Reservedelssalg Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Reservedelssalg.dk havde ikke de plæneklipperknive, jeg søgte, men jeg tog kontakt til dem. Her oplevede jeg en meget hjælpsom service og en tydelig interesse i at finde en løsning. Det endte me... Näytä lisää

Fantastisk oplevelse hos reservedelssalg.dk! Jeg bestilte torsdag eftermiddag kl. 15:35, og allerede dagen efter, fredag kl. 12:46, fik jeg besked fra GLS om, at pakken var klar til afhentnin... Näytä lisää

1. Autotarvikkeet

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Reservedelssalg.dk har et stort udvalg af Trailer reservedele og trailer tilbehør. Mangler du Reservedele til campingvogn købes det også her. Se det online

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

12 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Perfekt

De havde en reservedel på lager til en 10 år gammel McCulloch havetraktor. Den var svær at finde andre steder, og se steder jeg kunne finde den tog det 1 1/2 uge før den kunne leveres. Hos reservedelssalg fandt jeg den, der var gode beskrivelser og billede af varen, jeg bestilt 8.28 og 9.42 kunne varen afhentes uden problemer. Prisen var tilmed rimelig. Det kan vist ikke gøres bedre.

15. kesäkuuta 2026

Reservedelssalg.dk - kan klart anbefales!

Det endte med, at de kunne skaffe de ønskede dele.

Hvis de ikke umiddelbart har den vare, du søger, kan det derfor klart anbefales at tage kontakt – der er god mulighed for, at de alligevel kan hjælpe.

4. kesäkuuta 2026

Kan anbefales at handle her.

Hurtig og korrekt levering.
Bestilt om eftermiddagen, modtog varerne dagen efter ved frokosttid.
Super kundeservice som svarer hurtigt tilbage på tekniske spørgsmål.

18. toukokuuta 2026

Fantastisk Service

Super god oplevelse med reservedelssalg.dk! Da der opstod et problem med min bestilling, kontaktede jeg Ole. Han var ekstremt hjælpsom, lyttede og løste sagen hurtigt og professionelt. Kan varmt anbefale dem til andre.

15. toukokuuta 2026

Lynhurtig ekspedition!

Fantastisk oplevelse hos reservedelssalg.dk!

Jeg bestilte torsdag eftermiddag kl. 15:35, og allerede dagen efter, fredag kl. 12:46, fik jeg besked fra GLS om, at pakken var klar til afhentning i pakkeshop. Det er ekstremt hurtigt og noget, jeg sætter virkelig stor pris på.

Man kan tydeligt mærke, at medarbejderne hos reservedelssalg.dk prioriterer hurtig ekspedition, så man kan få sine maskiner op at køre igen uden unødvendig ventetid. Det er en kæmpe fordel i hverdagen.

Derudover er deres hjemmeside rigtig nem at bruge – søgemaskinen fungerer godt, og det er let at krydsreferere til originale partnumre, hvilket gør det nemt at finde præcis den rigtige reservedel.

Kan varmt anbefale reservedelssalg.dk og handler helt sikkert her igen!

23. huhtikuuta 2026

Fantastisk service

Fantastisk service! Da et produkt ikke levede helt op til forventningerne, blev der straks sendt et nyt. Hurtigt, professionelt og problemfrit. De er nu mit klare førstevalg inden for trailerdele.

28. tammikuuta 2026

Det er når handlen er afsluttet

Det er når handlen er afsluttet, at man finder ud af, om det firma man handler med er seriøs.
Har her18 måned efter køb, fået byttet fjernbetjening til Thor trailer elspil, uden problemer. 😀
Kan varm anbefale at handle hos Reservedelssalg.dk
Mvh Allan

5. elokuuta 2024

Bestilte reservedele sent torsdag…

Bestilte reservedele sent torsdag aften. Fredag middag ringede jeg til dem for at få dem til at holde ordren, da jeg ville tilføje yderligere ting, som jeg ville ringe om senere. Kl 14 lavede jeg en ny ordre, som skulle sendes sammen med den eksisterende.
Det var jo lige op til pinse, så jeg var forberedt på at de først sendte det tirsdag, MEN: Lørdag morgen (pinse-lørdag) kl 0820 lå pakken klar til afhentning i GLS pakkeshop. Tak til reservedelssalg.dk for super service. Hilsen NJF

17. toukokuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili