(English below) De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het con... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yritys on vastannut
Perfecte kwaliteit hout. Zeer scherpe randen zodat constructies goed gelijmd kunnen worden. Panelen van 250 cm waren blijkbaar niet aanwezig en werden zonder extra kosten vervangen door 300 cm. Lever... Näytä lisää
Beide platen waren behoorlijk beschadigd. Er zaten putten in, en twee hoeken waren beschadigd. Ook de verpakking (plastic hoes waar ze in zaten), was kapot. Maar na te zijn gebeld door het bedrij... Näytä lisää
De manier waarop ik ben geadviseerd en geholpen en de bezorging waren top. De timmerpanelen zagen er bij aflevering heel mooi uit, toch vielen mij twee zaken tegen: Het uitgevoerde zaagwerk was nie... Näytä lisää
Schaarweg 2, 8325DC, Vollenhove, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fijn contact over het plannen van een ophaalafspraak. Mooie timmerpanelen die wij verwerken als ombouw voor een kast.

(English below)
De mensen van timmerpaneel.nl zijn officieel de helden van juli 2026. Op maandagavond heb ik mijn bestelling geplaatst. Op woensdag begin van de middag had ik hem binnen. Het contact met zowel kantoor als met de bezorger was bijzonder prettig. En daar komt bij dat men ook nog eens erg betrokken en geïnteresseerd was in mijn project. En dan te bedenken dat ik in beginsel alleen voor de lage prijs naar timmerpaneel.nl ben gegaan! Samenvattend: kwaliteit goed, prijs goed, service super!
The people at timmerpaneel.nl are officially the heroes of July 2026. On Monday evening I placed my order. By early Wednesday afternoon it was delivered. Communication with both the office and the delivery driver was exceptionally pleasant. On top of that, they were also very engaged and interested in my project. And to think that I initially went to timmerpaneel.nl just for the low price! In short: good quality, good price, superb service!

Vastaus yritykseltä TIMMERPANEEL.nl
Materiaal was netjes ingepakt en netjes op tijd bezorgd. En Materiaal was netjes

Vastaus yritykseltä TIMMERPANEEL.nl
Ik zocht naar goede vuren panelen voor een kleineverbouwing voor ons chalet in het buitenland. Ik moet zeggen ben erg positief verrast over de kwaliteit. Ze gaan straks mee in de auto voor een stevige werkvakantie.

Vastaus yritykseltä TIMMERPANEEL.nl
Beide platen waren behoorlijk beschadigd.
Maar na te zijn gebeld door het bedrijf en excses te hebben gehad, hebben ze mij voortreffelijk verder geholpen en geef ik ze alsnog alle sterren die beschikbaar zijn.
Ze gaan dit oppakken en nog meer zorg besteden aan het vervoeren van alle hout die ze verkopen.
Product zoals geadverteerd, echter slechte bereikbaarheid en onduidelijkheid over bezorgmoment
De bestelling werd snel en zorgvuldig geleverd..
Gewoon prima in orde. Mooi hout. Recht. En netjes verpakt afgeleverd.
Prettige ervaring met bestellen en panelen van goede kwaliteit! Als ik een verbeterpunt zou kunnen noemen zou het de communicatie zijn omtrent de levering. Ik was toevallig thuis maar wist niet dat het die dag werd bezorgd. Verder heel prettig en vriendelijke chauffeur.
Levering zou uiterlijk 8 werkdagen duren. Na 8 werkdagen nog altijd geen bericht.
Telefonisch niet te bereiken en Geen Reactie op een mail. Na enkele dagen uiteindelijk telefonisch te pakken gekregen. Beetje vage reactie dat hout paar dagen later geleverd zou worden. Dit is gebeurt. Hout is verder prima.
Prima kwalitiet timmerpanelen. Fijn dat er zoveel keus is in afmetingen en dan ook nog voor een goede prijs.
Vooraf betalen in combinatie met afhalen is helaas niet mogelijk. Kleine aanpassing op de website hiervoor zou fijn zijn.