Thelumierelab Arvostelua

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

God produkt

Jeg har haft problemer med acne i et stykke tid. Jeg fik forslået gut reset af en kammerat og jeg må sku sige det har hjulpet, jeg er begyndt at få en ordentlig balance og kan mærke både fysisk og psykisk at min hud og krop får det bedre🙌😊

1. elokuuta 2026

Helt igennem tilfreds

Selvom jeg ikke døjer med huden overhovedet, så tilføjer jeg gut reset til min morgenmad hver morgen for ekstra fiber. Jeg vægter meget på at det er et unikt produkt, altså ikke bare private label, men udviklet specifikt til formålet.

Er kun på min første pose, men synes allerede det fortjener en god anmeldelse:)

18. elokuuta 2026

Hej Rasmus,

Det betyder virkelig meget at høre – tusind tak! Vi har et kæmpe fokus hos Lumière på at udvikle de bedst mulige produkter, som rent faktisk gør en forskel. Der ligger utrolig mange timers research, formulering og udvikling bag Gut Reset, så det betyder ekstra meget, når det bliver bemærket og værdsat.

Tusind tak for støtten, og jeg håber, du bliver ved med at være lige så glad for Gut Reset! 💪

Jeg har taget Lumiere Gut Reset i 2…

Jeg har taget Lumiere Gut Reset i 2 måneder nu, og jeg kan virkelig mærke forskellen. Min hud er blevet meget renere og mere jævn, og min fordøjelse føles langt mere i balance. Det er blevet en fast del af min morgenrutine, og jeg glæder mig faktisk til at tage det hver dag. Kan varmt anbefale det, hvis du også kæmper med uren hud og- eller ustabil mave.

3. elokuuta 2026

Anbefales på det kraftigste

The lumiere lab gør det rigtig godt. Jeg bestilte deres 12 ugers pakke og er godt i gang. Med i pakken fulgte en blender, som virker som man kan forvente og gør det lækkert at kunne lave smoothies on the go. Jeg havde en smule problemer med blenderen og skrev en mail som jeg fik svar på meget kort efter. Det er super kundeservice fra et ellers "lille" firma. Det overraskede mig og gør at jeg er yderst tilfreds overall.

For at tale om selve produktet, er jeg meget positivt overrasket. Ofte kan man være af den forestilling "hvad skulle dette produkt kunne gøre, som alle de andre ikke kan" og her må jeg sige, at det her er super tilfredsstillende. Jeg kan af uddannelsesmæssige årsager ikke udtale mig om, hvad de gør anderledes, men jeg kan fysisk mærke forskel. Både i min fordøjelse, men også mit udseende synes jeg er blevet positivt påvirket og jeg har endda fået komplimenter på min hud. Jeg anbefaler kraftigt alle at give thelumierelab et forsøg, da jeg har oplevet rigtig positiv virkning på mig selv.

Kæmpe klap på skulderen til dig William - jeg tror på dig og at din virksomhed bliver en kæmpe succes. Jeg håber for dig, at endnu flere begiver sig ud i at give gut reset en chance.

Bedste hilsner
Frederik

26. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thelumierelab

Frederik, tusind tak for de utrolig flotte ord! Det betyder virkelig meget at læse, og det er præcis sådan nogle beskeder, der minder mig om, hvorfor jeg startede Lumière

Jeg er så glad for at høre, at du både kan mærke en forskel, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og for din tillid til både mig og Lumière. Det betyder mere, end du aner 🙌

Kæmpe anbefaling

Min søn har brugt Lumiere i et par måneder og resultatet er meget tydeligt!! Den urene hud er forsvundet!

1. toukokuuta 2026

Jeg har nu brugt Gut Reset i cirka 4…

Jeg har nu brugt Gut Reset i cirka 4 uger, og jeg er meget glad for det. Jeg købte det egentlig bare for at prøve det af, men jeg synes virkelig det har hjulpet. Min hud er blevet pænere, og generelt føler jeg bare, at det allerede har gjort en forskel for mig.

For mig har det været et virkelig godt kosttilskud, og til den pris synes jeg helt klart, det er pengene værd. Det er også fedt at se en ung gut starte sin egen virksomhed og lave et produkt, som faktisk virker godt.

Jeg kommer i hvert fald til at fortsætte med at bruge det, og jeg kan sagtens anbefale andre at give det et forsøg.

14. kesäkuuta 2026

Hej William,

Tusind tak for de flotte ord ❤️

Det betyder oprigtigt meget at læse.

Når man sidder alene og bygger noget op, bruger utallige timer på produktudvikling, kundeservice, pakning af ordrer og alt det bag kulisserne, så er det beskeder og anmeldelser som din, der gør det hele værd.

Jeg er virkelig glad for at høre, at du allerede oplever en forskel efter 4 uger, og endnu mere glad for, at du valgte at give Gut Reset en chance i første omgang.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen og støtte Lumière så tidligt på rejsen. Det betyder mere, end du måske tror.

Jeg glæder mig til at følge din udvikling fremover 💪

Mvh,
William Wulff-Hansen
Stifter af Lumière

👍👍👍👍

Alt spillede bare

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thelumierelab

Tusind tak Simon, vi arbejder også hårdt på, at alt skal fungere. Så det er nemt og lige til 🙌