Jeg har netop fået skiftet mit gulv af Danni fra TKP Byg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra start til slut var kommunikationen klar og professionel, og arbejdet blev udført med stor omhu og... Näytä lisää

Jeg har netop fået udskiftet to store vinduer i mit hus, og resultatet er intet mindre end fremragende. Arbejdet blev udført med imponerende præcision, høj faglighed og stor respekt for både detalje... Näytä lisää

Fantastisk dygtigt håndværk og projektstyring ;o) Vi følte os hele vejen virkelig godt guidet gennem vores køkkenprojekt! Der var styr på hvilke håndværkere der skulle “aktiveres” og på hvilket t... Näytä lisää

Ole har lavet et fantastisk stykke arbejde hos efter vores vandeskade TKP/ Byg kan varmt anbefales de holder de aftale der ingået plus de har nogle håndværker med høj faglighed Frank

1. Puuseppä

Med 30 år i branchen og over 65 gode medarbejdere er TKP BYG en stærk partner i tømrer-, maler- og murerbranchen. Vi er en solid og velrenommeret bygge- og entreprenørvirksomhed med hjemsted i Aarhus. For private, erhverv, forsikringsbranche og offentlig bygherre udfører vi fag-, hoved- og total-entrepriser. Såvel i det nære lokalområde som i hele det øvrige Danmark.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Vandskade i badeværelse

Super hurtig reaktion på vandskaden og en oplevelse af, at det rent faktisk var dem der skubbede på for at blive færdig…
Alt i alt en rigtig god oplevelse med TKP Byg i vores forsikringssag

16. elokuuta 2023

Jeg fik skiftet mit vindue fra loft til…

Jeg fik skiftet mit vindue fra loft til gulv i min stue, og hold op jeg er fan, der er SÅ flot lavet, og der var ikke så meget som et støvfnug da de var færdige
Det skal siges at Casper var en kæmpe hjælp under hele forløbet
Jeg vil til hver en tid anbefale TKP byg

4. toukokuuta 2023

Firmaet har ydet en fin service i…

Firmaet har ydet en fin service i forbindelse med en meget vanskelig vandskade. Fordelen har bl.a. været, at der er mange kompetencer til rådighed, som kan understøtte hinanden. Og: aftaler overholdes!

7. kesäkuuta 2023

Tkp Byg Aldrig mere!

Jeg har haft tkb byg ude og lave Max en times arbejde hvor jeg derefter har fået en regning på 5 timers.. Og det var en let arbejde for tømre at lave.. Det er simpelthen for ringe.. Aldrig skal de bruges igen.. Hvis man ikke kan tage for de timer man bruger så skal det selvfølgelig anmeldes herinde så folket kan se hvem de skal bruge..
Nu har de så svaret og jeg har sendt mit nr lad os se om der bliver gjort mere ved det.. Jeg skal med glæde vise Tkp Byg at det de har lavet IKKE kan tage 5 timer at lave!
Svar 22.november

Som jeg sagde da vi snakkede sammen har de stadig ikke brugt 5 timer som i var så søde at fakture for 4 timer! De har stadig brugt 1 times arbejde når de nu er 2 så giver det 2 timer i min matematik.. Jeg er utilfreds med det arbejde de har lavet og jeg har været tilstede da de lavede og derfor er jeg blevet snydt.. De har lavet en sokkel og galv tilbygning.. De har ikke lavet skabene eller noget de har kun og kun lavet det nederste som egentlig skulle have taget 4 timer?? At sætte skabene på soklen tager jo ikke ligefrem alverdens tid og bordpladen er der jo ikke.. Jeg er utilfreds og skal nok sende jer 10 skuer og en pak lim hvis du sender mig en mail, jeg skal helst ikke bruge jeres ting uden at betale.. Når ja jeg betaler jo Ekstra i forvejen!
Forresten må du gerne sende en beskrivelse af deres udførte arbejde.

3. marraskuuta 2022
Tkp Byg-logo

Vastaus yritykseltä Tkp Byg

Hej Zuzu.
Jeg kan ud fra din beskrivelse ikke genkende vores virksomhed og/eller sagshåndtering, og er i tvivl om denne anmeldelse er havnet det rigtige sted. Vi er meget ærlige omkring vores fakturering, timeregistrering, sagshistorik mm. og vi fremlægger gerne denne dokumentation. Vil du ikke sende mig dine oplysninger? Så vil jeg forsøge at finde sagen i vores interne system.

Mvh. Tkpbyg.

Svar 22-11-2022

Hej Zuzu.

Tak for snakken pr. telefon.
Jeg skal starte med at beklage, at du føler dig uretfærdig behandlet. Som jeg forklarede, så kan vi desværre ikke hjælpe dig med at nedskrive din faktura. Det er det registrerede forbrug, der er viderefaktureret jf. aftale. Jeg kan kun beklage hvis du har haft en anden forventning til hvor lang tid, det tager at lave ny sokkel og udvide jeres køkken ø. Blot for at imødekomme en eventuel misforståelse, så er der brugt og faktureret 4 timer (2 mand 2 timer) inkl. bi materialer. Jeg har som aftalt sendt dig en mail, således du har mulighed for at kontakte mig for yderligere dokumentation.

Mvh.

Fantastisk dygtigt håndværk og…

Fantastisk dygtigt håndværk og projektstyring ;o)
Vi følte os hele vejen virkelig godt guidet gennem vores køkkenprojekt!
Der var styr på hvilke håndværkere der skulle “aktiveres” og på hvilket tidspunkt!
Tilmed bidrog håndværkerne med kreative og gode løsninger undervejs!
Kan varmt anbefale TKP-Byg!
Som sagt både for projektstyring og craftmanship ;o)

25. helmikuuta 2022

Utrolig god oplevelse

Vi har haft kontakt til TKP-byg ifm en forsikringsskade. Hele processen blev hurtigt planlagt, altid nemme at komme i kontakt med. Håndværkerne var dygtige og meget servicemindede. Kan helt klart anbefales.

6. huhtikuuta 2022

TKP Byg

Har haft besøg af TKP Byg efter en vandskade - der har været fuld tilfredshed med hele sagen - fint samarbejde med Brian A Kjeldsen hele vejen igennem
Kan varmt anbefale TKP Byg

29. huhtikuuta 2021

Vi er yderst tilfredse med det arbejde…

Vi er yderst tilfredse med det arbejde vi har fået udført af TKP-byg. Processen fra første kontakt til det færdige resultat har der ikke været en finger at sætte på. Håndværkerne var dygtige og meget servicemindede. Når vi skal have udført arbejde på huset igen, vil vi helt klart overveje TKP-byg.

11. maaliskuuta 2021