Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

1. Jätevedenpoistopalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Torneløkke Anlægsgartner & Servicefirma ApS er et professionelt enreprenørfirma på Fyn som udfører alt indenfor jord og betonarbejde, anlægsgarbejde og pleje og vedligehold af grønne samt grå områder. Vi er desuden autoriseret kloakmester - det er din garanti for godt og korrekt udført kloakservice og kloakering. Vores medarbejderstab består pt. af 30 veluddannede og kompetente folk, som løbende modtager videreuddannelse indenfor branchen. Det er din garanti for godt og veludført håndværk efter nutidens standarder. Kontakt vores entreprenørfirma i Svendborg for mere information om vores arbejde, eller et godt tilbud på dit næste projekt.

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Dybt useriøst firma

Dybt useriøst firma.
Havde en fra Tornløkke ude og kigge på at hjælpe med at anlægge have. Han sagde han ville sende et tilbud indenfor 2 uger. Der er nu gået 2 måneder og har INTET hørt. På trods af gentagne e-mails og telefon opkald.
Lad vær med at spilde din tid med dem.

20. elokuuta 2026

er bare i orden

er yderst tilfreds med det arbejde som jeg bestilte, skulle have lagt en rende til regnvand med fin hældning og rettet nogle herregårdssten.
PS:kan kun anbefale firmaet
Flemming Brenholdt

30. tammikuuta 2023

Min mark blev ikke sprøjtet alle steder…

Min mark blev ikke sprøjtet alle steder med det resultat at der kom ukrudt op. Og den blev heller ikke fræset alle steder med det resultat at jorden var hård. Jeg fik afslag i prisen men det opvejer ikke den udgift jeg senere har haft med at rette op på deres fejl. Kan IKKE anbefale Torneløkke til nogen!

4. heinäkuuta 2022

I forbindelse med udskiftning af kloak…

I forbindelse med udskiftning af kloak og lægning af fliser.
Meget fint flise arbejde, intet at komme efter.
Kloakarbejdet var lidt til den dyre ende, men funktionaliteten virker til at være i top. Lavet efter vores behov, til tiden.

23. marraskuuta 2021

Dygtige, men grådige

Torneløkke gør et pænt og gedigent stykke arbejde. Men det kan på det kraftigste anbefales at indhente tilbud på de givne job først, før man sætter firmaet igang. De er yderst gavmilde med at sætte timer på fakturaen. Jeg blev faktureret for temmeligt mange timer på et ret enkelt stykke arbejde. Jeg beklagede mig efterfølgende lidt over dette, da jeg modtog fakturaen, og de måtte også medgive, at de måske havde været lidt rundhåndet med at føre timer på - jeg blev lovet en kreditnota (modregning) på 1 time.

Denne modtog jeg aldrig. Dybt skuffet over at blive taget ved næsen, når jeg prøver at støtte den lokale arbejdskraft.

Ikke en kamp jeg gider kæmpe - men næste gang, må jeg vende mig bort fra den lokale arbejdskraft og søge andre, der har en bedre kundepleje.

12. marraskuuta 2019