Thuistools Arvostelua 112

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk. Heb toen een mail gestuurd dat deze stuk was en heb direct een mail terug gekregen dat ze mij een ander gingen opsturen. na e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vacumeer apparaat besteld, volgende dag geleverd. Prima ding, Triton. Let wel op vocht bij vacumeren! Dank voor jullie reactie, Thuistools!!

Saanut 2/5 tähteä

Een TNTON{IFF TL298 bij U gekocht, echter de zakjes worden niet meer vacuum getrokken, graag uitleg wat er verkeerd is gegaan. Bedankt voor uw mededeling, graag in het Nederlands.

Saanut 5/5 tähteä

Wat een topervaring heb ik hier meegemaakt. Binnen de afgesproken levertijd werd mijn machine al geleverd en ik ben er echt supertevreden over. Ik ga zeker nog terugkomen bij thuistools:)

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wij van team thuistools zijn constant opzoek naar de beste combinatie vacuümmachines voor u (incl. eventuele toebehoren)!

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit. Snel geleverd.

24. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Thuistools

Goedenavond Valentijn, bedankt voor het delen van uw ervaring! We hopen u in de toekomst verder te kunnen helpen bij een volgende bestelling.

Super

Super! Heel tevreden! Snelle levering!

8. helmikuuta 2021

Vastaus yritykseltä Thuistools

Goedenavond dhr/mvr Stammens, wat goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. En bedankt voor het delen van uw ervaring, dat waarderen we enorm!
Mvg,
Team Thuistools

alles prima in orde

alles prima in orde, doet wat het moet doen

Vastaus yritykseltä Thuistools

Goedenavond Linda, wat goed om te horen dat u tevreden bent! We hopen u graag in de toekomst nog verder te kunnen helpen.

Saanut 1/5 tähteä

Ik kan moeilijk een gunstig commentaar…

Ik kan moeilijk een gunstig commentaar geven als mijn bestelling één maand oud is en ik nog niets ontvangen heb bestelling #1535.

Vastaus yritykseltä Thuistools

Goedenavond mijnheer Hedwig; wij snappen volledig uw teleurstelling!.
We hebben uw machine op 9 december verzonden. We zagen dat deze op 14 december onsuccesvol geleverd was door een adresfout. Op 16 december heb ik contact opgenomen met DPD. Zij meldden mij dat de adrestoevoeging weg was gevallen; mij is toen verteld dat DPD de volledige adresgegevens door zou geven aan het depot in België .. dit verliep niet goed. Ik heb op 21 dec opnieuw contact met DPD opgenomen; zij zullen nogmaals alles doen om uw pakket z.s.m. in uitlevering te brengen. Ik verwacht dat u uw zending een dezer dagen kunt verwachten.

Saanut 4/5 tähteä

Vrij snelle levering

Vrij snelle levering, heb het alleen nog niet in gebruik

Vastaus yritykseltä Thuistools

Dhr/mvr Graanoogst, wat goed om te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering! Daar doen we iedere dag ons uiterste best voor. We zien je graag terug bij een volgende bestelling.

Saanut 3/5 tähteä

Levering op tijd

Levering goed. Product 2 keer besteld, maar 2 keer na een paar keer gebruik niet meer naar behoren werkend. Hier ging het over een vacumeer apparaat.

Vastaus yritykseltä Thuistools

Brigitte, wij zijn blij dat we door Trustpilot horen dat u niet helemaal tevreden bent. We gaan per ommegaande contact met u opnemen om het voor u op te lossen..

Saanut 1/5 tähteä

N'a 2 maand nog steeds niets ontvangen

Blijkbaar een vergissing, er is nog steeds een tool voor het spuiten van silicone onder weg. Waarschijnlijk niet van bij jullie. Sorry voor de negatieve info.

Vastaus yritykseltä Thuistools

Beste dhr Raes, ik zie inderdaad dat u bij ons een bestelling heeft geplaatst op 26 november. Toen der tijd was er sprake van een voorraadprobleem, waardoor wij bestellingen tijdelijk niet konden leveren.
Onze oprechte excuses hiervoor.
Echter is dit afgelopen week opgelost en hebben wij uw bestelling op 9 december opgestuurd. Deze is afgelopen donderdag (10 december) bij u afgeleverd.
Als dit niet het geval is, stuur ons dan graag direct een mailtje (info@thuistools.nl) dan zullen wij direct kijken wat er mis gegaan is en dit voor u oplossen!

Saanut 5/5 tähteä

Heel tevreden van jullie service en…

Heel tevreden van jullie service en levering, doch misschien verpakking verbet eren dat men niet ziet wat er in de collie zit en er bovenop heel goed toestel dank u.

Vastaus yritykseltä Thuistools

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring Ronny, dat waarderen wij enorm!
Het is niet de bedoeling dat andere kunnen zien wat er in het pakket zit, onze excuses hiervoor.
We zullen hier nog eens naar kijken.

Saanut 3/5 tähteä

Artikelen worden niet op de beloofde…

Artikelen worden niet op de beloofde datum geleverd. En de bezorging is ver beneden peil.

Vastaus yritykseltä Thuistools

TPC Kik, het klopt dat u uw 2de bestelling (van 23 november) pas op 9 december heeft ontvangen. Wij hadden op dat moment onze voorraad niet op orde, nogmaals onze oprechte excuses hiervoor.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin