Nyt kolmet ennakkotilaus kengät täältä tilanneena voin suositella! Palautusoikeuden puute aluksi mietitytti, mutta aina on posti tuonut juuri sellaiset kengät mitkä olen tilannut. Aion tilata täältä j... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Miks kaikki itkee että testaa kenkiä ja oli liian pienet niin piti palauttaa eikä palautus onnistunu ku oli vaa kerran testannu jalkaa. No ei kai niissä palautus onnistu jos niitä testaa ja ne creasaa... Näytä lisää
Toimitus kesti päivän pidempään kuin luvattiin, tein tilauksen sunnuntaina ja sain tuotteen vasta viikonpäästä tiistaina eli seitsemäntenä arkipäivänä. Tiedustelin tilauksen kuljetuksesta postilta jos... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Finland's biggest supply of authentic sneakers 👟 est. 2021
Yhteystiedot
Muut katsoivat myös näitä
Suosittelen
Lenkkarit tuli seuraavana päivänä tilauksesta. Tuote oli juuri sellainen mitä tilasin ja oikeaa kokoa 👍
Sherlock Holmes
Tuote saapui kuten oli luvattu ja oli oikea tuote, MUTTA teidän kuriiripalvelu ei ole vieläkään ilmoittanut postin lokerokoodia, eikä sitäkään, että tuote on saapunut. Olen kuitenkin itse selvittänyt asian ja saanut paketin. Risuja UPS:lle ja reippaasti!!!!
Tilaus oli oikeanlainen ja saapui melko…
Tilaus oli oikeanlainen ja saapui melko nopeasti. Jos ostaa crease guardit kannattaa ottaa kengistä ehkä puoli koko isommat.
En suosittele tilaamaan…
En suosittele kellekkään tilata täältä minun tilaus lähetettiin vasta 7 päivän päästä tilauksesta
Toimiva tuote ja nopea toimitus.
Luvattiin että paketti tulee 2-6…
Luvattiin että paketti tulee 2-6 päivässä ja oli mennyt 7 päivää ja pakettia ei ollut edes jaeltu saa nähdä tuleeko perille ollenkaan
Expensive:D
Tyytyväinen
Hetken sai odottaa ennenkuin kengät lähtivät matkaan, mutta asiakaspalvelu oli hyvää ja vastasivat nopeasti kun laitoin viestiä. Muuten olen tosi tyytyväinen ja voin tilata uudestaankin kyseisestä yrityksestä!
Tosi nopea toimitus ja hyvän laatuiset…
Tosi nopea toimitus ja hyvän laatuiset kengät.
Tilasin Nike Air kengät
Tilasin Nike Air kengät. Väliaikatietoja olisin kaivannut mutta onneksi kengät tulivat nopeasti.
Nopea toimitus, mutta..
Nopea toimitus, mutta tuote viallinen. Hidas asiakaspalvelu, joka lupasi maksuttoman palautuksen, mutta eipä sieltä ole kuulunut sen jälkeen. Palautin omalla kustannuksella. Kalliit kengät, toivottavasti maksun palautuksessa ei kestä ikuisuutta.
Kengät saapuivat luvatun ajan…
Kengät saapuivat luvatun ajan puitteissa ja olivat sitä mitä pitikin.
Jouduin palauttamaan kengät koska…
Jouduin palauttamaan kengät koska olivat hieman liian pienet nuorelleni. Palautuksesta on jo kuukausi. Kysyin maililla onko palautus tullut heille kun en ole saanut kuittausta. Mailiin ei vastattu. Tänään sain postista tietää että paketti on pyörinyt postissa kuukauden koska olin saanut palautusohjeessa puhelinnumeron joka ei ole käytössä. Jännittää mitä rahoille tapahtuu. 300€ on tässä kiinni 15-vuotiaan rahoja. Yksi tähtikin tuntuu tässä kohtaa liioittelulta.
Tilasin kengät ja 22h…
Tilasin kengät ja 22h tilausvahvistuksen jälkeen sain noutaa ne itselleni postista. Aivan huippua<3
Kengät tulivat sovitusti ja olivat…
Kengät tulivat sovitusti ja olivat juuri toiveiden mukaiset, hyvä !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.