Toff Zonneschermen Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

De afspraak was om 08:00 uur voor de deur. Precies om 07:58 uur stonden er keurig twee heren op de stoep. Zij monteerden vakkundig in een uurtje of twee ons zonnescherm en stelde het bovendien keurig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Toff Zonneschermen is een geweldig bedrijf met een korte lijn bij het bestellen. Twee supervriendelijke medewerkers hebben een prachtig mooi antraciet zonnescherm gemonteerd voor een hele mooie p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Mooi doek in taupe kleur, prachtige kwaliteit door vaklui vervangen. Snel geregeld en goede prijs.. dit terwijl de plaatselijke winkelier geen zin had om het doek te vervangen en mij een compleet arma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De communicatie verloopt heel goed, snel en duidelijk. Zowel via mail als telefonisch. Alles duidelijk, je komt niet voor verrassingen te staan. De uitvoerende werknemers werken keurig, stipt op tijd.... Näytä lisää

1. Puutarha

Yrityksen kirjoittama

Hoogwaardig gereviseerde zonneschermen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alle schermen zijn voorzien van een nieuw doek. Ook los nieuwe doeken op maat gemaakt te bestellen. Daarnaast kan je gebruik maken van onze monteerservice als je bij ons een zonnescherm of zonneschermdoek bestelt. Door bij ons een zonnescherm te kopen draag je bij aan een circulaire duurzame economie!

Erinomainen

Kaikki arvostelut

67 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Aanrader!

Prima contact gehad met het bedrijf. De monteurs waren echt vakmannen. Beleefd, vriendelijk en hebben het nieuwe zonneschermdoek snel en vakkundig opgehangen. Ze nemen het afval weer mee. Ze hebben zelfs het ( bestaande) scherm weer recht kunnen krijgen en het sluit nu ook weer helemaal goed. Echt blij mee! Aanrader!

23. heinäkuuta 2026

Top service

Snelle reactie vanaf het eerste moment. Hele duidelijk informatie, levering volgens afspraak en montage keurig uitgevoerd zoals verwacht. Ook de complimenten aan de monteurs. Uitstekende communicatie, overleg en tips.

21. heinäkuuta 2026

Uitstekende service en vakmanschap! ⭐⭐⭐⭐⭐

Wij zijn ontzettend tevreden met ons nieuwe zonnescherm! Vanaf het eerste contact tot en met de montage is alles perfect verlopen.

De twee monteurs waren ontzettend vriendelijk, professioneel en werkten heel netjes. Ze betrokken mij bij alles en overlegden steeds over de beste plaatsing en afwerking. Dat gaf veel vertrouwen en liet zien dat ze echt kwaliteit willen leveren.

De service was uitstekend, afspraken werden nagekomen en het resultaat is prachtig. Het elektrische zonnescherm werkt perfect en we zijn er ontzettend blij mee.

Een bedrijf dat ik zeker aan iedereen kan aanbevelen. Volgend jaar kom ik graag weer bij jullie terug voor een tweede zonnescherm. Bedankt voor de geweldige service en het vakmanschap!

21. heinäkuuta 2026

Heel TOFF en prettig contact

Heel TOFF en prettig contact. Duidelijk uitleg en advies en goede communicatie rondom planning en installatie. Zeer vriendelijke monteurs die zelfs alles netjes opruimen na een grondige test.

2. heinäkuuta 2026

Fantastisch bedrijf

Echt een super bedrijf. Vanaf het eerste contact via de e-mail tot aan het plaatsen van het zonnescherm! Mijn complimenten voor beide monteurs die het zonnescherm bij mij hebben geplaatst! Alles was binnen 2 uur geplaatst en netjes achter gelaten. Kortom echt een aanrader!!

2. heinäkuuta 2026

Super

Super! De afspraak was snel gemaakt en de vakmannen werkten hard en netjes. Het ziet er mooi uit, we zijn er blij mee.

5. kesäkuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Super ervaring met zowel het personeel…

Super ervaring met zowel het personeel als het product zelfs. Ik had me voorgesteld om een mooie 2de hands zonnescherm te kopen maar dit overtreft mijn verwachtingen. Het zonnescherm ziet er als nieuw uit !! Hij hangt prachtig boven mijn terras. Ik kan niet anders dan 5 sterren geven want 6 is niet mogelijk. Ik bedank hun voor zowel de service maar ook de communicatie 😊

29. toukokuuta 2026

Toff is Topp

Aanrader !
Vandaag een prachtig electrisch zonnescherm mogen ontvangen van Toff Zonneschermen .
Supersnelle e-mail service bij vragen.
Zeer deskundige montage door de vriendelijke medwerkers.
Supersnelle montage ikben erg blij met mijn Toff Zonnescherm👍😀

30. toukokuuta 2026

Dik tevreden

Zaterdag 23 mei een zonnescherm van 6,40 m laten plaatsen. De monteurs waren ruim op tijd en zeer vriendelijk. Het scherm werd met aandacht voor preciesie opgehangen en heel goed en intens opgepoetst. Ook de stroom naar binnen werd netjes gedaan en afgewerkt. Daarnaast nog een goede uitleg gekregen over de bediening en eventueel bijstellen van het scherm.
En natuurlijk een schappelijke prijs voor zo een mooi groot scherm.
Al met al zijn we dik tevreden en dat met de mooie dagen op het moment, helemaal perfect.

23. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Het contact was vanaf moment een gelijk…

Het contact was vanaf moment een gelijk prettig. Ik had best wat vragen kreeg overal netjes antwoord op. De vakmensen die zijn gekomen hebben ook keurig werk geleverd. Ze hebben mee gedacht en waren super vriendelijk. Ik zou Toff zonneschermen zeker aanraden!!!

22. toukokuuta 2026

Top bedrijf

Ik ben erg tevreden, voor het eerst zo grote aankoop online gedaan Vriendelijk geholpen en snel, monteurs waren netjes en secuur in hun werk, ik ben tevreden en ik hoop er lang van te genieten.

12. toukokuuta 2026

Gelukkige mensen

Ik was aangenaam verrast we zijn zo blij met het geleverd zonnescherm. Mooi doek en stevig gewoon. Klantvriendelijk zeer goed . En toen ze het scherm kwamen afleveren Klantvriendelijk was de chauffeur en zeer mee denkend

1. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin