Ik had wat problemen met mijn Tesla Model 3 en ben bij Tesland terechtgekomen. Vanaf het eerste contact ben ik ontzettend vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers hebben veel kennis v... Näytä lisää
Nieuwe speakers besteld maar kreeg andere geleverd die elders ongeveer 15% kosten van wat Tesland rekent. Na reclamatie niet naar tevredenheid afgehandeld. Uiteindelijk heeft het me geld gekost en za... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deurrubbers aangeschaft, maar dermate slechte kwaliteit dat deze al na paar dagen loslaten Dit gemeld in mail, maar krijg niet eens een reactie laat staan compensatie of iets dergelijks. Dezelfde... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had snel een nieuwe 12V batterij nodig voor mijn 2017 Model S. Bij Tesla (niet te bereiken) onduidelijk of deze op voorraad was. Bij Tesland kon ik gewoon bellen en kreeg ik te horen dat de batte... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Op zoek naar reparaties, onderhoud en aftermarket accessories voor je Tesla Model 3, Y, S of Model X? Dit is juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment extras om je Tesla aan te passen.
Kweekgrasstraat 36, 1313BX, Almere, Hollanti
- 0853033403
- info@tesland.com
- tesland.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
5 stars for Tesla Modifications in the Netherlands
Quick parts delivery, a little bit pricey on the part installation but they give the option for DIY.
Very friendly and helpful on the sales department.
More competitive prices on the parts installation and would be a no brainer.
correct en juist geleverd
Bestelling hepa filter M3
Filter werd snel geleverd en mijn vraag over de juiste montage(bolletjes aan stuurzijde) werd heel snel beantwoord.
Riekt bijna naar oplichting
Riekt bijna naar oplichting. Je adviseren een omvormer te plaatsten en na betaling van kosten apparatuur en arbeidsloon doodleuk meedelen dat het technisch niet mogelijk is. Vervolgens alles demonteren en het arbeidsloon ad 150,- niet retourneren! Overigens, zoals reeds in eerdere reviews ook is vermeld, veel te hoge kosten in rekening brengen voor apparatuur. Mij is 126,- in rekening gebracht (bon aanwezig) voor omvormer Technaxx 500W die wordt aangeboden bij bol.com en anderen nieuw voor 39,99!!! Mijn antwoord op reactie Tesland: op voorhand bevestigde u meerdere malen uitdrukkelijk dat mijn koffieapparaat, dat ik bij me had en u dus van tevoren (!) heb laten zien, goed zou werken. Helemaal achteraf kwam u met de uitleg dat het toch niet kon. Draait u alstublieft de zaken niet om.

Vastaus yritykseltä Tesland
Roode remklauwen voor de Tesla model Y.
Roode remklauwen voor de Tesla model Y.
Snelle levering passen perfect. Een hele dikke uitstraling op mijn tesla!
Dik tevreden.
Everything worked out nicely.
Everything as described on the part. Fast shipping. No problems.
Onderdeel snel gevonden op de website…
Onderdeel snel gevonden op de website en ook snel geleverd. Toppie
Goede service en levering!
Spiegel en spiegelkap besteld.
De service op oze vragen, bestelling en levering waren top!
Was het gekraak van mij M3 zat
Was het gekraak van mij M3 zat, tesla had geen plek. Tesland gebeld en zij hadden plek voor mij. Weg krakend geluid. Zeker een aanrader!!
Prima te woord gestaan
Prima te woord gestaan. Aardige mensen. Afspraak gemaakt, komt goed.👍
Veel te duur
Op de website bieden ze diverse onderdelen en diensten aan die veel duurder zijn dan Tesla Zelf. vb Trekhaak model Y kost in de app bij tesla zelf incl montage 1350 euro en bij tesland 1650 euro???
Heb door Tesla roadservice de 12V baterij aan huis laten vervangen voor nog geen 140 euro. Kijk maar eens wat een originele 12V batterij bij Tesland kost.

Waardeloos
Waardeloos. Nieuwe module besteld want deurhandel deed t niet meer. Bij plaatsen van nieuwe module zelfde probleem. Telefoontje naar Tesland was nutteloos, wisten ook niet wat t was, geen idee, bestelde module mocht niet terug! En dat was t dan. Geen enkele hulp of service.

Vastaus yritykseltä Tesland
Fijn bedrijf met goede service
Snel antwoord en goede reactie
Great availability and comunication