Jeg bestilte en stol hos Tomorrowdesign den 10. februar med en forventet leveringstid på 6 uger. Inden bestilling kontaktede jeg dem for at få bekræftet leveringstiden og fik at vide, at d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Anton fra kundeservice var hurtig, imødekommende og utrolig fleksibel. Han guidede mig gennem hele forløbet, så alt blev nemt og overskueligt. Varen blev leveret på et nyt tidspunkt på deres regning,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
God kommunikation gennem hele handlen. En vare var forsinket fra firmaets leverandør, og jeg blev derfor tilbudt en dyrere udgave til samme pris. Fantastisk service, lynhurtigt levering. Jeg har kun g... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Varen var perfekt og godt emballeret. Efterfølgende levering blev håndteret med god service trods uklarhed om hvorvidt levering indebar opbæring af det skab jeg købte. Husk at du også skal booke opbær... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det handler om stemningen i dit hjem! TomorrowsDesign er en dansk virksomhed, som har samlet de mest spændende nordiske brands ét sted. I fodsporene af en lang og stolt designtradition er stilen “New Nordic” kommet til - og den har vi hos TomorrowsDesign, bygget det mest eksklusive univers op omkring. Vi håndplukker designere og brands til siden, som udelukkende leverer kvalitet, bæredygtighed og æstetik fra øverste hylde, og som passer ind i den nordiske moderne stil, som er gennemgående for hele vores univers. Vi tror på, at vores kunders oplevelse og tilfredshed er af afgørende betydning, og derfor er vores mål at tilbyde en enestående service og en unik shoppingoplevelse, hver gang du handler hos TomorrowsDesign! Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe dig via mail, chat og ringer dig også gerne op, hvis du har de mindste spørgsmål! Velkommen til TomorrowsDesign, hvor vi bringer det bedste fra nordisk design, hjem til dig!
Ingrid Marievej 85, 2500, Valby, Tanska
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget hurtig levering, fin besked på mail om hvornår varen ville blive leveret. Sødeste kort og returlabel medfølgende i pakken.
5 gode stjerner fra en glad kunde.

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Jeg bestilte en plaid som gave til et familiemedlem, men fandt så ud af, at en anden i familien også havde købt en plaid til fødselaren. Jeg anvendte derfor TomorrowsDesigns mailformular til at bede om, at ordren blev annulleret. Jeg fik dog ikke en bekræftelse på, at min henvendelse var modtaget, og jeg havde heller ikke modtaget en ordrebekræftelse på plaiden. Derfor skrev jeg en almindelig mail til Tomorrows Design, og her fik jeg lynhurtig hjælp. Min ordre blev annulleret med det samme, og jeg fik endda en rabatkode med 10 % som kompensation for fejlen mht. ordrebekræftelsen. Det er supergod stil, og selvom jeg måtte annullere ordren, står jeg tilbage med en virkelig god oplevelse og indtrykket af en meget ordentlig og professionel måde at drive forretning og yde service på.

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Fedt udvalg. Købte fire stole og nogle puder. Tro mod billedet og leveret til tiden.

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Jeg fik hurtigt svar på min henvendelse, det var dejlig nemt at finde det ønskede produkt og let at bestille.

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Virker nu meget professionelle, selvom de er rimelig nyopstartet. Der er nogle fede udvalg, og det er en dejlig overskuelig hjemmeside :-)

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Flot og overskuelig hjemmeside med en lang række fede produkter - her vender jeg tilbage til!

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Mange lækre ting, hurtig levering. Vender helt sikkert tilbage.

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Dejlig og overskuelig hjemmeside med en masse fede varer ☺️

Vastaus yritykseltä TomorrowsDesign
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.