Fantastisk dygtigt håndværk og projektstyring ;o) Vi følte os hele vejen virkelig godt guidet gennem vores køkkenprojekt! Der var styr på hvilke håndværkere der skulle “aktiveres” og på hvilket t... Näytä lisää

Ole har lavet et fantastisk stykke arbejde hos efter vores vandeskade TKP/ Byg kan varmt anbefales de holder de aftale der ingået plus de har nogle håndværker med høj faglighed Frank

1. Puuseppä

Med 30 år i branchen og over 65 gode medarbejdere er TKP BYG en stærk partner i tømrer-, maler- og murerbranchen. Vi er en solid og velrenommeret bygge- og entreprenørvirksomhed med hjemsted i Aarhus. For private, erhverv, forsikringsbranche og offentlig bygherre udfører vi fag-, hoved- og total-entrepriser. Såvel i det nære lokalområde som i hele det øvrige Danmark.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Flot arbejde og super service

Vi har været meget tilfredse med renoveringen efter vandskade. Danni var en fantastisk kontaktperson, som løbende holdt os godt informeret med både planer og billeder.

Stor ros for professionalisme, god service og empati gennem hele forløbet. Klart anbefalelsesværdigt!

25. maaliskuuta 2026

Kender I det med tillid?

Kender I det der med tillid til håndværkere og forsikringsselskab?

Det var nødagtig den situation jeg stod i... Efter en storm med kraftigt nedbør begyndte det at dryppe ned fra loftet, efter en kort snak med forsikringsselskabet begyndte jeg at lede efter håndværkere. Efter to forskellige håndværkere havde været på besøg for at anskue skaderne, hvoraf den ene mente der skulle et nyt tag til og den det andet tilbud var så højt at det blev afvist af forsikringsselskabet, var min tillid efterhånden tæt på nulpunktet. Men jeg blev henvist til TKP Byg, hvor jeg fik fat i Jonas som hurtigt kom ud for at se problemet. Inden Jonas kom viste han allerede hvilken tag konstruktion jeg havde (den er speciel) og for hurtigt lokaliseret problemet. Vi fik en snak om hvordan den skulle løse og derfra gik der ikke lang tid før at de var i gang med at løse opgaven i samarbejde med forsikringsselskabet. Hele forløbet har kørt problemfrit og alt er blevet etableret som forventet, men gennem forløbet har jeg snakket med Jonas som har håndteret alt med forsikringsselskabet mens jeg konstant havde en fornemmelse af han var på "min side". Opfølgning, igangsætning, slutrapport alt er håndteret og styret af TKP Byg, hvor jeg bare skulle sikre adgang. Derfor ved jeg også hvor jeg ringer hen første gang jeg har brug for en håndværker man kan have tillid til...

6. tammikuuta 2026

Fantastisk arbejde og professionel service!

Jeg har netop fået skiftet mit gulv af Danni fra TKP Byg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Fra start til slut var kommunikationen klar og professionel, og arbejdet blev udført med stor omhu og præcision. Danni var både punktlig, grundig og meget imødekommende, hvilket gjorde hele processen nem og tryg.

Mit nye gulv ser fantastisk ud, og jeg kan varmt anbefale Danni og TKP Byg til alle, der ønsker kvalitetsarbejde udført til tiden. Stor tak for en fremragende oplevelse!

11. joulukuuta 2025

Perfektion fra start til slut – stor ros til Danni og TKP BYG A/S!

Jeg har netop fået udskiftet to store vinduer i mit hus, og resultatet er intet mindre end fremragende. Arbejdet blev udført med imponerende præcision, høj faglighed og stor respekt for både detaljer og omgivelser. Tømrer Danni Munkholm Rasmussen fra TKP BYG A/S leverede et stykke håndværk, der overgår alle forventninger – professionelt, effektivt og med et smil.
Det er sjældent, man møder en håndværker, der kombinerer teknisk dygtighed med så stor omhu og ordentlighed. Danni er en sand mester i sit fag, og jeg kan på det varmeste anbefale både ham og TKP BYG A/S til enhver, der ønsker kvalitet uden kompromis.
Tak for en oplevelse i topklasse – jeg kommer helt sikkert igen!

9. joulukuuta 2025

Ole har lavet et fantastisk stykke…

Ole har lavet et fantastisk stykke arbejde hos efter vores vandeskade
Frank

27. tammikuuta 2025

Flot arbejde!!

Flot arbejde!!

Top professionelt arbejde - lige fra rådgivning til murer- og malerarbejde. Hjælpsomme, imødekommende og dygtige håndværkere. Vi er meget tilfredse med resultatet.

6. kesäkuuta 2024

Mit hus blev malet så pænt

Mit hus blev malet så pænt - og maleren var meget omhyggelig.

Overholder alle aftaler

27. toukokuuta 2024
Tkp Byg-logo

Vastaus yritykseltä Tkp Byg

Hej Hel. Tusinde tak for din anmeldelse af vores arbejde samt håndtering. Jeg har anmodet om dine oplysninger, således jeg kan sende din anmeldelse videre til de korrekte medarbejdere. God sommer.

Kan ikke anbefales

I forbindelse med en forsikringssag blev TKP byg tilknyttet sagen den 27-11-2024. Den 03-01-2024 har skadesservice meldt, at de var færdige, og at genopbygningen kunne foretages. I løbet af den sidste 1,5 måned, har TKP byg været på vores adresse en gang, for at pudse en væg. Vi mangler fortsat malerarbejde. Har ikke hørt fra dem siden

Svar 21-02-2024:
Til info: Skadenummer: D0573716-187270
Som skrevet på “MyClaim” har jeg bedt om at få en anden håndværker tilknyttet

20. helmikuuta 2024
Tkp Byg-logo

Vastaus yritykseltä Tkp Byg

Hej Casper. Jeg har ikke umiddelbart kunne finde en sag med dit navn tilknyttet. Din beskrivelse af et langt forløb lyder noget atypisk, så der må være sket en fejl. Du er velkommen til at kontakte os på 86263104, så vi kan få dette løst. Mvh.

Svar 22-02
Hej Casper.

Tak for dit svar. Jeg er ked af at du føler det nødvendigt at få anden håndværker på denne, men fuldt forståligt jf. ovenstående sags historik. Jeg beder alligevel min kollega følge op på denne, således vi sikre den kommer hurtigt videre. Vi har ligeledes kigget på den internt, og den er ifm ferie og sygdom desværre ikke overdraget korrekt. Dette skal vi beklage. Har du yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os pr. telefon. Mvh

Topprofessionelt fra start til slut

Topprofessionelt fra start til slut. God kommunikation og hurtig reaktion ved udbedringer under byggeprocessen. Dygtige håndværkere som gik op i et flot finish. Som bygherre var man tryg hele vejen igennem.

5. heinäkuuta 2023