Top 1 Toys Arvostelua

13 078
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastische ervaring gehad! Ik had een product met een beschadiging ontvangen, vervolgens gemaild en top service gehad van de klantenservice! Alleen GLS was met m’n eerdere pakketje heel slordig bezi... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Step gekocht voor onze kleindochter. Ik dacht dat ik deze ineen filiaal zou moeten ophalen maar bij bestelling bleek hij gratis te worden thuisgebracht.

Saanut 1/5 tähteä

Winkel is dicht ivm vakantie, werd niet gemeld. Kon cadeautje dus niet ophalen. Gemaild naar winkel en top1toys zelf, maar van beide geen antwoord gekregen

Saanut 5/5 tähteä

A wide range of products, also products for competitive prices and they in addition had good discounts. Fast shipping, the items were as provisioned, and consumer service answered with in a day. Would... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

Goedkoop speelgoed kopen? Bestel online op onze officiële website of ga naar een van de TOP 1 TOYS winkels voor het grootste assortiment goedkoop speelgoed.

Hyvä

Kirjoita arvostelu

Saanut 4/5 tähteä

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden.
Het werd snel geleverd, en het is een goed duurzaam product blijft lang netjes.

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn dat u tevreden bent met de snelle levering en de duurzaamheid van het product. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Top product en service

Leuke aanbieding , makkelijk om te bestellen en de bezorging was duidelijk

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn om te horen dat de aanbieding in de smaak viel, het bestellen makkelijk was en de bezorging duidelijk. Bedankt voor uw positieve feedback!

Juiste en snelle levering

Het was een juiste en snelle levering

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn om te horen dat de levering correct en snel was! We waarderen uw positieve feedback enorm.

Zeer positieve ervaring.

Eenvoudig bestelproces, scherpe prijzen en supersnelle levering.

12. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat het bestelproces eenvoudig was, de prijzen scherp en de levering snel! We zijn blij met uw positieve feedback en uw tijd.

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en precies wat we…

Snelle levering en precies wat we besteld hebben. Prima t9ch?

11. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat u precies heeft ontvangen wat u besteld heeft. Hartelijk dank voor uw feedback!

Mooi speelgoed

Mooi speelgoed
Mooie prijs.
Volgende dag al in huis.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat het speelgoed en de prijs in de smaak vallen en dat de bezorging zo snel was. Bedankt voor uw positieve feedback!

Saanut 1/5 tähteä

Een bestelling gedaan niet geleverd

Een bestelling gedaan, uiteindelijk niets gehoord en toch naar de winkel gegaan. Daar werd me verteld dat de bestelling al was afgehandeld.
Nooit een mail of telefoon gehad dat het klaar lag in de winkel. Dus geen kado voor een verjaardag.

6. maaliskuuta 2026

Bedankt voor je review.

Wat vervelend om te horen dat je geen bericht hebt ontvangen dat je bestelling klaar lag in de winkel. We begrijpen dat dit erg teleurstellend kan zijn, zeker wanneer het om een verjaardagscadeau gaat.

Bestellingen die worden afgehaald in een winkel worden door de betreffende winkel zelf verwerkt. Onze winkels zijn zelfstandige ondernemers en verzorgen zelf de communicatie wanneer een bestelling klaarligt.

In de orderbevestiging die je na het plaatsen van de bestelling ontvangt, staan ook de contactgegevens van de gekozen winkel vermeld. Bij vragen over de status van een afhaalbestelling kun je daarom het beste rechtstreeks contact opnemen met de winkel.

Mocht je nog vragen hebben over je online bestelling, dan helpen wij je uiteraard graag verder.

On line besteld

On line besteld. Direkt reaktie dat t achteruit gelegd was. Geen probleem dat ik het niet direkt op kon halen

5. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn om te horen dat de online bestelling en het uitstellen van de ophaaldatum goed zijn verlopen. Bedankt voor uw feedback en de positieve beoordeling.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt , leuk speelgoed

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Wat fijn dat de snelle verzending en verpakking goed zijn bevallen en dat het speelgoed in de smaak valt! Bedankt voor de positieve feedback.

Geen service

2. maaliskuuta 2026

Beste Theo,

Wat jammer om te zien dat u onze service met 1 ster heeft beoordeeld.

Na uw bericht dat er per ongeluk twee bestellingen waren geplaatst, hebben wij direct gereageerd en aangegeven dat beide orders op dat moment al waren ingepakt en aangemeld bij de pakketdienst. We hebben toen aangeboden om contact op te nemen met de vervoerder om één pakket te laten retourneren, zodat het bedrag teruggestort kan worden zodra deze bij ons retour is ontvangen.

Voor zover bij ons bekend hebben wij daarna geen verdere terugkoppeling ontvangen dat het pakket niet door de vervoerder is geretourneerd. Als wij dit hadden geweten, hadden wij dit uiteraard verder voor u opgepakt.

We helpen u hier natuurlijk nog steeds graag mee. Wilt u alstublieft even contact met ons opnemen, zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing?

Bestelling verliep vlot

Bestelling verliep vlot, en snel afgeleverd

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn dat de bestelling vlot verliep en snel werd afgeleverd. We zijn blij met uw positieve feedback!

Mooie prijs

Lage prijs, mooie kwaliteit en snel bezorgd

1. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Top 1 Toys

Fijn om te horen dat de prijs goed was, de kwaliteit mooi en de bezorging snel. Dank voor uw feedback!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin