Super aardige mevrouw en geweldige service van dit bedrijf. Door ongelukje (waar het bedrijf niets aan kon doen) 3x nieuwe lamp geleverd gekregen, en dit alles binnen 3 dagen. Ja het bestaat nog. Ka... Näytä lisää
Yritys on vastannut
twee super mooie lampen gekocht. deze stonden op de site voor 29,95. nadat ik deze besteld had en binnen kreeg zag ik ze op bol.com voor 16,95 per stuk. hier een mailtje over gestuurd en kreeg de mees... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Goed bereikbaar. Snelle levering. De lamp zoals op het plaatje. Erg blij mee.
Yritys on vastannut
Hele goede contacten met dit bedrijf. We constateerden een defect aan onze nieuwe lamp. We kregen direct een nieuwe aangeboden of een tegemoetkoming in de kosten.
Yritys on vastannut
Chericoni is een Nederlands-Italiaans merk dat in 1966 is opgericht. Wij zijn de creatieve breinen achter onze ontwerpen. Met onze passie voor verlichting willen we je inspireren en begeleiden bij het vinden van de perfecte lamp. We doen altijd net dat beetje extra om onze klanten tevreden te maken, zodat ze van hun huis een warm en sfeervol thuis kunnen maken. Heb je vragen, ben je enthousiast over onze producten of voldoet iets niet aan je verwachtingen? Neem dan contact met ons op, we staan altijd klaar om je te helpen, nou ja; tijdens kantooruren dan.
Bronsstraat 33, 1976 BC, IJmuiden, Hollanti
Goed bereikbaar. Snelle levering.
De lamp zoals op het plaatje. Erg blij mee.

Vastaus yritykseltä Chericoni
Super lamp en goede kwaliteit, echt een waardevolle toevoeging aan het interieur!

Vastaus yritykseltä Chericoni
Netjes geleverd, lamp ziet er schitterend uit ben er heel blij mee.

Vastaus yritykseltä Chericoni
Product exact wat we hoopten en snel geleverd.

Vastaus yritykseltä Chericoni
Lampen zijn van een goede kwaliteit, mooi en eenvoudig te installeren.

Vastaus yritykseltä Chericoni
goede lampen en vlugge verzending.
zag ze bij de hornbach en via het kaartje op jullie website gekomen en daar de hanglampen gezien.

Vastaus yritykseltä Chericoni
Snelle bezorging prima producten zoals beschreven heel tevreden zou het zeker aanraden

Vastaus yritykseltä Chericoni
Super aardige mevrouw en geweldige service van dit bedrijf.
Kan dit bedrijf zeker aanbevelen. Chapeau.

Vastaus yritykseltä Chericoni
Snelle levering en prachtige lampen! Binnen een paar dagen zullen ze prachtig licht geven in mijn nieuwe huis!

Vastaus yritykseltä Chericoni
Very quick order processing and delivery! The lamp I ordered is good really quality, to recommend!

Vastaus yritykseltä Chericoni
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.