Hej, hade önskat att de olika betalnings metoderna funkat. Valde betala med kort funkade inte - testade flera gånger. Valde sen att betala med Swiish - samma sak. Till slut tvungen att välja Faktur... Näytä lisää
Vi fick kök stolor 4 st. Ganska snabbt. Stolor är av högsta klass. Mycket bekvämt och bra kvalitet. Jag kunde ha gett 5 stjärnor. Men blev bara 4 stjärnor på grund av att Det är mycket svårt me... Näytä lisää
Snabb leverans men hade varit bra att kunna kontakta chauffören eftersom det var tjällossning på vår väg. Tyvärr transportskador, men efter dokumentation fick jag ersättningsvara en vecka senare vilke... Näytä lisää
Billig, fin och bra möbel. Enda nackdelen var att Postnord hade trasat sönder paketet och tejpat ihop det. Men inte helt. När jag lyfte upp det ramlade det ut prylar. Som tur var var allt med.
Yrityksen tiedot
- Huonekaluliike
- Makuuhuoneen sisustus
- Lastenhuonekaluliike
- Puutarhakalusteet
- Kodintarvikeliike
- Olohuonekalusteiden myynti
Yrityksen kirjoittama
Praktiskt och ekonomiskt sortiment: inredning till vardagsrummet, utemöbler till trädgården, tillbehör för barn och diverse användbara produkter i köket. Detta och mycket mer utgör kärnan i TecTakes mångfald. Du kan få allt från en enda webbshop, såsom: bilvård, campingutrustning, möbler, trädgårdstillbehör, grill eller saker till husdjur. Så glöm timvis av sökningar hos olika leverantörer, för hos tectake kan du få tag på alla de saker som gör din vardag lite enklare.
Yrityksen kirjoittama

Tauberweg 41, 97999 , Igersheim, Saksa
- 0812350125
- mail@tectake.se
- tectake.se
Det är bra och ser elegant ut
Det är bra och ser elegant ut, men jag tyckte att det var lite litet.
Bäst pris
Bäst pris. Snabb leverans. Betalning med Klarna. Produkt som förväntas.
Jag avbryt beställning inom 15 minuter…
Jag avbryt beställning inom 15 minuter mindre tid efter beställningen. Email och fil på kontakten formuläret sen försökte ringa men telefone funkar inte. Tröts alla försök att avbryta försändelsen fick jag PostNord meddelande att varorna är på gång för leverans. Jag ser 2 paket som en privatperson kan inte returnera för att dem är over 20kilo. Och kontakta TekTak att dem ska skicka retur sedlar. Ingen svar. Så vägrade jag att inte ta produkten och meddelade jag till klarna att dem ska inte få betalt och ärenden är på gång. JAG REKOMMENDERAR INTE ATT HA AFFÄRER MED TEKTAK🤨
Jag fick halva leveransen efter ca 5…
Jag fick halva leveransen efter ca 5 dagar och fick vänta över en vecka för att komplettera utemöblerna var här.
Ni svara inte i telefon på utsatt tid?
Kundtjänst behöver bli bättre
Inget fel på produkterna, även om de inte passade mig när jag fick hem leveransen.
Sen var det väldigt trögt att få svar från kundtjänst,
därav det låga betyget. Hände inget på flera veckor.
Solsängen som vi beställde och som…
Solsängen som vi beställde och som kostade 1500 kr var trasig på två ställen när vi fick den. Då jag reklamerade den så blev jag erbjuden först 25 kr och sedan 250 kr som rabatt. Skandal jag vill ha en ny stol eller pengarna tillbaka.
Verktygen är ganska bra men vissa…
Verktygen är ganska bra men vissa dåliga och vad ska man ha en massa små spik till dom har man ingen användning till för det är ju en verkstad utrustning för mek inte snickeri
Hej jag har inte fått hjälp
Hej jag har inte fått hjälp
Med min beställning
Jag vill returnera
Jag får inte en retursedel väldigt besvärligt
Jätte fint kvalitet och produkt
Jag beställde 4 stolar men fick bara 2
En jättefin stol
En jättefin stol, till bra pris och bra kvalité och snabb leverans. Mycket nöjd med affären.
Bruksanvisningen under all kritik
Bruksanvisningen under all kritik. Hur fäster man glaset vid dörren till exempel på mitten?? Jag fick fick borra hål för två skruvar på mitten så inte glaset skulle fladdra.
Jag är nöjd med mina varor
Uppfyller sitt syfte
Lillen tyckte om den direkt när den byggdes och nu har den blivit till en favoritplats för vila och äventyr. Lagom med utrymme och sitter fast i taket.
Så snabb leverans och en bra produkt❤️
Dålig kvalitet vid leverans och dåligt…
Dålig kvalitet vid leverans och dåligt reklamations hantering