Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Näytä lisää

Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Näytä lisää

Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Näytä lisää

Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og leve... Näytä lisää

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Meget god kunde service.

Meget god kunde service.
Anmodning om tilbud på nyt trægulv blev hurtigt opfyldt.Tilbudet var i den gode ende i forhold til andre firmaer på markedet.
De svarer altid meget hurtigt på ens forspørgelser.

17. marraskuuta 2018

Første køb hos TræGulvCentret og det er…

Første køb hos TræGulvCentret og det er forløbet til fuld tilfredshed. Svar samme dag som jeg forespurgte på det ønskede gulv. Prisen var fin og Trægulvcentret havde rettet et par småfejl jeg havde lavet. Dagen efter accepterede jeg tilbuddet, og få timer efter lå der en ordrebekræftelse som var korrekt. Ny tilbagemelding og dagen efter var fakturaen parat. Samtidig var der langt hurtigere levering end hvad der var oplyst hos den oprindelige gulvfabrikant.
Når vi når til renovering af underetagen så bliver det TræGulvCentret igen!

9. marraskuuta 2018

God oplevelse at handle hos Trægulvcentret

Jeg var på udkig efter et specifikt gulv (massive planker i rødeg), fordi det skulle matche et eksisterende Trip-trap gulv, som nu er udgået af produktion. Spurgte mange forskellige i Danmark, og det var kun TræGulvCentret som kunne hjælpe - tak for det.
Særligt Jesper Washuus har været meget hjælpsom, og selvom det har været en langstrakt proces at finde gulvet (i Tyskland), få tildannet i bredde og skåret fer-not, alt iht. mine specifikationer, har Jesper været god til at holde mig orienteret om fremdriften.
Jeg var spændt på at få gulvet leveret, men nu er det modtaget, og produktet svarer til mine forventninger. Eneste kritikpunkt er nok prisen, men det modsvares af at det leverede gulv er i god kvalitet, og samme specifikationer som det øvrige gulv - det var netop hensigten.
Det har været en god oplevelse at handle hos Trægulvcentret.

3. marraskuuta 2018

Har været super tilfreds fra start til…

Har været super tilfreds fra start til slut. Er blevet godt vejledt og har fået tilsendt mange prøver inden jeg traf det endelige valg. Gulvet blev leveret utrolig hurtigt (bestilte onsdag aften blev leveret med fredag morgen). Kunne ikke have fået bedre service!

12. lokakuuta 2018

Den mest kompetente og venlige vejledning jeg har fået.

Jeg har snakket med en del forskellige fagmænd om mit trægulv-projekt. Ingen steder har jeg fået en så fagligt kompetent, venlig og hurtig vejledning som fra Jesper fra Trægulvcentret. (Jeg skulle have udbygget et gammelt parketgulv med noget nye parketstave - hvilket ikke nødvendigvis er en helt enkel sag).
Det skinner klart igennem, at der ligger mange års erfaring bag, og at de virkelig ved hvad de snakker om, når det kommer til træ og gulve. Når servicen så tilmed er helt i top, kan man ikke forvente mere. Største anbefaling herfra og 1000 tak til Trægulvcentret. Vh Morten Bonde

10. lokakuuta 2018

Fantastisk service og hjælp

Fantastisk service og hjælp. Har bestilt trægulv og lim, og har fået seriøst rådgivning på alle mine mange spørgsmål, altid hurtig svar på mail, og skarpe priser, 5 stjerner herfra.

10. lokakuuta 2018

Klar anbefaling herfra

Bestilte gulv fra Kährs. Jesper var hurtig til at kontakte mig for at gennemgå og præcisere ordren. Super god kundeservice. Varerne kom som aftalt og der blev efterfølgende fulgt på, om alt var gået som det skulle. Jeg kan klart anbefale at handle her.

3. lokakuuta 2018

Højeste anbefalinger

Højeste anbefalinger. Bliver ikke meget bedre. Fantastisk forretning. Gode lave priser på kvalitetsprodukter. Kæmpe udvalg og kyndig og meget venlig kundeservice hver gang. Vi har handlet her mere end én gang og det er samme positive oplevelse hver gang. Det er helt klart en forretning vi vil anbefale.

2. lokakuuta 2018