De hjälpte mig att installera både en Android som ersättning till min trasiga PCM 3.0 och backkamera till min Boxster 2009. Allt gick snabbt och smidigt och nu funkar det helt perfekt. Supernöjd med... Näytä lisää
Besökte Tereteknik för att få igång AppleCarPlay i min Mercedes då det inte var aktiverat vid köp. De tog sig an bilen på en gång och en timme senare var bilen klar! Så smidigt och snabbt fixat. Har... Näytä lisää
Här har vi grabbarna som kan tilfredställa en mycket kräsen kund,dom gjorde verkligen sitt yttersta för att gjälpa mig med att få applecarplay och android auto i min Porsche 911,snacka om att ställa u... Näytä lisää
Jeg er basert i Norge, og bestilte installasjon av carplay på min mercedes benz. De sendte meg kabelen og ga nyttige og konkrete instruksjoner på posten. Så kontaktet en veldig hjelpsom tekniker meg p... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Expert på Plug n play lösning av bilstereo och backkamera just till din bil. Mer än 100 tusen nöjda kunder. Sedan 2011.
Malmvägen 18D, 19160, Sollentuna, Ruotsi
- 0812093394
- info@tereteknik.se
- tereteknik.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Svarar snabbt och bra service
Mailada och ringde för att få hjälp med att rätta till en felaktig motorkontakt med stift som satt fel. Fick snabbt svar och tips hur jag kunde göra. Fick komma till butiken så hjälpte det mig snabbt och löste problemet på 10min.
Bra service och bemötande
Köpte en produkt över nätet som jag inte fick att fungera riktigt bra. Besökte därför deras butik för att få råd om monteringen. Träffade en trevlig servicekille som hjälpte mig med mitt problem. Ovanligt i dagens samhälle att bli hjälpt utan att beställa en tid. Tack för det ni som jobbar där!
Bra grejor
Bra grejor, snälla och hjälpsamma när man behöver hjälp.
Rekommenderas varmt....
Matz
Bästa kvalitet efter marknad du hittar…
Bästa kvalitet efter marknad du hittar på TereTeknik.👍
Dom har snabba leveranser!
Dom har snabba leveranser!
Är det något som man undrar över är det bara att mejla sina frågor och man får snabba svar!
Riktigt bra ha att göra med.
Haft problem med min Android skärm och…
Haft problem med min Android skärm och dom har hjälpt mig dom senaste 2 dagarna. Kanon service, Nu fungerar den och massa fler schyssta utseende. Kan starkt rekommender detta företag
Håpløs kundebehandling
Håpløs kundebehandling. Feil på priser. Ikkje noenting på finn.no om at mva kommer I tillegg på prisen. Står at de skal dekke retur om det er feil, nekter å gjøre dette. Hold dere langt unna, ikkje serriøs i det hele tatt.
Carplay till Volvo xc70 2016
Carplay till Volvo xc70 2016
Fungerar toppen bra
Monterade själv och de funkade bra
Då man fick med instruktioner hur man ska koppla och demontera mittkonsolen mm
Snabb service bra återkoppling
Veldig fornøyd med hele prosessen
Veldig fornøyd med hele prosessen, rask levering og en fantastisk hjelp i ettertid.
I'm satisfied with these products
Great services and professional staff
Meget bra service....
Jätte bra service
Jätte bra service, duktiga och trevliga personal
Enkelt och Bra
Lätta att ha att göra med.
Löste vårt LCD-problem kostnadseffektivt.
Visst.. Det kanske var enkelt, men jag hade aldrig fixat det själv.
//Björne
Great products with great service.
Treg behandling og umulig å få kontakt…
Treg behandling og umulig å få kontakt pr. telefon. Nå har endelig produktet kommet og vi er fornøyd .
Useriøst!!..
Useriøst firma
Useriøst firma !
Har hatt problemer med min android spiller siden eg kjøpte den.
Lover 100% fornøydgaranti, men det holder dei ikkje !
Bra + backkamera
Med fasit i hand dels en dyr prudukt gör det till ett risktagande men jag skulle nog köpa där någon fler gång
Jag har köpt en gps android till min rav4 hybrid Haft en del problem 80 mil mellan oss det ställer till en del extra prblem Men dom har varit hjälpsamma och försökt lösa det och alltid svarat på mail Så nu funkar allt utom tel på orginal micken Men funkar med extärn mick får väl leva med det Får väl se om det finns en lösning på det