Echt een topbedrijf. Alles in huis en ze waren zelfs bereid even na sluitingstijd te wachten als ik het net niet zou redden door eventuele file. Super aardige en behulpzame mensen. Ik heb bij hun een... Näytä lisää
Grote keuze aan koptelefoons in alle prijsklasse en verschillende types, ook met of zonder draad. Zeer goede service en snelle levering mogelijk. Voor de echte muziekliefhebbers en studio's, een zaa... Näytä lisää
Ondanks dat ik een erg vervelende en ongeduldige klant was, lag de vertraging van levering 100% binnen het bezorgingsproces (PostNL). Desondanks hebben ze mij elke keer weer netjes, correct en vakku... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Was mijn 1e bestelling bij Tonecontrol , was ook niet bekend met hun. Ik wilde de mpc one G2 kopen , maar overal duurde het nog weken voor voorraad. Tonecontrol was 1 van de weinige die wel de mpc ke... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Hollanti
- 023-5749408
- helpdesk@tonecontrol.nl
- tonecontrol.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede communicatie
Goede communicatie, bestelling was er uiteindelijk sneller dan verwacht! Top ;)

Fijne winkel
Fijne winkel, goede service en aardig personeel. ToneControl hanteert laagste prijs garantie dus je betaald altijd een mooie prijs. De webservice is ook in orde. Dit alles geeft mij een prettige shop ervaring. 5 sterren dus.

Zoals altijd top!
Zoals altijd, top ervaring. Alles snel en in goede staat ontvangen en goed op de hoogte gehouden van de status van de order :)

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Prima webshop met goede service
Prima webshop met goede service. Alles netjes verpakt.
Gemak dient de mens. Bestelling was weer keurig op tijd (next day).

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Supposed next day delivery is already 2…
Supposed next day delivery is already 2 days late. I needed my equipment for a gig and would have ordered somewhere else if I had known

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
De betaling liep eerst wat fout
De betaling liep eerst wat fout, maar na telefonisch overleg heeft Tommy dit perfect en supersnel opgelost.
Op vrijdag rond de middag besteld en de volgende dag op de middag in huis.
Super service.

DJ controller Pioneer XDJ-RX3
Dit is mijn eerste kennismaking met ToneControl na jaren weer besloten om een dj controller te kopen en was in twijfel welke van de beide de juiste keuze zou zijn. Werkelijk super goed en doorslaggevend advies gekregen waardoor ik dus dezelfde dag besteld heb en de volgende dag in huis! Dankjewel hiervoor en ik heb ondertussen al weer wat uurtjes draai plezier gehad 👊🏼
Samengevat super winkel ruime voorraad snelle levering en top advies en support!!

Geweldige klantenservice
Enkele maanden geleden heb ik een Beyerdynamic DT1990 mk1 hoofdtelefoon bij deze zaak besteld. Helaas bizar pech gehad en 2x achter elkaar een defect exemplaar ontvangen.
De klantenservice heeft het probleem echter goed en snel opgepakt en de omruiling(en) meteen geregeld.
Ik ben zeer tevreden over het vriendelijke contact (zowel telefonisch als via de RMA aanvraag / email), de snelheid en het gemak waarmee het probleem opgelost werd.
Telefonisch ook goed bereikbaar, zonder vervelende keuze-menu en/of ellenlang wachten. En dat is voor mij een zéér groot pluspunt.
Gezien mijn super ervaring bestel ik graag weer bij Tonecontrol.
Heel goede klantenservice
Ik heb hier een DJ mixer gekocht. Nadat ik een hoop negatieve dingen had gelezen over Bax, ging ik eens kijken naar een andere Nederlandse webshop. Tonecontrol had goede reviews, goede prijzen en een breed assortiment.
De levering ging snel, alleen bleek bij aankomst dat de mixer een defect had, 2 knoppen werkten niet goed. Soms deden ze het wel even, dus ik kan me goed voorstellen hoe dit door de kwaliteitscontrole is gekomen. Dit soort dingen zijn helaas onvermijdelijk en zeker niet de fout van de webshop.
De volgende dag heb ik meteen gebeld. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en ik kreeg meteen te horen dat ik de mixer kosteloos kon ruilen voor een nieuwe, zoals het hoort. Dit process was transparant en zo snel als redelijkerwijs te verwachten valt. Al mijn vragen werden ook snel en duidelijk beantwoord. Nu, een week later, heb ik een werkende mixer thuis.
Prima webshop dus!

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Top geholpen met mijn aankoop.
Top geholpen met mijn aankoop.
Verkoper nam echt de tijd voor mij.

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Vriendelijk personeel en snelle…
Vriendelijk personeel en snelle service. Snelle bezorging van wat ik nodig had.

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
I have bought many gears from…
I have bought many gears from Tonecontrol several times and they are very reliable and committed. They also provide in3 payment option which is very needed for independent musicians like me!

Best shop ever
Best shop ever! The guys are always helpful!
Great service ,fast delivery and good prices comparing with what is on the market!
I bought so far many times and I will definitely buy again in the future!🥳

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Snelle levering en een goed aanbod
was opzoek naar een gecombineerde aankoop, meerdere bedrijven aangeschreven.
Dit bedrijf reageerde snel en had een goed voorstel, en hierbij het voordeel dat zij alles op voorraad hadden en dus geen na leveringen.
Bestelling was snel gedaan via een speciale link
levering was de volgende dag binnen
Goed verpakt en via de PostNL en hun updates duidelijk wanneer het pakket zou komen

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Good price and next day delivery!
Good price and next day delivery!
Very good experience!

Super geregeld
Super geregeld, koste me totaal geen moeite, en ik heb een fantastisch keyboard van M-audio binnengehad, getest en werkt als een zonnetje! dus 0 klachten en alleen maar lof!

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Steeds correcte prijzen en de…
Steeds correcte prijzen en de levertijden die vermeld worden bij een artikel zijn steeds juist, geen stockbreuken zoals ik vaak bij andere handelaars ervaar 🧐

Vastaus yritykseltä ToneControl.nl
Heel fijn plug and play keyboard
Het keyboard (Nektar Impact GX49) was heel netjes verpakt, werd snel geleverd en door de goede informatie op de web-site kon ik een juiste keuze maken. Informatie tijdens leverproces via mail uitstekend! Heel blij mee. (was ook écht plug & play)
Bestelling gedaan van Focusrite solo…
Bestelling gedaan van Focusrite solo 4th gen + Rode NT1A 5th gen en binnen 1 dag geleverd zoals aangegeven!