TM3D Filament Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 3/5 tähteä

Snel verzonden , maar kleur scheelt toch redelijk wat van wat word aangeboden, betere foto’s of hex code . Verpakking daar in tegen was nie optimaal van vacuüm verpakking was er geen sprake enkel gese... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Breed assortiment, goede informatie. Snelle en nette afhandeling van mijn bestelling. Om de kwaliteit van het filament goed te kunnen beoordelen moet ik meer printen maar de eerste indruk is goed.

1. Tee se itse -kauppa

Yrityksen kirjoittama

Dit bedrijf verkoopt momenteel alleen filament voor 3d-printers.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

126 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

zeer mooi

zeer mooi , ruim kleuren pallet snelle levering voor een juiste prijs.

ik heb hier al meer gekocht en dus getest, zal ik og doen in de toekomst !!!

24. huhtikuuta 2026

Kwaliteit is te betwijfelen

Heb 5 rollen PLA besteld met hoge vewachtingen die echter niet ingevuld werden. De rollen zijn perfect geleverd en verpakt aangekomen. Alles mooi vacuum getrokken. Direct begonnen met enkele rollen op te zetten op 2 verschillende printers. De eerste lagen bij beide rollen was zeer slecht van kwaliteit. Veel geprobeerd en uiteindelijk de nozzle temperatuur 20gr hoger moeten instellen om toch maar een object te kunben printen.
Direct maar mijn getrouwe filament opgezet met de orginele setting voor PLA, en ziedaar een perfecte print/object.
Nog een poging om het filament extra te drogen en de RH(relatieve vochtigheid) zo omlaag te brengen. Wedetom getest met dit extra gedroogde filament met een iets beter resultaat ondanks dat ik ook nu de temp. hoger heb moeten zetten.
Ben niet echt overtuigd van dit filament, en voor dezelfde prijs ben ik al beter gewend.
Nog even voor de goede orde; filament getest op 4 verschillende type printers met veel verschillende instellingen. Ik weet inmiddels na meer als 6jaar met 3D printers te werken, hoe iets te testen en te beoordelen.

9. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

doordat de postnl bezorger het tot 2x…

doordat de postnl bezorger het tot 2x toe te veel moeite vond uit te stappen is het pakket 2x retour gegaan. tm3d heeft het gewoon voor de 3e keer verstuurd zonder problemen. Ben nu voor de eerste keer met tm3d aan het printen en dat gaat vooralsnog erg goed

28. huhtikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Levering en service ok maar kwalitiet moet echt beter

Het bedrijf kwam naar boven bij zoeken naar "goedkoop" filament dus toch maar eens 3 rollen besteld. Ik was verbaasd toen ik rol 1 uit pakt....huh filament niet vacuüm verpakt...en dus ook rol 2 en 3 niet...toeval of leveren ze het gewoon op deze manier? In de droger gaf hij na 15 minuten ook 38 % aan en dat is veel te hoog voor filament wat uit de verpakking komt. Roze pla stringt ook enorm dus alles echt een paar uur moeten drogen. Ik heb de ander reviews gelezen en begrijp het niet helemaal...hoe kunnen al die klanten nu zeggen dat het goede kwaliteit is want dat is het gewoon niet, ook 1 rol tijdens het printen vast omdat het filament gekruist was gerold. Ik geef voortaan wel iets meer geld uit, sorry.

4. toukokuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Levering duurde veel langer dan beloofd.

Het contact ging niet makkelijk, de levering duurde veel langer dan beloofd. Ik had besteld op vrijdag en ik zou het maandag krijgen. Ik heb uiteindelijk 2 weken moeten wachten op mijn filament. In de shop app kwamen ook weinig updates over hoe het ging.

30. huhtikuuta 2026
TM3D Filament-logo

Vastaus yritykseltä TM3D Filament

Hi Tobian,

Bedankt voor je eerlijke feedback en excuses voor de lange vertraging. Dit is natuurlijk niet de ervaring die je van ons mag verwachten. Zeker als een levering voor maandag gepland staat, is twee weken wachten veel te lang.

We begrijpen ook dat het extra frustrerend is als er ondertussen weinig updates zichtbaar zijn in de Shop app. Helaas lopen trackingupdates soms achter wanneer een pakket vertraging oploopt bij de vervoerder, maar we vinden alsnog dat we hier beter in hadden moeten communiceren.

Sorry voor het ongemak en bedankt voor je geduld. We nemen dit mee om zowel onze verzending als communicatie verder te verbeteren.

Prima ervaring

Filament wordt snel geleverd en is goede kwaliteit en print prima, (getest is ASA, ABS, PETG en PLA op een prusa coreone). Prijzen zijn goed. Spoelen zijn wat rommelig opgerold, ik heb zelf geen vastlopers gehad maar is wel een puntje van aandacht.
Niet onbelangrijk, ik koop als het even kan bij Nederlandse bedrijven.

28. huhtikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

PETG filament met prima kwaliteit

De PETG filament heeft een prima kwaliteit.
Levering was vlot.
Als ik wat aan te merken moet hebben zou dat kunnen zijn dat de haspel van kunststof is, dat had ook karton kunnen zijn. 3D printen belast het milieu al genoeg.

10. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Prima

Het filament is snel geleverd (ondanks dat op de site staat dat grote bestellingen langer duren). Site is qua producten overzichtelijk. Sommige informatie niet op voorhand duidelijk (zoals verzending bijvoorbeeld).

Filament print tot nu toe goed. Geen bijzonderheden.

Bij mijn bestelling was 1 rol pla met petg verwisseld. Hierover gemaild. Het was voor mij geen probleem dus aangegeven dat verdere actie niet nodig was. Vreemd genoeg geen enkele reactie van TM3D.

27. maaliskuuta 2026

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin