(English below) De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het con... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Näytä lisää
Beide platen waren behoorlijk beschadigd. Er zaten putten in, en twee hoeken waren beschadigd. Ook de verpakking (plastic hoes waar ze in zaten), was kapot. Maar na te zijn gebeld door het bedrij... Näytä lisää
De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Näytä lisää
Schaarweg 2, 8325DC, Vollenhove, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
vriendelijkheid, betrouwbaar, prijs, snelle levering, alles wat je graag zou willen ervaren.
2 panelen besteld voor een project thuis . Panelen zouden eigenlijk eerder geleverd worden maar door problemen met het vervoer (pech) werden ze een dag later keurig afgeleverd. Panelen zien er strak uit netjes verpakt.
Ik schrijf eigenlijk nooit reviews. Maar hier maak ik een uitzondering voor. De kwaliteit is tiptop in orde (mooie, rechte plaat, zonder fouten) en ik werd keurig 3 kwartier voor aflevering gebeld, zoals ik had verzocht. Dikke pluim!
Kwaliteit is goed. Alleen bereikbaarheid en contact kan beter.
Het paneel was van een uitstekende kwaliteit. De bezorging was helaas iets vertraagd.
Top kwaliteit hout!
3meter lengtes beschikbaar en vriendelijke bezorger.
Goede kwaliteit planken voor een goede prijs. Afspraak kunnen maken om af te halen en hulp gekregen om alles in de auto te laden. Erg tevreden
Het uitgevoerde zaagwerk was niet beter dan ik het zelf had kunnen doen en was los daarvan best prijzig.
De panelen gingen behoorlijk werken van de grondverf en voelen nu veel hobbeliger aan als toen ze werden afgeleverd.
Al met al een gemengde ervaring…
De vurenhout timmerpanelen zijn van prima kwaliteit. Ik had voor afhalen gekozen en dat werkte prima, goede service van de aanwezige medewerker. Website is niet op alle punten even duidelijk, maar medewerker gaf aan dat er binnenkort een nieuwe website wordt gelanceerd.
I ordered a big wood plank for my outdoor kitchen. I am a foreigner in the company and only speak English. But communication and delivery were very smooth. I received the plank in a week although I am far from them. They nicely communicate before the delivery.
Mooie prijs/kwaliteit verhouding. Correcte levering.
Volgende bestelling weer bij jullie
Snel en doeltreffend bezorging. Ook heel flexibele in het maken van afspraken. Prijs technische ontzettend
interessant!
Goede service, netjes klaargezet buiten openingstijd. Mooi hout.
Aardige behandeling, vakwerk, snelle reactie en goede communicatie
fijn dat jullie de juiste maat plank hadden.
Alleen jammer dat er moeilijk afspraken met jullie te maken zijn.