1. Kiinteistönhuolto
  2. Tontinhuoltopalvelu
  3. Painepesula
  4. Julkisivujen puhtaanapitopalvelut

Go2Rens - Vi giver din bolig nyt liv Hos Go2Rens er vi specialister i flise og facaderens, der effektivt fjerner alger, snavs og misfarvninger fra din ejendom. Vi hjælper både private og erhverv med at få fliser, facader, tage og tagrender til at se pæne og velholdte ud igen – uden at gå på kompromis med materialer eller miljø. Hos Go2Rens tror vi på, at godt håndværk, ærlig rådgivning og synlige resultater går hånd i hånd. Vores filosofi er enkel: Vi gør os umage – hver gang. Vi behandler hver opgave, som var det vores egen ejendom. Det betyder, at vi altid vælger de mest skånsomme og effektive metoder, der passer til den konkrete overflade. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi efterlader aldrig en opgave, før resultatet lever op til vores egne høje standarder.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Go2rens kan varmt anbefales!

Det har været en fornøjelse at få renset vores havefliser af Go2rens og til en rigtig fin pris.
Alle aftaler er blevet overholdt, de tidspunkter der er aftalt - er overholdt og haven står virkelig flot efter endt arbejde.
Vi kan varmt anbefale Go2rens,

7. toukokuuta 2026

Kære Pia

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme anbefalinger. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med både resultatet, prisen og hele forløbet omkring rensningen af jeres havefliser.

Vi sætter stor pris på din ros omkring vores aftaler og punktlighed — det betyder meget for os at levere en god oplevelse hele vejen igennem.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Go2rens

Vi har brugt Tobias fra go2rens ifm husprojekt

Vi har brugt Tobias fra go2rens ifm. et stort hus renoverings projekt, og har været super tilfreds med arbejdet. Alle fliser, hegn og tag ser ud som nye. Vi er meget tilfredse med resultatet og bruger helt sikkert Tobias og go2rens igen. God dialog hele vejen og alle aftaler overholdt. Kæmpe anbefaling herfra.

20. huhtikuuta 2026

Kære Jan - Tusind tak for din anmeldelse

Det glæder os virkelig at høre, at I har været tilfredse med både processen og resultatet i forbindelse med jeres renoveringsprojekt. Det har været en fornøjelse at være en del af opgaven, og vi er især glade for, at I fremhæver dialogen og at alle aftaler er blevet overholdt – det er noget, vi prioriterer højt.

Dejligt at høre, at både fliser, hegn og tag lever op til forventningerne 😊
Vi ser frem til at hjælpe jer igen i fremtiden!

Go2Rens

Jeg fik Tobias fra Go2rens anbefalet af…

Jeg fik Tobias fra Go2rens anbefalet af en bekendt.
Jeg ringede til Tobias og vi aftalte en pris og et tidspunkt for behandlingen af mit tag. Tobias kom på det aftalte tidspunkt, og gennemgik proceduren for behandlingen så alt var afstemt på forhånd.
Tobias er super sympatisk og grundig og jeg kan varmt anbefale ham og Go2rens. Jeg bruger ham fremover.

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Go2rens

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for anbefalingen!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med Tobias – både i forhold til dialogen, aftalerne og selve arbejdet. Vi lægger stor vægt på grundighed, gennemsigtighed og at overholde vores aftaler, så det betyder meget for os, at du fremhæver netop det.

Vi er også rigtig glade for din tillid fremadrettet, og vi står selvfølgelig klar, næste gang du får brug for os.

5 stjerner til Go2rens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 stjerner til Go2rens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget professionel og høj kvalitet på det udførte arbejde. Jeg er meget tilfreds.
Rigtig god kommunikation og service hele vejen igennem.
Jeg vil helt klart anbefale Go2rens til andre.

25. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Go2rens

Hej Trine - Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af vores arbejde og kommunikationen undervejs. Vi lægger stor vægt på god service og et professionelt resultat, så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du vil anbefale os – det sætter vi stor pris på! 🙌

Har brugt go2rens

Har brugt go2rens, og har været så tilfreds med arbejdet. Vores fliser ser ud som nye. Vi er så glade for resultatet. God dialog hele vejen. Kæmpe anbefaling herfra.

30. maaliskuuta 2026

Kære Laura

Tusind tak for din skønne anmeldelse og de 5 stjerner!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at I er så glade for resultatet, og at fliserne står som nye igen. Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver dialogen undervejs – det er vigtigt for os, at hele oplevelsen er god fra start til slut.

Tak for din varme anbefaling!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Super flotte fliser..

Super flotte fliser..
Tobias kom som aftalt og fast pris overholdt med godt humør og super udført arbejde..meget tilfreds..
Kan klart anbefales herfra👌

22. huhtikuuta 2026

Kære Michael

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både resultatet og oplevelsen. Vi sætter stor pris på dine ord – og på at du bemærker både punktligheden og det gode humør.

Tak for din anbefaling, det betyder rigtig meget for os!

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe.

Go2Rens

Go2Rens, oveholder indgået aftaler, udføre et perfekt job, meget punktligt og professionelt - og et super flot resultat.

23. huhtikuuta 2026

Kære Per,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det er altid en stor motivation for os, at høre fra tilfredse kunder. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med os.

Vi håber at se dig igen.

Venlig hilsen

Klar anbefaling af Go2Rens

Tobias fra Go2Rens var meget professionel og fleksibel i forhold til tidspunkt for besøget. Derudover var der god service og vejledning omkring hvad de forskellige produkter gjorde.
Resultatet taler sit eget klare sprog, og levede bestemt op til vores forventning.

Jeg giver bestemt Go2Rens et ring næste gang jeg har brug for rens!

30. maaliskuuta 2026

Kære Nicolai,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi sætter stor pris på dine ord og er rigtig glade for, at du er tilfreds med arbejdet. Din anbefaling betyder meget for os som virksomhed.

Tak fordi du valgte Go2Rens – vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Bedste hilsner
Go2Rens

Super god oplevelser til en fair pris…

Super god oplevelser til en fair pris og en fleksibel planlægning.

27. maaliskuuta 2026

Kære Rasmus,

Tusind tak for din positive anmeldelse!

Det er altid en fornøjelse at høre fra tilfredse kunder, og vi er glade for, at vi kunne leve op til dine forventninger.

Vi står klar, hvis du får brug for os igen.

Ordentlighed

Vores træ-terrasse er blevet så flot.
Der er ryddet pænt op efter endt arbejde.
Kun ros fra os

20. huhtikuuta 2026

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på!

Det glæder os meget, at du er tilfreds med både processen og resultatet. Vi arbejder hver dag på at levere god service og flotte resultater.

Tak fordi du valgte Go2Rens.

Venlig hilsen

Kæmpe anbefaling

Super tilfreds med resultatet af vores fliser. Meget kompetent og rigtig sød og venlig medarbejder. KÆMPE anbefaling herfra.

14. huhtikuuta 2026

Kære Palle,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med resultatet. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde – så din feedback betyder meget for os.

Tak fordi du valgte Go2Rens – og du siger bare til, hvis vi kan hjælpe igen en anden gang.

Go2Rens

Jeg kan varmt anbefale Go2Rens!

Jeg kan varmt anbefale Go2Rens!

Fra start til slut har jeg oplevet en rigtig god behandling. Kommunikationen har været klar og professionel hele vejen igennem, og resultatet af fliserensningen er blevet virkelig flot – fliserne ser næsten ud som nye igen.

Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både kvalitet og god service. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet og vil helt klart bruge dem igen.

2. maaliskuuta 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder virkelig meget for os!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med resultatet og oplevelsen. Det er altid vores mål at levere et flot resultat og god service hele vejen igennem.

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os igen, hvis vi kan hjælpe i fremtiden.

Med venlig hilsen