Goed advies gekregen. Meedenkend en meelevend. Ingegaan op al onze wensen en het uiteindelijk resultaat is mooier dan we dachten. Hier wordt met passie gewerkt. Die liefde is zichtbaar & voelbaar. W... Näytä lisää
Altijd snelle verzending en super tevreden met mijn lampen van touw en boomstam. Fijn dat je alles zelf kan samenstellen. Ook de lichtbronnen zijn erg mooi. De Klantenservice is ook altijd behulpz... Näytä lisää
Wat een service!! Super super super tevreden. We hadden zèlf een inschattingsfout gemaakt maar toch werd deze zonder problemen door de touwlampshop recht gezet. We kregen gewoon meteen een nieuwe toe... Näytä lisää
Zeer tevreden en content met de aankoop! Hele snelle levering na bestelling. Er waren drie led lampen tijdens het transport gesneuveld en zonder moeite zijn ze direct na gestuurd!! Aanrader!!
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Verkoop van touwlampen
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering. Goed verpakt en erg mooie lamp en touw is stevig.
hele mooie lamp voor een mooie…
hele mooie lamp voor een mooie prijs.zeer snelle levering.super blij mee.
Mooi produkt en snel geleverd.
Snelle levering en het product deed aan alle verwachtingen.
Wij hadden een bronzen fitting met een touw en stekker besteld.
Goed verpakt.
Staat zeer mooi in onze woonkamer.
Zeer mooie lamp gekocht bij deze…
Zeer mooie lamp gekocht bij deze webshop. Werd ook snel geleverd.
Ziet er helemaal uit zoals op de foto's.
Omdat de lamp te laag hing in de vooropgestelde constructie hebben we er onze eigen draai aan moeten geven.
Top bestelling en levering
Super snelle levering van ons op maar gemaakte lamp. Lamp is perfect, precies zoals verwacht, top!
Snelle levering en goed verpakt.
Blij met de snelle levering
Touw wandlamp
Hetgene wat bij besteld hadden, kwam netjes verpakt aan. Het is een erg leuk accessoire.
Mooi materiaal
Mooi materiaal , zoals afgebeeld ook in werkelijkheid .
Snelle verzending netjes ingepakt.
Prima service!
Alles precies zoals verwacht.
Heel tevreden.
De wandlamp was heel goed verpakt en snel geleverd. Heel fijn dat er schroeven waren bijgeleverd in een bijpassende kleur.
Fijn bedrijf met een mooi product
Duidelijk en snel antwoord op vragen, meedenkend, maatwerk mogelijk en pruductie en verzending binnen een paar dagen. Erg tevreden over het resultaat!