Bestilte 3 forskellige måtter og en lille skobakke søndag eftermiddag og kunne hente pakken allerede tirsdag. Måtterne virker til at være i fin og blød kvalitet. Det eneste lille minus med handlen v... Näytä lisää
Superflotte måtter i farven ivory, som er meget lette at rengøre blot med støvsugning. Super service med besøg i TC’s showroom i Holte, hvor jeg så alle de fine farver og øvrige varer. Derudover hu... Näytä lisää
Vi inviterer dig ind i vores verden af tica copenhagen for at hjælpe dig med at gøre et godt førstehåndsindtryk. At gå ud eller komme hjem, din entré er din port til et smukt hjem! Tica Copenhagen designer og producerer praktiske, funktionelle, attraktive og højkvalitets dørmåtter, skobakker, gulvmåtter og stativer i unikke farver og mønstre, med et særpræget skandinavisk design. En ny generation af langtidsholdbare produkter, der giver nye alternativer til traditionelle kokosfibermåtter eller plastbakker.
Tanska
- tica-copenhagen.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Godt og præcist
Farbton orange ist blasses Braun
Farbton orange ist blasses Braun, sieht uninteressant aus.
Meget flotte måtter/tæpper
Meget flotte måtter/tæpper. Hurtig levering og god service.
Nemme at vedligeholde
Fungerer upåklageligt
Det virker som det skal. Hurtig levering, gode priser og fin kundeservice. Lige som det skal være, tak.

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen
Lækker dørmåtte til god pris
Lækker dørmåtte til god pris. Holder i årevis, fnugger ikke og ligger fast på gulvet
God og nem købsoplevelse og hurtig…
God og nem købsoplevelse og hurtig levering.
Super produktkvalitet.
Die Ware sieht sehr gut aus und es…
Die Ware sieht sehr gut aus und es verschönert das zu Hause

super god kunde service
super god kunde service
Jeg havde fået et gavekort fra Tica fordi jeg havde fået leveret nogle måtter som skulle ombyttes. Måtterne blev byttet og jeg fik et gavekort for "svie og smerte" Jeg har nu benyttet dette gavekort og kan kun sige at jeg aldrig ahr oplevet så god kundeservice i en netshop. Godt klaret Tica

Vastaus yritykseltä Tica Copenhagen
Har købt 3 måtter henover de sidste 2…
Har købt 3 måtter henover de sidste 2 måneder. Fantastisk kvalitet og design. Oplevede der var en fejl på måtte nr 3 jeg modtog for en uge siden. Super forstående og effektiv kundeservice af Tina som med det samme undskyldte og sendte en ny måtte som er som den skal være. Super oplevelse hos Tica Copenhagen og kan uden tvivl anbefale det til alle som vil ha kvalitets måtter og tæpper til hjemmet!!!

Køb af måtter
Det eneste lille minus med handlen var, at systemet automatisk valgte nærmeste GLS pakkeshop. Jeg ville gerne have haft mulighed for at vælge en anden tæt på mit arbejde. Den tæt på min bopæl lukker så tidligt, at jeg normalt ikke selv kan nå at hente pakker.
Fin måtte
Fin måtte. Den manglende stjerne skyldes, at jeg ikke selv kunne vælge, hvilken pakkeshop, jeg ville have leveret til.

Fantastisk kvalitet
Fantastisk design, kvalitet, service og levering. Jeg synes alt går op i en højere enhed. Vi har en stor hund med lang pels, og lever aktive liv med mudrede sko, så vi stiller ellers store krav til vores dørmåtter! Nu har vi Tics Copenhagen måtter ved alle 3 ind- og udgange i vores hjem.