Termogo - Tegnestue og Byggerådgivning Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt hjælp fra TermoGo – stor anbefaling Vi har fået uvurderlig hjælp af Finn Brodersen fra TermoGo i forbindelse med nedrivning af et bevaringsværdigt hus, som vi havde købt med netop dé... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig dejlig samarbejdspartner, god ro, hurtig forståelse for ens planer, knowhow af uovertruffen kvalitet, med en god overordnet planstyring, klare holdninger og ikke mindst en fair pris. Er supe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hvis i har tanker om at bygge hus Hvis i har tanker om at bygge hus, så ville jeg klart anbefale Termogo og især Finn Brodersen. Vi fik fantastisk hjælp, til plantegning og materialevalg. Termogo k... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Arkkitehtitoimisto

Yrityksen kirjoittama

Vi vil vove at påstå, at vi kan det hele. Vi holder hænderne under gennem hele processen - hvad enten i skal bruge en arkitekt, en brandrådgiver eller byggerådgivning generelt. Vi holder altid et møde på adressen ved kunden så vi har en konkret ide om tilpasningen af netop jeres projekt. Det skaber unikke projekter, rådgivning og endda til en fair pris.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super hjælp fra Adam Lubas hos TermoGo – kæmpe anbefaling

Vi har fået uvurderlig hjælp fra Adam i en meget stressende situation, hvor vi havde brug for byggetilladelse til nyt tag og en ny sal på 75 m² i Aarhus. Hele forløbet var både hurtigt og af rigtig høj kvalitet.

Adam var utrolig professionel i sagsbehandlingen – altid på forkant, meget fleksibel og med stor forståelse for både kommunens krav og vores behov. Han svarede hurtigt og grundigt på alle spørgsmål, hvilket gav os en stor tryghed i en ellers presset periode.

Takket være hans indsats fik vi tilladelsen på rekordtid.
En stor anbefaling herfra – vi vil uden tvivl vælge TermoGo igen!

12. syyskuuta 2025

Perfekt hjælp fra TermoGo

Perfekt hjælp fra TermoGo – stor anbefaling

Vi har fået uvurderlig hjælp af Finn Brodersen fra TermoGo i forbindelse med nedrivning af et bevaringsværdigt hus, som vi havde købt med netop dét forbehold.
Finn løste opgaven til perfektion – kompetent, effektiv og med et rigtig godt resultat: Vi fik godkendt nedrivningen.

Servicen har været i top hele vejen igennem. Finn har været let at få fat på, nærværende og tydelig i sin kommunikation. Man føler sig i trygge hænder.

En stor anbefaling herfra – vi ville helt klart bruge TermoGo igen

18. kesäkuuta 2025

Stor fornøjelse at arbejde sammen med Adam Lubas

Adam Lubas har været en helt igennem fantastisk sparringspartner i forbindelse med omlægningen fra en-familiesejendom til to-familiesejendom.

Der var klar og tydelig kommunikation, dyb indsigt i processerne, god gennemgang af kontrolrapporter og projektledelse (inkl. samarbejdet med kommunen).

17. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vi havde brug for opmåling af bolig…

Vi havde brug for opmåling af bolig ifbm
hussalg, Finn havde tid hurtigt og prioriterede at få sendt dokumenter til BBR hurtigt - alt sammen ordnet og rettet inden for få dage! Simpelthen så god hjælp - og dejligt med en rar, tryg og tillidsvækkende person, til så vigtige sager. Tak!

27. tammikuuta 2025

Varm anbefaling herfra!

Vi har haft en rigtig god og professionel vejledning fra Finn Brodersen. Nemt, hurtigt og effektive svar som vi er meget tilfredse med. Vi skulle have hjælp til en forespørgsel af omlægning af en tagbelægning, og det fik vi gennem kyndig vejledning. Derfor kan firmaet og Finn varmt anbefales.

17. heinäkuuta 2024

Virkelig dejlig samarbejdspartner

Er super glad for jeg fik anbefalet Finn, som igen har løst, tunge og nærmest umulige opgaver igen, med stor bravur og værdighed. Tak til Termogos medarbejdere og til Finn Brodersen. Respekt og godt gået igen igen.

30. tammikuuta 2024

Hvis i har tanker om at bygge hus

Hvis i har tanker om at bygge hus
Vi fik fantastisk hjælp, til plantegning og materialevalg. Termogo kan absolut anbefales fra min side. Vi fik simpelhed så fint vejledning og rådgivning hele vej igennem byggeprocessen ( helt fra starten til afslutning af sagen!)

14. kesäkuuta 2023

Kan stærkt anbefales!!!

Jeg har udelukkende oplevet et positivt samarbejde med Termogo. Kan på det varmeste anbefale Finn Brodersen – og man er med hans kompetencer og blik sikker på at komme sine ønsker i mål :) Med hans store hjælp (projektering/ tegning/ rådgivning hele vej igennem fik vi bygget vores drømmehuset.

1. kesäkuuta 2023

Hurtigt og effektivt

Hurtigt, effektivt og til en skarp pris.

Skulle bruge hjælp til byggetilladelse til ny garage.
Fra første kontakt gik det hurtigt - det var nemt, professionelt og behageligt.

Gode anbefalinger herfra!

15. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin