TipTop Gulve Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Vi har brugt Dragan til at slibe 200 m2 meter gulv. I flere etaper. Nogle har være virkelig gamle og slidte og Dragan og hans folk knoklede for at få et godt resultat. Det har været en super god... Näytä lisää

TipTop Gulvservice har udført afslibning af gulve inkl. behandling med hvidpigmentering samt 3 x RoyalMat 2-komp. lak (usynlig). Det ser super fedt ud! Vores søn valgte at komme tidligere til verden... Näytä lisää

Vi har fået afhøvlet og slebet vores fyrretræs plankegulve i 2 værelser med efterbehandling i form af lud og hvidolie. Det ene gulv havde gammel fernis og det andet havde gamle slibespor fra tid... Näytä lisää

Resultatet af behandlingen af vores gulve (slibning+lud + olie) blev simpelthen så godt. Morten er dygtig – og ved hvad han taler om når han rådgiver en om mulighederne for gulvet – og derved sør... Näytä lisää

1. Lattian hionta- ja kiillotuspalvelu
  2. Lattian kunnostuspalvelu
  3. Parketin ja lautalattian huoltopalvelu

Tip Top Gulve har eksisteret siden 2000 og har derfor mange års erfaring indenfor gulvbehandling, restaurering og vedligeholdelse af gulve. Når man som os har over 20 år på bagen, bygger man gennem årene et stort netværk af kunder over hele Sjælland. Så mange, at vi i det fleste tilfælde bliver kendt som den lokale gulvmand / gulvsliber. Vi er stolte af vores arbejde, vi samler på glade kunder, vi kan dokumentere vores omdømme og kundetilfredshed. Vi samler målrettet på anmeldelser på Anmeld Håndværker´s hjemmeside og det er også her du ser de nyeste anmeldelser fra vores kunder. Besøg vores hjemmeside for mere info

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super fint arbejde - kan anbefale dem til andre

De har igen lavet et rigtig fint stykke arbejde, det er anden gang vi bruger dem. Gulvene og trappe trinnene er blevet super pæne og jeg kan kun anbefale dem til andre.
Der var en lille misforståelse omkring vore fodpaneler som de troede skulle males og derfor ikke passede på ifbm. pigmentering af gulvet.
Fodpanelerne er nu blevet malet hvide af vores maler og vi synes nu at det ser meget bedre ud end før. Så der er trods alt kommet noget godt ud af misforståelsen.

18. toukokuuta 2017

TipTop Gulvservice kan bestemt …

TipTop Gulvservice kan bestemt anbefales hvis du skal have renoveret dine trægulve. Vi havde en god dialog omkring arbejdet og man levede fuldt op til vores forventninger. Rigtigt pænt arbejde, og der blev passet godt på ikke at skramme væge og paneler, da vi netop havde fået malet lejligheden.
Annette og Gert fra Tåstrup

9. toukokuuta 2017

Gulvslibning og behandling

I forbindelse med slibning, ludbehandling og hvid olie har jeg gjort brug af TipTop Gulvservice. Forløbet var meget professionelt, og både Morten og Christian var yderst fleksible og hjælpsomme. Resultatet er meget flot og gulvene står stort set som nye. Kan klart anbefale TipTop.

3. toukokuuta 2017

WAUOOO flot resultat.

WAUOOO - siger jeg bare. Mine gulve blev mega flotte. Tak Morten for din vejledning.
Fleksibel i planlægning - kom til tiden - færdig til tiden. Alt spillede bare. Thumbs up. 👍

2. huhtikuuta 2017

Super arbejde.

Vi er et malerfirma der har brugt TipTop gulve mange gange til vores kunder. Vi er altid tilfreds med det udførte arbejde. Kan kun anbefales.

Elisabeth

26. maaliskuuta 2017

Super godt arbejde.

Morten var både meget venlig og leverede et godt stykke arbejde. Han forklarede de forskellige muligheder og priser og han var god til at planlægge og informere i god tid om hvornår de kunne komme. En rigtig god oplevelse.

20. maaliskuuta 2017

Tip top er helt tip top

Tip Top Gulvservice har bare været fantastiske! De er effektive, omhyggelige og meget fleksible. Vi havde en aftale om gulvet i stuen, men med kort varsel ønskede vi også afslibning af to værelser. De klarede det flot inden flyttemanden kom!
Arbejdet står superflot med afslibning og lakering. Chefen Morten er venlig, præcis og ordholdende - og hans makker Christian udførte et arbejde til ikke 12, men 13!. De får vores allerbedste anbefalinger!
OLE

14. maaliskuuta 2017

Fantastisk service og resultat

Jeg er dybt imponeret over resultatet. Arbejdet blev udført helt uden at ramme paneler og en (nymalet) dørkarm, og selv området omkring en stor radiator fra 1930'erne blev fejlfrit. Ejendommens byggesagkyndig er også imponeret over resultatet.

Derudover en rigtig god pris.

7. maaliskuuta 2017

Super flot resultat!

Servicen og kvaliteten var upåklagelig. Vi er meget glade for det flotte gulvarbejde. Vi kan klart anbefale TipTop Gulvservice.

1. maaliskuuta 2017

Flot arbejde

Jeg fik slebet og lakeret gulv.
De var meget punktlige, og resultatet blev virkelig flot.

14. helmikuuta 2017

Rigtigt flot arbejde

Vi var meget spændt på resultatet af gulvbehandlingen, da vi ikke kendte firmaet i forvejen.
Vi er meget tilfredse med det flotte arbejde som blev aftalt telefonisk, og vi derfor ikke havde set hinanden i øjnene inden aftalen.
Rigtigt pænt arbejde.

9. helmikuuta 2017

Flot arbejde

Behagelig og god vejledning og intet at udsætte på det endelige resultat. 100% tilfreds

7. helmikuuta 2017

God service og vel udført arbejde

Morten gav sig, i modsætning til den konkurrent jeg også havde ude, god tid til at kigge på gulvene og vurdere om de kunne tåle en slibning til og svarede beredvilligt på spørgsmål.
Han var fleksibel mht til hvornår arbejdet kunne udføres.
Arbejdet er vel udført til trods for at dette gamle gulv med sine ujævnheder og slid har været en udfordring.
Jeg giver således Morten min anbefaling.

28. lokakuuta 2016

God service og flot resultat

Færdig til tiden, til den aftalte pris og med et stuegulv, som ser ud som nyt.

Det var ikke det billigeste (men absolut heller ikke det dyreste!) tilbud, af de tilbud jeg indhentede, men vejledning, punktlighed, kvalitet og Mortens venlige væremåde opvejede prisen.

24. lokakuuta 2016