2. gang jeg bruger Stika. Flot arbejde og flinke folk, der arbejder respektfuldt i ens hjem, selvom arbejdet potientielt sviner meget. Næsten ingen støv eller andre gener efter veludført arbejde. De... Näytä lisää

Stika er et meget professionelt og venligt gulv team, der leverer klare tilbud, super håndværk og opgaven udføres som aftalt og til tiden. Alle gulve og dørtrin fremstår nu top fine, lyse, matte og en... Näytä lisää

Stika har fra første kontakt og til afleveret opgave været helt fantastiske med deres kommunikation. De svarer stortset dag og nat, hvilket er en vildt god service. Dernæst var gulvet de afleverede... Näytä lisää

1. Lattian hionta- ja kiillotuspalvelu
  2. Lattiamateriaalit
  3. Parketin ja lautalattian huoltopalvelu

Professionel gulvslibnings virksomhed, med flere års erfaring inden for gulvarbejde samt professionelle efterbehandlinger med en masse forskellige udvalg indenfor gulvbehandlinger generelt. Vi bestræber os for at yde den bedste mulige service indenfor denne kategori. Hvis dine gulve ser gamle og slidte ud, er vi de rette til at give dem et nyt liv.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

De ødelage mine gulve og skred...

Hold jer væk, hvis i ikke ønsker samme behandling som jeg fik - Bestilte slibning af parket gulv og 3 gange lak. Stik imod producentens retningslinier lakerede de gulvet 3 gange på samme dag. Det resulterede i at hele gulvet blev ødelagt som ved en vandskade. Stika Gulvservice var slet ikke til at tale med. I 6 mdr løj de og kom med historier. de gad ikke engang komme og udbedre skaden. Nu er vi igang med retsag. Det er min erfaring at virksomheden ikke tager ikke ansvar og lyver så det driver og håber kunden på den måde giver op.
Gør som jeg hvis i alligevel vil handle med dem, sørg for at have overvågnings video sat op.

13. maaliskuuta 2026

Professionelt arbejde til en god pris

Vi har netop fået lavet gulve af Stika, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Hele processen forløb fejlfrit, og alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Det var nemt at vælge olie efter vores behov, og prisen var samtidig rigtig fornuftig. Vi anbefaler dem gerne til andre.

19. maaliskuuta 2026

Flot arbejde

Det bliver også Stika’s Gulvservice næste gang, der skal slibes gulv.

20. tammikuuta 2026

Flotte gulve - godt håndværk

Jeg blev anbefalet at få mine gulve slebet og efterbehandlet hos Stikas Gulvservice, og jeg er bestemt glad for den beslutning og yderst tilfreds med resultatet. God kommunikation fra start og forventningsafstemning har efterladt et meget positivt indtryk, hvor man virkelig kan mærke, at kundens behov er i fokus. Største anbefaling herfra.

17. tammikuuta 2026

Stor anbefaling

Meget tilfreds. Rigtig god kommunikation udover det forventelige. Kunne imødekomme vores tidspressede situation og sende en gulvsliber ud få dage efter vi lavede aftalen. Rigtig venlig og dygtig gulvsliber. Ikke en finger at sætte på det. Kan anbefales

10. tammikuuta 2026

Flot professionelt arbejde

Stigas Gulvservice har lavet et meget smukt arbejde, ved gulvslibning med efterflg. hvidpigmenteret lak. Det er blevet smukt, og arbejdet har været professionelt lavet. Kom til tiden, og overholdte alle aftaler.Kan helt klart anbefales👍

3. tammikuuta 2026

Resultatet var 100 % tilfredshed

Resultatet var 100 % tilfredshed. Opstart til tiden. Afsluttet til tiden. Og absolut minimalt af støv på overflader efter afsluttet arbejde. Rart med en opfølgende opringning omkring eventuelle problemer dagen efter. Afsluttet fredag, opringning lørdag formiddag.

13. joulukuuta 2025