Tica Copenhagen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke søndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at være i fin og blød kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... Näytä lisää

Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en højere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vo... Näytä lisää

Har købt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som... Näytä lisää

Superflotte måtter i farven ivory, som er meget lette at rengøre blot med støvsugning. Super service med besøg i TC’s showroom i Holte, hvor jeg så alle de fine farver og øvrige varer. Derudover hu... Näytä lisää

1. Mattoliike
  2. Sisustusliike
  3. Huonekaluliike
  4. Kodintarvikeliike

Vi inviterer dig ind i vores verden af ​​tica copenhagen for at hjælpe dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. At gå ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og højkvalitets dørmåtter, skobakker, gulvmåtter og stativer i unikke farver og mønstre, med et særpræget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermåtter eller plastbakker.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bo return label

Difficult to return. No return label. It’s now two weeks since I returned and I haven’t gotten a confirmation or my Money back.

4. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Thank you for your response.
Your return parcel was sent to us Jan6th and we confirm - as indicated on the return info - max 14 days for processesing the return, which is effectuated today.

Lækker kvalitets produkt

Har købt deres uni color tæppe til min entre, og den er simpelthen så flot og i god kvalitet. Forsendelsen ankom hurtigt, så kan kun anbefale det! 🤩

10. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Mange tak for din positive tilbagemelding, det er vi meget glade for. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tica

Hurtig levering

Levering til tiden, og varen i den forventede kvalitet. God købsoplevelse.

8. joulukuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Godt Nytår og mange tak for tilbagemeldingen. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tica

Hurtig levering

Hurtig levering. Et godt produkt til prisen.

25. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Mange tak for tilbagemeldingen, det er vi glade for. Velkommen tilbage en anden gang. bh Tica

Største tak til TICA Copenhagen for de…

Største tak til TICA Copenhagen for de fremragende produkter … super kvalitet og flotteste design … og ikke mindst imponerende hastighed i distributionen … stor tak … kan stærkt anbefales 👏👏👏

8. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Mange tak for den fine respons, det er vi meget glade for

Super hjælpsom når det ikke lige går…

Super hjælpsom når det ikke lige går som man havde regnet med. Levering med GLS men så fik de lige ændret det så det kom til firma adressen og slap derfor at skulle hente i en kiosk 👍🙏🥰

16. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Mange tak for din fine tilbagemelding Renate. Vi har faktisk sendt nye pakker til dig fra lageret, fordi vi ikke kunne ændre levering fra pakkeshop til firmaadresse :-) Håber I bliver glade for skobakkerne. Velkommen tilbage til tica en anden gang. bh Tina

Tak Dorthe!
Det er vi meget glade for at du synes. Håber du bliver rigtig glad for dine nye tæpper og får en masse glæde af dem.
Mange hilsener Team Tica

The delivery was fast but package…

The delivery was fast but package material not strong enough.

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

With reference to my immediate reply to your mail, I am sorry for the inconvenience as we can see the parcel was damaged during the transport. I hope to hear from if there is any kind of damage on the products you have ordered. Thank you very much.

Great product received

Great product received!

I can recommend buying from here.

16. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

We are very happy to hear that you are satisfied with the product.
Team Tica

An exquisite product

An exquisite product. When my order seemed delayed in transit the CEO Tina responded immediately- I got the reassurance I needed. Product was carefully packed & has fulfilled my expectations immensely

Hard to imagine that door mats could be aesthetically pleasing

1. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Dear Tara, Thank you so much for your positive and kind feedback, which I really appreciate. I hope you will be happy for the doormats "in function" as well. Thank you and welcome back to tica.

Gulvmåtte - UNI COLOR/IVORY 90 x 130

Jeg bestilte lys måtte 130 x 90 og modtog en sort på 200 x 90 !!!. Nu er den lyse kommet, men den har to store pletter og flosset i kanten !!!!

3. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Det er meget beklageligt, at der er pakket forkert på vores lager og det korrekte tæppe har fejl. Begge tæpper er krediteret og vi beklager, der ikke var ønske om at få tilsendt nyt tæppe for at udbedre problemet.

God kvalitet

6. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen

Dejligt at høre tak. Håber du bliver glad for dit køb.
Mvh. tica