Teledoktoren.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,2

Havde fået panserglas på ny iPhone men skærmen fik en revne inden for de første 3 dage efter skiftet. Jeg kom først tilbage til butikken en uge senere men fik nyt panserglas på uden beregning. Det var... Näytä lisää

Jeg skulle have lavet en mindre reparation på min simkortlæser og efter reparationen, var der påført en mindre synlig skade på skærmen. Simkortlæseren blev repareret, men skærmen gik i stykker. Det va... Näytä lisää

Total teenage smadret iPhone 5s gold... smadret glas, flere steder blottet og kunne ikke tændes. Tænker den er tabt mellem 8 - 10 gange på sten, asfalt, trægulve mm uden cover! og den blev sidst tabt... Näytä lisää

Var inde hos en tele reparatør i Silkeborg, hvor det var helt umuligt at få svar på hvad det vil koste at reparerer min smadret iPhone 5s front og defekte låseknap + min lillesøsters iPhone 5c front,... Näytä lisää

1. Puhelimen korjauspalvelu

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

ÅRHUS - RANDERS REPARATION AF ALLE TYPER SMARTPHONES, TABLET'S SAMT PC/MAC. 2 ÅRS GARANTI PÅ UDSKIFTEDE DELE. PRISER FRA 199,- TILBEHØR & BESKYTTELSE TIL NÆSTEN ALLE TYPER SMARTPHONES, SOM: IPHONE 4/4'S - IPHONE 5/5'S/5'C - IPAD 2/3/4/MINI/AIR - NOKIA - HTC - LG - SAMSUNG.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Virkelig god service.

Har kun positiv ord at sige om Teledoktoren. De yder en kanon service så hvis din telefon er i stykker kan jeg kun anbefale dig at få den lavet hos dem.

30. kesäkuuta 2014

Service udover det sædvanlige!

Jeg dukker op ved lukketid med en IPhone, der er gået i sort og med smadret bagskærm. På ingen tid får jeg en diagnose og får at vide, at jeg kan hente min telefon efter bare 30 minutter og endda med rabat, da der var 2 ting der skulle fikses. Bedre service fås ikke, og er helt klart stedet jeg fremover får ordnet min telefon.

28. kesäkuuta 2014

han laver ikke kun din telefon god igen men også dit humør....

Nu har vi i min familie længe været kunde hos teledoktoren i silkeborg, og han skuffer aldrig. Ikke nok med at han altid har gode priser så giver han også et ekstra smil på læben hver gang man træder ind i hans butik.
Den dag idag er hele ens "liv" og minder næsten i ens telefon, men man kan gå fra hans butik og føle sig godt tilpas, med at en man ikke kender sidder med ens telefon og har et ansvar for om den kommer til at virke igen, for man kan høre på ham at han ved hvad han laver og er nærværende.

27. kesäkuuta 2014

Perfekt service

Højtaleren i min Iphone 4s var gået i stykker, den blev fikset på ingen tid og med den perfekte service! +++++

25. kesäkuuta 2014

SUPER GOD SERVICE

Kan varmt anbefalde teledoktoren de er meget søde og forstående og tillidsfulde. Dygtig til deres håndværk og til en god pris

25. kesäkuuta 2014

super betjening

Fantastisk venlig betjening - og sælger sparede mig for mange penge ved at tilbyde en alternativ løsning til mit problem.

23. kesäkuuta 2014

Super god service!

Var inde og skifte min front glas på en iPhone 5, super tilfreds med det nye produkt! 5 stjerner til teledoktoren i Randers. Vil helt klart anbefale dem til alle her i byen!

19. kesäkuuta 2014

Hurtig reparation og god pris!

Fik lavet skærm (led og glas) og kanten på min Samsung Galaxy S4 hos Teledoktoren i Nørre Allé. Super betjening af flink ung mand, hurtig reparation og til en rigtig god pris! Jeg kan varmt anbefale Teledoktoren.

22. toukokuuta 2014

Super service og rigtig god kvalitet!

Servicen er altid i top, man bliver mødt af en meget venlig og smilende mand, som er klar til at hjælpe med det samme! Reparationen går både hurtigt og man får telefonen tilbage med et perfekt resultat, derudover er det også fornuftige priser! Jeg vil klart anbefale dette sted! :-)

22. toukokuuta 2014

Anmeldelserne på Trustpilot passer!

Tabte fredag morgen min Samsung S4 mini fra min hems (et fald på 2 meter), med ødelagt telefon til følge.
Brugte de næste dage på at finde den bedste reparatør, og faldt over anmeldelserne hos Trustpilot af TeleDoktoren.
Mødte op i Nørre Allé 81, ved åbningstid, og blev betjent af en sympatisk og imødekommende ung mand.
Min telefon blev lavet på 30 minutter, med originale dele og medfølgende 2 års garanti på det udførte. Regningen var 400 kroner under listeprisen.
En ubetinget god kundeoplevelse!

21. toukokuuta 2014