Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews. Kentekenplaat besteld met tekst, snel geleverd binnen 1 dag, maar wat slecht gedrukt zeg. Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwa... Näytä lisää
Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar Po... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Een citatie van 1 van onze klanten: Omdat je makkelijker 100 negatieve reviews dan 1 positieve krijgt de kans gegeven, en naar blijkt, niet onterecht! Gistermiddag om 16.00 uur plaat besteld, net keurig bezorgd om 13.15 uur!
Online webshop, Hollanti
- 0618842887
- info@kentekenmaken.nl
- kentekenmaken.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 0 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Ik zit al twee weken op mijn bestelling…
Ik zit al twee weken op mijn bestelling te wachten. Heb twee mailtjes gestuurd, maar krijg geen antwoord. Helemaal geen reactie, wat een oplichters
Helaas, maar toch geen aanrader.
Helaas sluit ik me ook aan bij de vele negatieve reviews.
Letters met zwart stift of lak bijgewerkt, zwarte rand rondom overal slecht gedrukt, tekst aan elkaar i.p.v. spaties ertussen.
Netjes foto's gemaakt en me verhaal gedaan via whatsapp maar tot op heden nooit reactie gehad.
PayPal ingeschakeld en netjes binnen 1 dag me geld terug, helaas maar geen aanrader.
Update 25 Juli inmiddels zonder enige vorm van communicatie ineens een nieuwe kentekenplaat ontvangen, deze keer wel uniek gedrukt zonder zwarte rand eromheen maar wel gewoon super netjes, dus ondanks alles toch nog een meevaller, dus van 1 naar 3 sterren.
Ik heb de indruk dat ze van hele goede…
Ik heb de indruk dat ze van hele goede wil zijn en uiteindelijk komt het ook helemaal goed. Het lijkt er voor mij op dat de problemen ontstaan doordat ze GoParcel als tussenpersoon gebruiken naar PostNL.
De ziet dan de track en trace van PostNL terwijl die het pakket kennelijk nog helemaal niet ontvangen hebben.
Met een paar dagen vertraging heb ik zelfs een extra set platen gekregen en ben ik best tevreden.
Reageert helemaal nergens op oplichter
Reageert helemaal nergens op. 3 juli besteld. Het is nu 21 juli. Wat een gezeik. Geen contact te krijgen met de verkoper zowel op mail whatsapp als telefoon. Nooit bestellen hier! Oplichter!
Ik kan het bedrijf niet bereiken
Ik kan het bedrijf niet bereiken. Heb 10 dagen geleden een bestelling geplaatst. Tot op heden geen track en trace en ook telefonisch niet bereikbaar. Wel al betaald.. ik hoop dat ik deze review weer kan verwijderen en dat mijn pakket gewoon binnen komt.
Wij hebben een bestelling gedaan
Wij hebben een bestelling gedaan
Maar wij hebben nog niks binnen gekregen
Er staat onderweg
Het duurt ongeveer al 5 dagen
De helft geleverd
Ik heb twee platen besteld, de eerste (witte plaat voor een aanhanger) kwam binnen 3 dagen binnen. De blauwe plaat voor mijn oldtimer is inmiddels na 3 maanden nog niet binnen.
12 keer gebeld, 12 keer direct naar de voicemail die aangeeft dat je het beste een WhatsApp bericht kunt sturen. Dit ook 12 keer gedaan, hierop heb ik maarliefst 3x een reactie ontvangen. 1x dat er problemen met WhatsApp waren en 2x dat er nu wel iets verzonden moest zijn.
omdat de eerste plaat wel direct binnenkwam heeft dit dus niets met een foutief adres of iets dergelijks te maken.
De witte plaat kostte 10 euro, de blauwe plaat die ik niet heb mogen ontvangen meer dan 40 euro, blijft jammer dat ze nauwelijks reageren en met name de schuld op externe factoren afschuiven.
Ik raad deze partij af!
vorige week een kenteken plaat besteld…
vorige week een kenteken plaat besteld nog niets ontvangen en op WhatsApp krijg ik geen reactie
De 1e ster zelfs niet waard
De 1e ster zelfs niet waard! Zaterdags besteld, Maandag middagpas bevestiging dat ie verzonden wordt. (Daarna nog eens 3 dagen vast bij postnl), Bij openmaken tot de ontdekking gekomen dat de bestelling niet compleet was, meerdere pogingen tot contact (telefonisch direct voicemail, app geen reactie, mail geen reactie), allemaal meerdere pogingen met notificatie van vervolgstappen.
melding bij rdw ivm erkenning, politie ivm oplichting en negatieve review, lokten ook geen reactie uit. heb nu 2 witte platen voor een totaal van 52 euro. dan was het nog goedkoper bij de drukker op de hoek die duur is.
Onvolledig en traag
Eerste pakket bevatte 50% van de bestelde waar. Communicatie verloopt traag. Na een maand en veel herinneringen nog een kwart van de bestelling ontvangen. VERKEERDE TEXT op de platen gebrukt. En nog steeds niet alle bestelde producten in huis. Waardeloos, bestel hier niet!
Geen contact mee te krijgen en komt afspraken niet na.
Sinds 31 maart in contact met dit bedrijf voor het laten maken van kentekenplaten. Ik heb extra betaald voor een op maat gemaakt kenteken, maar wat ik ontving was ondermaats: gewoon een afgezaagde plaat, niet zoals afgesproken.
Dit bedrijf komt afspraken niet na en je krijgt geen contact meer met ze. Ik heb meerdere keren gebeld en kreeg elke keer de belofte dat ik nieuwe platen zou krijgen, plus compensatie voor de gemaakte fouten. Tot op de dag van vandaag heb ik niets ontvangen en reageren ze nergens meer op.
Jammer dat ik, net als blijkbaar meerdere andere klanten, nu genoodzaakt ben om via een review aandacht te vragen voor dit probleem. Ik hoop alsnog op de toegezegde platen, mijn geld terug, of de beloofde compensatie.
kenteken plaat besteld VEEL te laat gemaakt
goededag. Wij waren een kenteken nodig voor dinsdag 14 juli . Dus zondag 12 juli een kentekenplaat besteld om 15.00 uur en voor 17.00 uur besteld zou hij de volgende dag worden bezorgd.
Maar uiteindelijk kregen we op dinsdag 14 juli bericht dat ie was gemaakt en verzonden zou worden, maar dat was in ons geval te LAAT.
Dus dinsdag bij plaatselijke garage aangevraagd om 14.00 uur en kon ik de kentekenplaat om 14.45 ophalen bij de garage en ook nog goedkoper!
Dus beste optie bij je eigen garage bestellen!
OPLICHTERS
LET OP, BESTEL HIER NIKS, KOMT NIKS AF VAN JE BESTELLING, OPLICHTERS, KRIJGT NOOIT CONTACT, JE BENT GEWOON JE GELD KWIJT, ALS JE NAMELIJK EEN KENTEKEN BESTELD MOET JE JE KENTEKENBEWIJS TONEN, ZEI VRAGEN HIER NIET OM
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, klantenservice is onbereikbaar.
oplichting?!
Of dit duurt heeeeeel lang of dit is oplichting. 5 weken geleden besteld, betaald en nooit iets ontvangen.
Reageert niet op berichten, telefonisch niet te bereiken. Komt afspraken niet na.
Verkeerde kentekenplaat ontvangen
Verkeerde kentekenplaat ontvangen, diverse mails gestuurd, geen reactie. Geen aanrader!
“Razendsnelle bezorging”… niet dus.
“Razendsnelle bezorging”, “voor 17:00 besteld, zelfde dag verzonden”.
Zaterdag 16:52 besteld, pas dinsdag avond 17:48 verzonden en vervolgens woensdag bezorgd.
Ik ben dinsdag avond op vakantie vertrokken, dus kan ik er niks meer mee.
Klantenservice ging eerst m’n bericht niet goed lezen (kreeg als reactie enkel een link naar track & trace), en vervolgens “bezorgdtijden zijn indicaties en geen beloftes”, en in eerste instantie ook geen begrip/excuses of dergelijk.
Dikke pech voor de klant te geloven wat op de website staat dus.
Bestel alleen als je ruim de tijd hebt dus.
Zeer slecht
Zeer slecht, simpel plaatje besteld, geen contact en niets geleverd ! 30 euro kwijt. Wel appjes lezen maar niets antwoorden !
Ik heb donderdag avond besteld het is…
Ik heb donderdag avond besteld het is inmiddels woensdag heb mijn plaat nooit gekregen bellen kan niet want de inbox staat vol via WhatsApp app word er niet gereageerd ik vermoed dus ook dat ik de plaat niet meer gaat krijgen baal er enorm van was een eerbetoon aan mijn overleden vader in september dot doet dan ook erg pijn