LifeTime Watches B.V. Arvostelua 8

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

1. Kelloliike

Yrityksen kirjoittama

LifeTime Watches B.V. is dé specialist in luxe horloges, met een bijzondere focus op het merk Rolex. Vanuit onze passie voor horloges helpen wij klanten bij het vinden van een exclusief en betrouwbaar uurwerk dat perfect aansluit bij hun stijl en levensfase. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde horloges die stuk voor stuk gecontroleerd zijn op authenticiteit, kwaliteit en staat van onderhoud. Wij geloven dat een luxe horloge meer is dan alleen een instrument om de tijd mee af te lezen: het is een investering, een erfstuk en een symbool van succes. Daarom zetten wij ons in om iedere klant niet alleen een horloge, maar vooral ook vertrouwen en zekerheid te bieden. Met een hoge klanttevredenheid en een uitstekende reputatie, waaronder een 5-sterrenrating op Google & Chrono24, zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de wereld van exclusieve horloges. Naast de verkoop bieden wij ook een transparant inruil- en verkoopproces voor klanten die hun horloge willen upgraden of verkopen. Alle transacties verlopen discreet en professioneel, met oog voor de wensen van onze klanten. Bij LifeTime Watches bent u verzekerd van kwaliteit, authenticiteit en service. Ons doel is om liefhebbers en verzamelaars een unieke ervaring te bieden en hen te begeleiden in elke stap van hun horloge-avontuur.

4,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

quick and clear, exellent shop

LW was responsive even on weekend, got back quick and clearly, shipped was very fast (ordered on Sunday and delivered Tuesday befor noon). The watch is absolutely perfect as described. Thank you very much.

14. joulukuuta 2025

Mijn Eerste Rolex Submariner

Holy shit! Ik heb mijn eerste Rolex Sub gekocht! 🤩

Wat een topervaring bij Lifetime Watches. Ik ben super professioneel en vriendelijk geholpen door Leroy. Als extra service heeft hij ook nog de band van mijn Omega Seamaster ingekort, omdat die te ruim zat… iets wat hij totaal niet hoefde te doen, maar wel echt super chill was.

Alles verliep netjes en soepel. Ik kan Lifetime Watches voor de volle 1000% aanraden. Nogmaals bedankt Leroy, en alvast fijne feestdagen. Op naar mooie zaken!

Groetjes,
Glenn

22. joulukuuta 2025

VIP service

VIP service! Personal attention and super fast delivery. Original products as described. Highly recommend!

16. joulukuuta 2025

Rolex Datejust

Een maand geleden heb ik mijn eerste Rolex Datejust aangeschaft. Op voorhand gemakkelijk contact kunnen opnemen via whatsapp waarna ik een afspraak gemaakt heb met Leroy om 2 horloges te komen bekijken. Bij aankomst een leuke rondleiding gekregen en wat gepraat over wat zij allemaal doen om vervolgens naar de horloges te gaan kijken en na een leuk gesprek met goede en veel uitleg ben ik gelijk overgegaan tot koop. Voor mijn volgende Rolex ga ik zeker weer naar Lifetime watches!

13. marraskuuta 2025

Vertrouwd adres. Aanrader!

Fijne en snelle communicatie. Ook via WhatsApp direct gereageerd om, op mijn verzoek, wat extra info, foto's/filmpje toe te sturen van (vintage) horloge. Prettige locatie en contact met Leroy. Vertrouwd adres. Zeker aanrader! Gr. Tim.

22. lokakuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin