Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Näytä lisää

Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Näytä lisää

Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Näytä lisää

Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og leve... Näytä lisää

4,1

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Lige som forventet.

Bestilte et bambusgulv hos TræGulvCentret, som de havde til en god pris. Prisen for levering var også god.
Leveringen trak lidt ud, men jeg blev hele tiden orienteret om forløbet, og jeg skulle bare vente med betalingen til efter modtagelsen. Så føler man sig tryg i forløbet, Gulvet blev leveret, og er lige som forventet.

9. joulukuuta 2021

Fantastisk service!

Vi har haft en helt igennem fantastisk oplevelse af TræGulvCentret. Jesper, som vi talte med hele vejen igennem forløbet, har rådgivet os med stor ekspertise og var altid meget tilgængelig og hurtig til at svare. Produktet lever desuden fuldt op til vores forventninger.

5. joulukuuta 2021

Dygtige, servicemindede og professionelle

Vi har kun godt at sige om Trægulvcenret i Rungsted. Vi har fået utrolig god rådgivning i forbindelse med vi skulle have nye gulve på 1.sal i vores hus. Vi har været utrolig glade for Jespers mangeårige ekspertise. Fantastisk service, og altid hurtig tilbagemelding på ens henvendelse. Vi har fået de gulve, som vi drømte om og de ligger snorlige overalt. Vi kan varmt anbefale at bruge Jesper og hans team. De er super professionelle og bare dygtige og dedikerede til deres håndværk

6. marraskuuta 2021

Stort tak til Jesper fra Trægulvcentret for hjælpen

Det kan være en svær omgang, at få et overblik på mulighederne, når man skal finde et nyt gulv til sin bolig.

Her var vi heldige, at få kontakt til Jesper fra Trægulvcentret.

Helt fra start har han været serviceminded, og god til at præsentere muligheder, sende billeder og alt hvad vi kunne ønske os.

En service og professionalisme som mange andre helt sikkert kunne lære noget af, og årsagen til at vi til enhver tid vil anbefale trægulvcentret - og især Jesper - til alle der overvejer et nyt trægulv.

18. lokakuuta 2021

Super service

Super service. Alt leveret som aftalt til god pris.
Da jeg lagde gulvet 1/2 år efter køb fandt jeg ud af, at jeg havde fået bestilt en pakke for lidt.
Men det løste Jesper på fornem vis.

1. syyskuuta 2021

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice, hvor vi fik svar hurtigt på de spørgsmål der nu måtte være i forbindelse med køb af gulv. Og ikke mindst hurtigt levering. Kun gode anbefalinger herfra:)

22. heinäkuuta 2021

Efter 4 forsøg var der en der tog…

Efter 4 forsøg var der en der tog telefonen kl 15.40, Fik af vide at de holder ferie og det er da i orden. Fint at de så tog telefonen alligevel.
Spurgte på et gulv som jeg mente var lamel, men nummeret som jeg havde fået af vores kunde var massivt.
Vi fik løs det da jeg blev ringet op af en venlig mand :-)

20. heinäkuuta 2021
TræGulvCentret-logo

Vastaus yritykseltä TræGulvCentret

Hej Carsten Lauridsen.

(VLT BYG - V. Lauridsen Totalbyg i Herlev)

Tak for din anmeldelse - den er vi glad for.

Nu ved jeg ikke hvordan du driver din virksomhed, men kunne det tænkte sig, at man kunne ringe forgæves til din forretning, enten grundet ferie, travlhed eller andet, således der ikke bliver svaret ved 1 kald?

Jeg kan oplyse dig om at vi har mega travlt, og i stedet for at have sommerferielukket som mange andre, har vi åbent hele ferien dog på nedsat blus netop for at hjælpe vores mange kunder.
Vi kan kontaktes enten på mail, chat, SMS eller telefon, stort set 24/7.

Du oplyst at du ikke kunne vente 2 timer på svar på en mail.
Helt i orden, det er der så også 10 andre kunder der ikke kan, som også ringer, derfor kan der opstå kø på linien.

Jeg er bestemt ked af at vi var optaget netop da du ringet.
Vi var jo ikke klare over at du netop ville ringe kl. 15.40.

Trægulvcentret, Jesper

Hurtig og høflig kundeservice (fik…

Hurtig og høflig kundeservice (fik forkert levering i første omgang).

1. kesäkuuta 2021
TræGulvCentret-logo

Vastaus yritykseltä TræGulvCentret

Kære Ole Steiness.

Tak for din anmeldelse den er vi glade for, den er med til at gøre os bedre.

I forbindelse med dit køb af 20,96 Massiv Fyr Planker.

Ja, desværre der var en 1 pakke fejl omkring 2-3 m2 pakke.
Beklager meget.

Trægulvet blev leveret den 28-05-2021 som aftalt.
Ifølge vores intern notat ringer du selv ind direkte den 29-05-2021 med besked om fejl. Det er vi faktisk glad for at du selv har gjort, det fremmer også en hurtigere levering.
Tak for det.
Mandag den 31-05-2021 får du 1 pakke ombyttet.

Derudover nedsat vi i dag den 01-06-2021 din regning med 500 kr. da vi kunne levere dit trægulv lidt billigere end forventet. Håber du bliver glad for trægulvet.

På gensyn.

Trægulvcentret, Jesper

Høj kundeservice - du er i gode hænder!

Har købt Wikning gulv hos TræGulvCenret.
Fra første kontakt, omkring vejledning m.v. og til levering, har kundeservicen været af meget høj standard!
Jeg er blevet orienteret løbende omkring ordren og alt er forløbet som lovet.
Jeg kan klart anbefale TræGulvCentret!

26. toukokuuta 2021

Super service

Super service! Jeg kan kun anbefale Trægulvcentret. De var meget hjælpsomme og informerende. Jeg havde brug for parketstave i specialmål, som Trægulvcentret kunne hjælpe med til en rigtig god pris. Jeg var informeret om leveringstid gennem hele processen, som blev overholdt. 5 stjerner!

4. toukokuuta 2021