theplate Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. ver... Näytä lisää

Yrityksen kirjoittama

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Kentekenplaat (nog) niet geleverd.

Kentekenplaat (nog) niet geleverd, 23 maart besteld.
Geen respons op berichtjes en telefonisch niet te bereiken.
Na wat speurwerk word het IBAN nummer gelinkt aan meerdere bedrijven waarbij producten ook niet geleverd worden.

1. huhtikuuta 2023

Oplichters

Ik heb nog steeds niet ontvangen…..oplichters, ik bestel nooit meer iets bij jullie, dit heeft mij veel geld gekost….

26. maaliskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Extreem lang gewacht!

Op woensdag 22 maart 1 nummerbord voor aanhanger besteld ivm verhuizing 25 maart. Op 27 maart ontving ik een mailtje dat de bestelling is afgehandeld. Op 5 mei alsnog het nummerbord in goede orde ontvangen!

30. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Op 13-03 besteld

Op 13-03 besteld, 17-03 bericht ontvangen dat bestelling is afgerond. Tot op heden geen kentekenplaten mogen ontvangen. Op e-mail en telefoon wordt niet gereageerd.

De site kentekenmaken.nl lijkt te opereren vanuit dezelfde locatie.

Het lijkt erop dat ik mijn €95 kwijt ben zonder hier ooit een product voor terug te zien.

16. maaliskuuta 2023
Saanut 3/5 tähteä

Er is veel ruimte voor verbetering 👍

Ik kreeg een hele vlotte bevestiging van de bestelling van een kentekenplaat voor een oude motorfiets. Daarna werd het angstvallig stil. Zo stil dat ik heb gebeld en gemaild. Met bellen neemt niemand op en de mail bleek onbestelbaar. Oplichting? Schiet dan door je hoofd! Nog een paar keer bellen en ik krijg een sms’je. N.a.v. mijn antwoord op de sms wordt 2 dagen later de kentekenplaat ontvangen. Op een oneffenheid in de plaat na netjes geleverd. Naar mijn idee kan het bedrijf veel aan credits winnen door betere communicatie met klanten!

15. maaliskuuta 2023

Hier niets kopen!

Hier niets kopen!
Ik wacht al ruim 2 weken op mijn bestelling. Ik heb wel een mail gekregen dat de order is afgehandeld. Je kan op geen enkele manier contact met ze krijgen en alles op de website is fake.
Waarschijnlijk ben ik gewoon mijn geld kwijt.

16. maaliskuuta 2023

Niks ontvangen

Ze zeggen voor 21:00 uur besteld dezelfde dag verzonden en track en trace code. Ik heb na ruim een week niks gehoord. En ze reageren niet op mail. En beide telefoons worden niet opgenomen.

20. maaliskuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin