Touwlampshop Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Goed advies gekregen. Meedenkend en meelevend. Ingegaan op al onze wensen en het uiteindelijk resultaat is mooier dan we dachten. Hier wordt met passie gewerkt. Die liefde is zichtbaar & voelbaar. W... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Altijd snelle verzending en super tevreden met mijn lampen van touw en boomstam. Fijn dat je alles zelf kan samenstellen. Ook de lichtbronnen zijn erg mooi. De Klantenservice is ook altijd behulpz... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wat een service!! Super super super tevreden. We hadden zèlf een inschattingsfout gemaakt maar toch werd deze zonder problemen door de touwlampshop recht gezet. We kregen gewoon meteen een nieuwe toe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden en content met de aankoop! Hele snelle levering na bestelling. Er waren drie led lampen tijdens het transport gesneuveld en zonder moeite zijn ze direct na gestuurd!! Aanrader!!

1. Valaisinliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Verkoop van touwlampen

Kaikki arvostelut

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb de bestelling geplaatst

Ik heb de bestelling geplaatst, dag erna werd de lamp en fitting geleverd, precies zoals gewenst en precies zoals op de afbeelding. Erg fijn! en ben er ook erg blij mee. Staat mooi in ons interieur

4. marraskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Altijd snelle verzending en top service!

De Klantenservice is ook altijd behulpzaam en vriendelijk. Ze denken met je mee. Het is dat ze alleen maar lampen aanbieden anders zou ik wel weten waar ik mijn meubels vandaan zou halen. Een tevreden klant en blijf de service bieden zoals jullie al doen, service is namelijk alles.

23. lokakuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Snelle bezorging en artikelen komen…

Snelle bezorging en artikelen komen overeen met de foto's. Enige minpuntje is het bevestigingsmateriaal: de schroeven waren echt niet lang genoeg. Heb eigen schroeven moeten gebruiken om de lampjes aan de muur te krijgen.

6. syyskuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

mooie lamp

het is een leuke lamp en staat geweldig in mijn kamer qua stijl. Voor de prijs de ik heb betaald heb voor een lamp vind ik het wel jammer dat er geen lampen bij zaten. Ik zou zeggen laat de klant een euro meer betalen en bied verschillende lampen aan die erbij passen. verder is het een geweldig lamp.

26. elokuuta 2021
Touwlampshop-logo

Vastaus yritykseltä Touwlampshop

Goed om te horen dat u tevreden bent met de lamp! Wij hebben ervoor gekozen om de led lampen op een aparte pagina te koop aan te bieden. Zo kan iedere klant zelf een keuze maken uit ons ruime assortiment aan led lampen. ^Thygo

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin