Thuistools Arvostelua 112

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Vacuum machine besteld , deze was echter na de eerste maal gebruik stuk. Heb toen een mail gestuurd dat deze stuk was en heb direct een mail terug gekregen dat ze mij een ander gingen opsturen. na e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vacumeer apparaat besteld, volgende dag geleverd. Prima ding, Triton. Let wel op vocht bij vacumeren! Dank voor jullie reactie, Thuistools!!

Saanut 2/5 tähteä

Een TNTON{IFF TL298 bij U gekocht, echter de zakjes worden niet meer vacuum getrokken, graag uitleg wat er verkeerd is gegaan. Bedankt voor uw mededeling, graag in het Nederlands.

Saanut 5/5 tähteä

Wat een topervaring heb ik hier meegemaakt. Binnen de afgesproken levertijd werd mijn machine al geleverd en ik ben er echt supertevreden over. Ik ga zeker nog terugkomen bij thuistools:)

1. Kodinkonemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Wij van team thuistools zijn constant opzoek naar de beste combinatie vacuümmachines voor u (incl. eventuele toebehoren)!

4,5

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb 19 januari vacuumzakken besteld

Ik heb 19 januari vacuumzakken besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Dus geen levering binnen 2 dagen

28. tammikuuta 2024

Beste heer Bernard,

Wij vinden het erg vervelend dat u zo lang op uw pakket heeft moeten wachten. Het gaat hier om een fout bij de pakketvervoerder, na uw e-mail hebben wij direct contact opgenomen met DPD waarna uw pakket enkele dagen later alsnog bezorgd is. We hopen dat u begrijpt dat wij weinig invloed hebben op het verzendproces nadat het pakket is overgedragen aan de pakketvervoerder.

Onze excuses voor het ongemak. Als u verder vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd bereiken op info@thuistools.nl

Saanut 3/5 tähteä

Levering duurde een week.

17. lokakuuta 2023

Beste heer Rolvink-Boll,

Wij vinden het erg vervelend dat uw pakket te laat is bezorgd. Ik heb zojuist uw bestelgegevens gecontroleerd om te kijken waar het fout is gegaan. Door een bij ons onbekende reden heeft uw pakket 3 dagen op een verzendpunt van DPD gelegen. Dit ligt buiten onze directe invloed, maar wij zullen hierover contact opnemen met DPD.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf, goede snelle service
Na een jaar wat probleempjes gekregen met een machine, na contact snel een vervanger mogen ontvangen, Top service!

3. toukokuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Ik had een slecht apparaat.En na een…

Ik had een slecht apparaat.En na een klacht stuurden jullie een nieuw apparaat op waar ik zeer tevreden over ben. Super.

14. syyskuuta 2022

Beste Luc,

Bedankt voor uw review. Wij vinden het fijn om te horen dat uw nieuwe machine goed werkt en het doet ons enorm goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.

Als er nog iets is waar u tegenaan loopt twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Ik had pech met mijn toestel waarvan ik melding maakte en onmiddellijk een nieuw toestel ontvangen. Zonder problemen.
👍👍👍Vriendelijk

13. lokakuuta 2022

Hey Marc,

Wat fijn dat, ondanks dat u in eerste instantie pech had met uw toestel, u toch erg tevreden bent over onze service en kwaliteit. Dat doet ons enorm goed en dat is uiteindelijk ook waar wij het allemaal voor doen.
Als er toch nog iets is waar u tegenaan loopt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Saanut 5/5 tähteä

Hele goede service en snel geleverd

Hele goede service en snel geleverd. Top.

1. marraskuuta 2022

Hey Edwin,

Wat fijn dat u onze service als prettig heeft ervaren! Het doet ons enorm goed om dat te horen.
Mocht er toch nog iets zijn waar u tegenaan loopt of iets waar wij u mee kunnen helpen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Geweldig

Geweldig, betrouwbaar bedrijf..

27. syyskuuta 2022

Hey,

Hartstikke bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen in de vorm van deze 5-sterren review.
Mocht er toch nog iets zijn waar wij u mee kunnen helpen dan horen we dat graag!

Zeer tevreden

6. elokuuta 2022

Hey Han,

Wat fijn om te horen dat u erg tevreden bent. Het doet ons enorm goed om dat te horen.
Mocht er toch nog iets zijn waar u tegenaan loopt of iets waar wij u mee kunnen helpen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hey Pascal,

Wat fijn om te horen dat uw bestelling spoedig bij u is aangekomen en dat de kwaliteit van de machine u goed bevalt.
Het doet ons enorm goed om dat te horen.

Alvast een heel fijn weekend en mocht er nog iets zijn waar u tegenaan loopt, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

snelle en corekte levering

11. heinäkuuta 2022

Hey Godelieve,

Fijn om te horen dat de levering goed is bevallen.

Mocht er verder nog iets zijn waar u tegenaan loopt en waar wij u mee kunnen helpen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nog een hele prettige dag toegewenst.

Team Thuistools

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin