Er tilfreds med mit køb, og har kun oplevet fin og god service fra bestilling til varen blev leveret få dage efter.
Personalet var hjælpsomme til at indsnævre hvilke produkter jeg skulle bruge ift. Service på min plæneklipper. Jeg endte med at nøjes med et service kit, billigt 125,- Men glimrende, alt passede pe... Näytä lisää
Bestilte varer den 23. juli, som straks blev afsendt. Havde betalt for levering på adressen, hvilket også fremgik af kvitteringen, men af en eller anden grund, ændrer PostNord det til, at vi skal... Näytä lisää
Købte nogle lejer. Postnord mistede pakken. Prøvede at rykke Postnord flere gange uden et svar. Ringede til Teknikbuttikken for hjælp. De sendte straks en ny pakke, og tog slagsmålet med Postnord.... Näytä lisää
Teknikbutikken.dk er din seriøse leverandør af reservedele til have og park maskiner, universale teknikske artikler og befæstelsesprodukter. Vi har et stort udvalg af kileremme, lejer, bolte, møtrikker, gevindstænger, knive til plæneklipper og andre tekniske artikler. Vi går højt op i at varerne er lagerført til hurtig levering. Vi lægger stor vægt på en hurtig og hjælpsom kundeservice.
Paradisvej 4, 7660, Bækmarksbro, Tanska
- post@teknikbutikken.dk
- teknikbutikken.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Hurtig levering og alt var ok
Der kom det jeg bestilte og hurtigt
Meget hurtige forsendelser.
Købte et styrekabel der var forkert (min egen skyld) ringede til Høgh og gav ham maskinens data, og dagen efter havde jeg det rigtige kabel sendte det forkerte styrekabel retur og et par dage efter blev jeg krediteret for det og fik pengene retur. Det kan kun kaldes super service.
Hurtig levering 👍
Jeg fik bestilt forkert så skrev E N…
Jeg fik bestilt forkert så skrev E N mail og vupti så var det ordnet
hurtig ekspedition blev ringet op da…
hurtig ekspedition blev ringet op da den ene rem de havde på lager var 1 mm korterer de spurgte om den kunne bruges det kunne den så fin service og høflig betjening
Super shop
Fin hjemmeside, gode priser, levering som lovet og produkt som beskrevet
Så kan det vidst ikke gøres meget bedre :)
Hurtig levering
God service
Nemt og hurtigt
Hurtig og god betjening
God service
Hurtig respons og god service
Bestilte varer den 23. juli, som straks blev afsendt.
Havde betalt for levering på adressen, hvilket også fremgik af kvitteringen, men af en eller anden grund, ændrer PostNord det til, at vi skal køre i byen for at hente pakken den 25. juli.
Efter henvendelse til afsender, har vi modtaget kreditnota ikke kun på ekstraudgiften ved at få leveret på adressen, men på hele fragten. Det er super service. Tak.
God service og fornuftige produkter.
Jeg endte med at nøjes med et service kit, billigt 125,-
Men glimrende, alt passede perfekt, og der var tale om OEM dele.
Ankom under 48 timer efter bestilling.