Trafikpladsen køreskoleArvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Kan klart anbefale Trafikpladsen Køreskole! Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første hug, og jeg har lært enormt meget gennem hele forløbet. Kæmpe cadeau til Mads for hans professionalism... Näytä lisää

1. Autokoulu

Tag' dit kørekort hos os, vi kan findes i Valby på Bykildevej 1 - Find også informationer om køreskolen på vores hjemmeside Trafikpladsen.dk eller vores Facebook-side “Trafikpladsen”

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig godt forløb

Kæmpe cadeau til Mads for hans professionalisme, medmenneskelighed og pædagogiske tilgang. Undervisningen har været både lærerig, jordnær og nem at forstå, og man føler sig virkelig godt behandlet som elev. Der har været plads til både fejl, spørgsmål og hyggelig smalltalk undervejs, hvilket har gjort hele processen meget mere tryg og overskuelig.

Man kan virkelig mærke, at Mads går op i sine elever og gerne vil have, at man lykkes. Tak for et virkelig godt forløb - kan varmt anbefales!

28. toukokuuta 2026

Jeg har bestået min køreprøve

Jeg har bestået min køreprøve, for lidt tid siden. Helt fantastisk forløb med Mads, hvor jeg herefter lige skulle vænne mig fra ikke kun væres køretimer, men også alle de personlige snakke vi havde igennem forløbet. Jeg fik anbefalet Mads af min mor i første omgang, som havde haft enormt svært ved at springe ud i det at få kørekort efter hun efter mange år har havde opbygget en meget stor ubehag. Jeg stod på sidelinjen og betragtede hvordan min mor blev mere og mere tryg, alt på grund af Mads. Jeg er selv en person, der har brug for tryghed i situationer hvor man bliver presset ud af sin comfort-zone. Derfor valgte jeg Mads og kan kun sige, at han levede op til alle mine forventninger.

25. toukokuuta 2026

Et perfekt valg - også til dem, der er nervøse for at køre

Tanken om at køre bil har altid været forbundet med frygt for mig, og derfor har jeg taget et meget langt tilløb inden jeg tog kørekort. Jeg ledte efter en kørelærer, som havde erfaring med elever med køreangst og endte med at vælge Mads, og det har jeg ikke fortrudt et sekund.

Han er rolig og klar til at tage tingene i det tempo, der fungerer bedst for dig. Og samtidigt er han god til at skubbe lidt til comfortzonen, når han kan fornemme, det giver mening. Teoritimerne var også gode og lærerige, og Mads er god til at formidle det hele, så det hænger fast. Samtidig gør han også en dyd ud af at få sine elever til at få fikset alt det praktiske, som skal på plads inden man kan gå til prøverne. Man kan virkelig mærke, at han gerne vil hjælpe eleverne til at få et forløb uden gnidninger og unødvendig ventetid

Jeg gik fra at tro, at jeg aldrig ville kunne få et kørekort til at have bestået begge prøver i første forsøg, og stå med et kørekort efter 12 uger. Kæmpe ros til Mads og Trafikpladsen.

24. toukokuuta 2026

Super godt forløb

Super fint forløb med teoriundervisning af Søren og undervisning bag rattet med Mads - de er begge to rolige, sjove og dygtige. Teori er med små hold hvor der var plads til spørgsmål og Mads er super til at gøre en tryg bag rattet med hans ro. Jeg kan varmt anbefale Trafikpladsen Køreskole - bestod begge prøver i første forsøg.

19. toukokuuta 2026

Även en svensk kan ta körkort!

For 20 år siden havde jeg nogle virkelig dårlige oplevelser med køreprøven i min hjemby Stockholm i Sverige - så meget, at jeg aldrig troede, jeg skulle prøve at tage kørekort igen. Men når man er 40+, må man tage sig sammen!

Efter et forløb med Lovpakke, Søren i teori og Mads i praktisk kørsel – samt to ekstra lektioner – står jeg nu med kørekortet i hånden. Lykken!!!

Begge undervisere var fantastiske, og det var virkelig hyggeligt at køre med og lære Mads at kende, som ikke bare er en rolig og dygtig kørelærer, men også meget venlig, sjov og sympatisk.

Jeg kan varmt anbefale Trafikpladsen Køreskole! Selv som svensker bosat i København kan man godt tage kørekort 😉

13. toukokuuta 2026

Kæmpe anbefaling

Jeg havde Mads som kørelærer, han var meget tålmodig, god til at lære fra sig og give konstruktiv feedback.
Det har været en rigtig godt forløb, jeg har bestået køreprøven i første gang!

7. toukokuuta 2026

Rigtig godt forløb!

Mit forløb hos Trafikpladsen køreskole har været rigtigt godt! Alt fra teoriundervisning til køretimer.
Min kørelærer Mads har været dygtig til at lære fra sig. Mit forløb har været rigtig trygt og effektivt.
Jeg kan på den baggrund varmt anbefale Trafikpladsen køreskole.

22. huhtikuuta 2026

Godt forløb!

Havde et godt forløb på Trafikpladsen! Ville anbefale til hver en tid :) Jeg fik kørekortet på 2,5 måned, med både teori og praktisk prøve bestået i første hug. Alt i alt super god oplevelse.

30. tammikuuta 2026

Trygt, effektivt og bundprofessionelt forløb

5 stjerner herfra. Jeg har netop bestået min praktiske køreprøve efter et rigtig godt forløb hos Trafikpladsen Køreskole i Valby, med Mads som kørelærer.

Som 29-årig førstegangserhverver havde jeg givetvis en anden indgangsvinkel end mange yngre elever, men Mads var rolig, tålmodig og professionel hele vejen igennem. Han mødte mig dér, hvor jeg var, og tilpassede undervisningen til mit tempo og niveau. Samtidig sørgede han for at udfordre mig og holde et højt fagligt niveau, så jeg blev en sikker og kompetent bilist — og følte mig godt forberedt til prøven.

Jeg gennemførte lovpakken med kun én ekstra køretime og bestod både teori- og køreprøve i første forsøg, alt sammen på cirka 2,5 måned. Det vidner i mine øjne om en kørelærer, der tager sit ansvar og sine elever seriøst!

26. helmikuuta 2026

Kæmpe anbefaling

Mit forløb hos trafikpladsen har været en sand fornøjelse og en kæmpe anbefaling fra mig til dem
De er der 100 % for en og hjælper en hele vejen , os når man synes det hele kan være lidt svært
Kæmpe tak til Mads for og være der hele vejen igennem
KÆMPE ANBEFALINGEN

17. helmikuuta 2026

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg fik mit kørekort på kun 3 måneder, og hele forløbet har været virkelig godt. Min kørelærer var super sød, sjov og samtidig meget professionel, hvilket gjorde køretimerne både trygge og hyggelige.

Der var god struktur på undervisningen, fleksibilitet i forhold til tider og altid en rar stemning. Man føler sig virkelig godt klædt på til både teori og køreprøve.

Alt i alt en virkelig god køreskole jeg ville uden tvivl vælge dem igen og kan klart anbefale dem til andre.

9. helmikuuta 2026

Mads er 10/10

Mads gjorde det meget nem og sjovt at tage kørekort. Han gjorde det meget forståeligt og trygt. Jeg kan kun sige kæmpe anbefaling!!!

4. helmikuuta 2026

Mega god køreskole

Mega god køreskole, kan 100% anbefale. Jeg havde Søren i teori og Mads som kørelærer. De gjorde oplevelsen mega god og sjov. Bestod begge prøver i første hug og det var et fint og hurtigt forløb! 🌟

26. tammikuuta 2026

⭐️ Anmeldelse af min tid hos Trafikpladsen køreskole

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos køreskolen! Teoritimerne med Søren var både engagerende og lette at forstå han gør selv de svære regler interessante, og man føler sig godt forberedt til teoriprøven. Mads som kørelærer var tålmodig, rolig og professionel i alle køretimer. Han skabte en tryg og positiv stemning i bilen, og jeg følte mig godt rustet til både praktisk kørsel og den afsluttende prøve. Samlet set en rigtig god oplevelse med dygtige undervisere, som jeg varmt kan anbefale til alle, der vil tage kørekort!

20. tammikuuta 2026

Jeg synes det hele har været en god…

Jeg synes det hele har været en god oplevelse. Det føles mere sjovt end stressende at følge med i. Lærerne er ikke kedelige at høre på og det føles ikke ubehageligt når du skal til køreprøven. Der var ikke noget der var særligt kompliceret. Man kan roligt stole på at man får nået det hele.

20. tammikuuta 2026

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole
Jeg havde Mads i teori og som kørelærer, og jeg følte at han gjorde det meget professionelt samtidig med at han også gjorde det overskueligt og hyggeligt. Jeg havde hørt fra mange at kørekort bare var noget der skulle overstås, men det følte jeg på ingen måde her.
Trafikpladsen kan klart anbefales og man får helt klart noget for pengene

7. tammikuuta 2026