Trafikpladsen køreskoleArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Kan klart anbefale Trafikpladsen Køreskole! Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug, og jeg har lært enormt meget gennem hele forløbet. Kæmpe cadeau til Mads for hans professionalism... Näytä lisää

Jeg har bestået min køreprøve, for lidt tid siden. Helt fantastisk forløb med Mads, hvor jeg herefter lige skulle vænne mig fra ikke kun væres køretimer, men også alle de personlige snakke vi havde ig... Näytä lisää

Super fint forløb med teoriundervisning af Søren og undervisning bag rattet med Mads - de er begge to rolige, sjove og dygtige. Teori er med små hold hvor der var plads til spørgsmål og Mads er super... Näytä lisää

For 20 år siden havde jeg nogle virkelig dårlige oplevelser med køreprøven i min hjemby Stockholm i Sverige - så meget, at jeg aldrig troede, jeg skulle prøve at tage kørekort igen. Men når man... Näytä lisää

1. Autokoulu

Tag' dit kørekort hos os, vi kan findes i Valby på Bykildevej 1 - Find også informationer om køreskolen på vores hjemmeside Trafikpladsen.dk eller vores Facebook-side “Trafikpladsen”

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Megagod oplevelse hos Trafikpladsen!

Jeg har i dag færdiggjort mit forløb hos Trafikpladsen. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Jeg har haft både teori,- og køretimer med Mads, og han har mine varmeste anbefalinger. Teoritimerne var hyggelige, motiverende og lærerige og noget jeg glædet mig til hver uge. Til køretimerne var bilen fyldt med tryghed, læring og grin og Mads sørgede for, at vejene føltes som en stor træningsbane med plads til fejl, i stedet for en dødsrute.
Samtidig udfordrer han en på de ting, man finder en anelse ubehagelige, men på en tryg, rolig måde så man havde mulighed for udvikling.

At tage kørekort her er ikke blot en opgave, der skal overstås, men en god oplevelse med masser historier man tager med sig videre.
Og endda faktisk noget man vil savne.

Tak for de mange gode stunder og grin på Trafikpladsen.

6. tammikuuta 2026

Sjovt, trygt og fleksibel - Varmeste anbefalinger

Jeg kan kun give Trafikpladsens Køreskole mine varmeste anbefalinger.

Mads, som var min primære kørelærer, er sjov, afslappet og ekstremt dygtig til at give konstruktiv kritik. Han formår at skabe en rolig og tryg stemning i bilen, hvilket gjorde køretimerne både sjove og lærerige. Samtidig var han meget imødekommende, når det kom til planlægning af køretimer, og viste stor fleksibilitet i forhold til aftaletidspunkter.

Søren stod primært for teorien i mit tilfælde, og her var oplevelsen mindst lige så positiv. Undervisningen var afslappet, lærerig og underholdende, hvilket gjorde teorien langt nemmere at forstå og huske.

Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, og det er i høj grad takket være Mads og Søren. De ser dig som elev individuelt og sørger for, at du får det hele med på en sjov måde, med hensyn og i dit tempo.

Jeg vil uden tøven anbefale Trafikpladsens Køreskole til alle, der ønsker en tryg, personlig og positiv oplevelse på vejen mod kørekortet.

Stort tak!!😊

19. joulukuuta 2025

Fantastisk køreskole med gode lærere

Fantastisk køreskole med gode lærere. Jeg var så heldig at have teori med både Søren og Mads, som gjorde teoritimerne spændende og sjove frem for noget, der blot skulle overstås. Køretimerne var desuden trygge og lærerige, hvilket resulterede i, at jeg stod med kørekort efter 2,5 måned på et normalt forløb. Kan varmt anbefales at tage kørekort her :)

17. joulukuuta 2025

Super forløb

Jeg kan på alle måder kun anbefale at tage kørekort hos Mads :) jeg har kørt med Mads og fået teoriundervisning hos Søren. Begge to er søde og gode til at lære fra sig. Mads er enormt rolig og tryg at køre med. Man føler sig i de aller bedste hænder.

5. joulukuuta 2025

Den rigtige køreskole til dig der søger topkvalitet

Har lige færdiggjort mit kørekortforløb med Mads som lærer i teori og køretimer. Fra start til slut har det været et sjovt og lærerigt forløb. Både i teorilokalet og i bilen er der plads til hygge og rar stemning. Mads er en super dygtig og empatisk kørelærer som giver 100% plads til fejl og nervøsitet, så man bliver bedre af det. Ville anbefale ham på det varmeste hvis du søger en dygtig og erfaren kørelærer som sørger for du kommer igennem forløbet i det tempo der passer dig. 5 stjerner, perfekt forløb!

4. joulukuuta 2025

Rigtig god kørerskole

Rigtig god køreskole som har styr på det. Mads sørgede for at jeg bestod både teori og køreprøve i første hug. Han gjorde også så alle køretimer, var hyggelige og sjove men også lærerige. Han er god til at forklare og være tålmodig, når man ikke forstår noget, og jeg kan helt klart anbefale stedet til andre. Desuden er der gratis kaffe og sodavand til elever;)

4. marraskuuta 2025

Byens bedste køreskole

Jeg har hen over nogle måneder efter sommeren været elev hos Mads og Søren på Trafikpladen Køreskole. Og har nu bestået køreprøven i første forsøg for såvel teori som den praktiske prøve. Det har kun kunnet lade sig gøre ved hjælp af den gode undervisning og veltilrettelagte forløb hos Mads og Søren. Da jeg er lidt oppe i årene havde jeg nok brug for lidt mere tålmodighed og guiding end de elever der er flest. Og det var lige netop det jeg fik sammen med en yderst struktureret, god kommunikation og grundig undervisning. Min kørelærer var Mads og han er helt igennem sympatisk og behagelig at være elev hos. Man føler sig tryg og han skaber en afslappende stemning samtidighed med, at han hele tiden har fokus på det der skal læres og øves igen og igen (husk nu den orientering over skulderen). Jeg giver Mads, Søren og Trafikpladen Køreskole mine allerbedste anbefalinger og er glad for at jeg i sin tid valgte dem da jeg skulle gå i gang med at tage kørekort. At jeg tog kortet i første forsøg er et resultat af den fantastiske undervisning hos Mads og Søren. Tak for det!

13. marraskuuta 2025

5/5 stjerne til Trafikpladsen

Jeg har i dag færdiggjort mit forløb hos Trafikpladsen på kun 2 måneder. Det har været en fornøjelse, spændende, tilrettelagt og sjovt hele vejen igennem - takket være Mads, som er en dygtig og engagerende kørelærer. Der var nærværende undervisning både i teorilokalet og til køretimerne, som begge blev til trygge og effektive læringsrum (begge prøver bestået i første forsøg).

Kan på det varmeste anbefale Trafikpladsen til enhver! Det kan gøres hurtigt, men der er i den grad også plads til et trygt og roligt forløb, hvis det er dét, man er efter.
5/5 stjerner! Kun godt herfra

5. marraskuuta 2025

Super god køreskole/lærer! Kan varmt anbefales

Mads Berensen kørelærer fra Trafikpladsen Valby får 5 stjerner fra mig⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Efter et langt og kedeligt forløb hos en anden køreskole ringede jeg til Mads fra Trafikpladsen, fordi min veninde havde anbefalet ham. Efter et par minutter i telefonen havde han overtaget mit forløb og hjalp mig med alt det praktiske jeg skulle gøre fra nu af.
Jeg manglede glatbanen, teoriprøve, ekstra køretimer og til sidst køreprøven. Mads hjalp mig igennem hele forløbet med alt info jeg skulle bruge både mundtligt og skriftligt. Jeg følte endelig, at jeg kunne forbedre mig til køretimerne. Jeg følte mig tryg og i godt humør hver gang vi skulle ud at køre.
Jeg vil beskrive Mads som tålmodig, åben, forstående og sjov. Jeg var aldrig bange for at gøre noget forkert ude på vejene. Selv da jeg var lige ved at køre gamle Ole ned, så slog Mads foden ned på bremsen og sagde en joke:) Med det sagt, så kom jeg for et par dage siden op til min køreprøve og bestod uden nogle fejl. (Takket være Mads😆)
Så jeg kan varmt anbefale Mads til dig der skal til at tage kørekort eller gerne vil skifte køreskole og få en ordentlig og behagelig afslutning på dit forløb. Tak for alt hjælpen og de hyggelige køreture! Vi ses på vejene!😆🚗💨

22. lokakuuta 2025

Stjerne dygtige kørelærer

Jeg har for nyligt færdiggjort et forløb hos trafikpladsen, med Mads som fantastisk teoriunderviser og nogle helt vildt gode køretimer sammen med Søren, jeg følte mig utroligt godt udrustet og forberedt både da jeg skulle til Teoriprøven og køreprøven takket være den veludarbejdede undervisning både i bilen og teorilokalet

25. syyskuuta 2025

Rigtig god oplevelse med Mads og Søren

Jeg har været meget tilfreds med forløbet hos køreskolen. Jeg har haft både Søren og Mads som undervisere, og de er begge professionelle, dygtige, venlige og imødekommende. De har masser af tålmodighed og gode tips, som gjorde det trygt og lærerigt at tage kørekortet. Kan varmt anbefales!

22. syyskuuta 2025

Har bestået kørerprøve efter 1.forsøg

Jeg har DD bestået min kørerprøve for under 4 måneders forløb. Takket være Trafikplasen Køreskole og til min kørelærer Mads som er super tålmodigt og rolig fyr. Stort stort anbefaling herfra, optager få elever af gangen med masse overskud, og plads til hver enkelte elevers behov. Effektivt forløb og godt flow mellem teoriundervisning og kørerlektioner.
Tak for dig Mads. Tak for alle dine gode påmindelser og uendeligt talmodighed. Tak.

29. elokuuta 2025

Tak for god undervisning

Mads og Søren er et fantastisk bekendskab at gøre sig uanset om man er 18 eller 48 når man skal have sit kørekort. God undervisning i bilen og til teori. Små hold med god tid til fordybelse. Stor fleksibilitet i at tilpasse det til hverdagens andre udfordringer. Teori- og køreprøve klaret i første hug. Tak for nogle gode dage på Trafikpladsen Køreskole.

27. elokuuta 2025

Fantastisk oplevelse

Jeg manglede blot at bestå køreprøve da jeg tog kontakt til Mads fra Trafikpladsen køreskole. Jeg har altid synes det var ubehageligt at sidde foran et rat, men Mads gjorde det til en afslappende og god oplevelse. Han er en fin fyr med et glimt i øjet, og han lytter til hvad du siger og hjælper med at lægge en plan som får dig i mål. Kan ikke andet end at anbefale.

22. elokuuta 2025

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg tog et lynkursus hos Trafikpladsen og blev færdig på kun 6 uger – og det har virkelig været en super god oplevelse hele vejen igennem! Undervisningen var både lærerig og engagerende og man kunne mærke, at der var tænkt over at gøre det relevant og spændende.

Jeg havde Mads som min kørelærer, og han var helt fantastisk. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene på en rolig og forståelig måde, og han var altid tålmodig og opmuntrende, selv når man lavede fejl. Det gjorde, at jeg følte mig tryg bag rattet fra dag et. Jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger!

Alt i alt en virkelig god køreskole med styr på tingene, god kommunikation og fleksibilitet.

Tak for en fed oplevelse, det har været en fornøjelse!😊

14. elokuuta 2025