Altijd leuke presentjes via Tezet. Ook voor Pasen weer bij hen besteld. De levertijd werd tot 2x toe verzet ivm niet op voorraad zijnde producten. Kan gebeuren. Daarnaast minimaal 1 incompleet present... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Al jaren trouwe klant bij Tezet. Duidelijke website, altijd op tijd geleverd, ze hebben me nog nooit laten zitten! En altijd positieve reacties tijdens het uitdelen!
Yritys on vastannut
Snel geregeld, precies op de afgesproken datum geleverd. Kwaliteit van het product. Top! Ook de herinnering om presentjes te bestellen voor Pasen was erg fijn :-)
Yritys on vastannut
Weer blij geworden van de snelle afhandeling en de contactmomenten die ik met jullie gehad heb. Alles was weer prima verzorgt en de bestelling is ook netjes op tijd geleverd.
Yritys on vastannut
Bij Tezet - The Surprise Company vindt u een uiteenlopend assortiment van unieke personeelsgeschenken en bedrijfsgeschenken voor ieder seizoen. Zoekt u bijvoorbeeld pakketten voor uw werknemers of geschenken voor uw relaties tijdens Kerst? Bekijk dan al onze Kerstgeschenken. Of wilt u uw personeel op een onverwachte manier nét dat extraatje bieden dat ze verdienen? Verras hem of haar dan tijdens Pasen, Sinterklaas, de Zomer of een andere speciale dag of feestdag met een uniek geschenk. Ook voor talloze relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.
Lithograaf 39, 6921 VA, DUIVEN, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Snelle levering met updates tussendoor. Leuke presentjes met zorg samengesteld, dik tevreden.
Alles is altijd top geregeld en keurig op tijd afgeleverd!
Snelle afhandeling en vriendelijk bij het ophalen.
levering en communicatie goed op tijd.
leuk product wat voldeed aan de verwachtingen.
Alles is op tijd geleverd en was keurig verpakt.
Zelfs nog een klein presentje erbij.
Fijn contact tijdens de gehele bestelprocedure, bestelling op tijd geleverd.
Gemakkelijk bestellen, snelle en goede levering, nette pakketten.
Klein minpuntje, er zijn geen kleinere aantallen te bestellen, je moet meestal min. 45 a 50 stuks bestellen.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Snelle levering. Kon nog een bijbestelling doen en dit was geen probleem. Goede service!
Was prima verzorgt, snel geleverd en goed ontvangen door kinderen op Sinterklaasfeest
Sinttasjes zijn op zich leuk. Ik had 17 gevulde tasjes en er waren 12 chocoladeletters gebroken waardoor ik ze heb moeten vervangen. Werd t alsnog een stuk duurder. Geen tweede keer voor mij.
Het is keurig opgelost, had idd handiger geweest als ik even contact had opgenomen. Overigens waren mijn vorige presentjes, gevulde reiskoffertjes wel prima en leuk.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Een leuke attentie en heel prettig dat we niet zelf de onderdelen in de verpakkingen hoefden te doen. Dat scheelde ons veel tijd.
Leuk ingepakt, netjes verzorgd en op tijd geleverd.
leuke cadeautjes voor sinterklaas, wordt keurig geleverd op dag dat je wilt. prima service
Werd netjes geïnformeerd dat het iets later werd omdat een product niet op voorraad was.
En product is netjes binnen de afgesproken tijd geleverd.
Goede en nette aflevering van het product.
Had van het pakket wel iets meer verwacht. Maar het was op zich allemaal goed.
De verassingspakketjes waren echt ontzettend leuk en werden goed ontvangen, helaas was de bezorger wat minder voorzichtig met het afleveren waardoor de doosjes allemaal gedeukt waren.. erg jammer!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.