det samme og uden varsel. Min kæreste sagde “det er ikke sidste gang vi køber trailer der”, men jeg personligt håber der går lang tid
REDIGERET: jeg har læst jeres svar og det fremgår ikke af anmeldelsen, hvor god rådgivning man får - og at det tydeligt skinner igennem at I både har passion og forstand på det I laver. Det er noget som tæller i min bog. Traileren er en del af familien. Den transporterer edderkopperne og hunden fanger dem. Endnu en gang tak!

Vastaus yritykseltä Kondal Trailer Center
Effektiv, billig og god betjening
Ville købe ny Brenderup-trailer lokalt i Roskilde, men blev opmærksom på fynske Kondal Trailer Center i Ejby og Odense, der bare var mærkbart billigere end konkurrenterne. Ringede og fik en god snak med Karin på Odense-kontoret om valg af model. Da jeg alligevel havde ærinde på Fyn, valgte jeg at slå til hos Kondal. Jeg kom, og et kvarter efter kørte jeg derfra med en indregistreret ny trailer. Hurtigt, effektivt, god betjening og ca 1000 kr sparet i forhold til konkurrenterne. Så jeg er glad og MEGET tilfreds :)

Service i verdensklasse
Service i verdensklasse!
Vi eksploderede et dæk på traileren midt på den fynske motorvej - uden for normal åbningstid - og fik en helt igennem fantastisk service og senere en uvurderlig hjælp til at komme videre (med flyttelæs). En stor tak for hjælpen til Kondal Trailer Center!

Ny trailer...
Hvis man står og skal bruge en trailer,eller skifte den gamle ud,så kan jeg kun anbefale at kører et smut forbi Kondal trailer center.
De ved hvad de snakker om,super service og vejledning....
Tak for det,er glad for at vi fandt en trailer til mit behov....