Altijd leuke presentjes via Tezet. Ook voor Pasen weer bij hen besteld. De levertijd werd tot 2x toe verzet ivm niet op voorraad zijnde producten. Kan gebeuren. Daarnaast minimaal 1 incompleet present... Näytä lisää

Yritys on vastannut
Al jaren trouwe klant bij Tezet. Duidelijke website, altijd op tijd geleverd, ze hebben me nog nooit laten zitten! En altijd positieve reacties tijdens het uitdelen!
Yritys on vastannut
Snel geregeld, precies op de afgesproken datum geleverd. Kwaliteit van het product. Top! Ook de herinnering om presentjes te bestellen voor Pasen was erg fijn :-)
Yritys on vastannut
Weer blij geworden van de snelle afhandeling en de contactmomenten die ik met jullie gehad heb. Alles was weer prima verzorgt en de bestelling is ook netjes op tijd geleverd.
Yritys on vastannut
Bij Tezet - The Surprise Company vindt u een uiteenlopend assortiment van unieke personeelsgeschenken en bedrijfsgeschenken voor ieder seizoen. Zoekt u bijvoorbeeld pakketten voor uw werknemers of geschenken voor uw relaties tijdens Kerst? Bekijk dan al onze Kerstgeschenken. Of wilt u uw personeel op een onverwachte manier nét dat extraatje bieden dat ze verdienen? Verras hem of haar dan tijdens Pasen, Sinterklaas, de Zomer of een andere speciale dag of feestdag met een uniek geschenk. Ook voor talloze relatiegeschenken kunt u bij ons terecht.
Lithograaf 39, 6921 VA, DUIVEN, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
We hebben al vaker wat besteld en het wordt altijd goed ingepakt zodat er geen breuken ontstaan.
Het wordt ook altijd netjes op tijd afgeleverd.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
good response from customer service, nice products, on time delivery, happy recipients.
only issue was one item in the package was a short dated item which was not so handy for some recipients

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Alles was weer prima verzorgt en de bestelling is ook netjes op tijd geleverd.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Alles goed geregeld, alleen de schaars gevulde paastas viel enorm tegen. De paastas was minimaal gevuld met kindersnoepjes , terwijl het voor volwassen mensen in de bouw bestemd was. Als je de vulling zelf regelt ben je zeker minder geld kwijt. Dus te duur voor wat je krijgt.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Pakketje ziet er weer leuk uit. Bezorging op tijd.

Vastaus yritykseltä Tezet - The Surprise Company
Goede snelle levering en je krijgt wat je ziet.
Super snel, zelfs een dag eerder, goed afgestemd en keurig verpakt, verwerkt en afgeleverd. Zag er prachtig uit, echt waar voor je geld, alles mooi afgewerkt etc
Pakketten zien er leuk uit met goede artikelen waar iedereen wat aan heeft. Collega's zijn heel enthousiast over het Keezenspel.
De kerstpakketten werden enthousiast in ontvangst genomen, een succes voor ons als bedrijf en voor de ontvangers. De levering was correct op de afgesproken datum en het contact met Tezet was vlot en klantvriendelijk.
De items waren precies zoals voorgesteld, de levering was op de dag precies en ze zijn het hoofdbestand van kleine goody bags die mijn vrijwilligers krijgen.
Maw super blij ermee, net zoals vorig jaar.
De bestelling is op de afgesproken tijd geleverd.
Ik had er een maand geleden nog een paar extra nodig en met 1 belletje was dat geregeld. Goede en snelle service.
Producten werden op tijd geleverd en alles zag er goed uit. precies zoals besteld.
Tijdige levering. Deel van levering was vergeten door Tezet (sinterklaasverpakking voor verzending) en die is correct en snel nageleverd.
Leuk aanbod!
Makkelijk te bestellen
Fijn om een afleverdatum te kunnen kiezen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.