Tesland Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik had wat problemen met mijn Tesla Model 3 en ben bij Tesland terechtgekomen. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers hebben veel kennis v... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nieuwe speakers besteld maar kreeg andere geleverd die elders ongeveer 15% kosten van wat Tesland rekent. Na reclamatie niet naar tevredenheid afgehandeld. Uiteindelijk heeft het me geld gekost en za... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Deurrubbers aangeschaft, maar dermate slechte kwaliteit dat deze al na paar dagen loslaten Dit gemeld in mail, maar krijg niet eens een reactie laat staan compensatie of iets dergelijks. Dezelfde... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Ik had snel een nieuwe 12V batterij nodig voor mijn 2017 Model S. Bij Tesla (niet te bereiken) onduidelijk of deze op voorraad was. Bij Tesland kon ik gewoon bellen en kreeg ik te horen dat de batte... Näytä lisää

1. Autohuolto

Yrityksen kirjoittama

Op zoek naar reparaties, onderhoud en aftermarket accessories voor je Tesla Model 3, Y, S of Model X? Dit is juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment extras om je Tesla aan te passen.

Hyvä

Kaikki arvostelut

11 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, goede prijzen en retouren zijn ook geen probleem

29. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tesland

Dank u, we doen ons best om dit voor elkaar te krijgen

Saanut 4/5 tähteä

Product past goed op de auto maar er…

Product past goed op de auto maar er zat helaas een defecte in de doos. Is daarna snel en goed opgelost door een vervanger op te sturen.

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tesland

Dank u wel. Door het grote aantal bestellingen lukt het helaas niet meer om alle producten een voor een te testen en te controleren. Over retouren en naleveren doen we dan ook niet moeilijk

Saanut 1/5 tähteä

Er wordt niet geholpen met installatie…

Er wordt niet geholpen met installatie van het apparaat voor Apple CarPlay. Er wordt alleen maar gezegd, stuur maar terug,

U vraagt mij vandaag wat te doen.Precies zoals ik u gemaild heb, gewoon even samen met mij telefonisch of met video bellen het installatieproces uitvoeren. Als het dan niet lukt, dan stuur ik het product terug.

19. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tesland

Beste heer Kramer. U heeft aangegeven dat het apparaat niet werkt zoals de gebruiksaanwijzing aangeeft. Daarom hebben wij u aangegeven om deze te retourneren voor omruil of geld terug. Wat voor oplossing had u verwacht?
De specialist (ik) was op vakantie. Vanaf dinsdag kan ik u graag assisteren

Saanut 2/5 tähteä

Tesland + DHL, geen goede combi.

De keus die Tesland.com heeft gemaakt door de vervoerder DHL te kiezen is een slechte keus. Ik ben niet de enige die over DHL klachten heeft. En tesland.com vind het allemaal wel ok. Bij mij geen vervolgorders meer bij Tesland.com hierdoor. De ketting is net zo sterk als zijn zwakste schakel.

27. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tesland

Ik begrijp wat u zegt. We hebben voorheen samen gewerkt met DPD en daarvoor met PostNL. Helaas waren beiden ook geen succes. Wij doen altijd ons best om de verzendingen zo goed mogelijk te verzorgen, maar zijn helaas gebonden aan de service van deze bedrijven.

Gevaarlijk spammers

Gevaarlijk spammers. Grote bek als ik zeg dat spammen verboden is en dat ik niet van Chinese bende houd. Antwoord van spamland is: dan rijd u zeker ook niet meer in uw Tesla. Ik heb geen Tesla. Geestesziek zijn ze ook met hun milieu vriendelijke handtekening, groet etc. Die bende wordt door kinderen onder dwang gemaakt en is zeer vervuilend net zoals de Tesla en brandgevaarlijk

1. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Tesland

Ik geloof niet dat het zin heeft om hier op te reageren.....

Saanut 1/5 tähteä

De site heeft vreselijke service

De site heeft vreselijke service. Ik heb meer dan 1 week geleden een oplaadkabel besteld en er is geen statusupdate. Het contactnummer heeft geen idee en legt de schuld bij DHL. Zelfs wanneer u wordt gevraagd naar opties om het probleem op te lossen, helpen ze u niet. Als je de problemen wilt vermijden, blijf dan weg.

21. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin