Tech24.dk Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Har købt en iPhone 13 for et år siden som nu ikke virker. Med 2 års garanti og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem. Deres telefon nummer siger svareren dette nummer virker ikke mere. Havde ell... Näytä lisää

Købte en iPad pro tideligere på året, her i start december var batteriet helt defekt og den kunne ikke holde strøm selv om den sad i opladeren. Kontaktede tech24 og der blev fixet et nyt batteri... Näytä lisää

Bestille fredag morgen og modtog varen lørdag. Købte en brugt iPhone standen blev betegnet som “ meget flot stand “ , telefonen er stort set som ny ! Derudover havde tech24 absolut bedste pris... Näytä lisää

Jeg så mange positive anmeldelser på firmaet. Sammenlignet med andre lignende firmaer, syntes jeg, at jeg fik meget for pengene med deres "pakketilbud" jeg købte en IPAD Pro 10,5 i bæredygtig tilstand... Näytä lisää

1. Puhelintarvikekauppa

Kæmpe udvalg af brugte iPhones og iPads. Over 200.000 forskellige mobilcovers på lager. Stort sortiment af beskyttelsesglas, powerbanks, kabler, bilholder m.m. Eget værksted og tilbyder reparationer af smartphones og tablets med 24 måneders garanti. Danmarks måske bedste priser.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god service!!

Købte en iPhone X i god stand. Telefonen modtog jeg allerede dagen efter, den var som ny, ikke en ridse at se. Da telefonen skulle sendes til min datter, der er udenlands tilbød sælgeren at køre et ekstra check på telefonen, for at være 100% sikker på, at den ikke var fejlbehæftet. Super god service. Det er iøvrigt 2. gang, jeg handler hér og første gang havde jeg samme positive oplevelse.
Mine bedste anbefalinger til. Tech24.

19. kesäkuuta 2023

Fantastisk service og gode produkter…

Fantastisk service og gode produkter til en billig pris.
Vi købte en IPhone 12 i ‘meget god stand’ og der er ikke en ridse at se da vi modtog telefonen.
Hurtig levering. Kan klart anbefales 👍🏻

14. kesäkuuta 2023

Wauuuu

Bestilte ny “ brugt “ telefon om torsdagen, fredag aften var den klar til afhentning. Wauuuuu siger jeg bare. Meget meget flot “ brugt “ mobil . Panserglas monteret samt en lille hilsen i pakken . Jeg er en meget tilfreds kunde og anbefaler gerne til andre interesseret som tænker i nyt/ brugt

31. toukokuuta 2023

Apple Watch rem

Apple Watch rem. Apple ultra
Købte en Apple Watch Ultra rem i sort. En alpine rem i sort som havde en lille fejl jeg ikke var tilfreds med. Lader til at jeg har været mere end uheldig.

Sådan noget giver ikke 5 stjerner men det kan en proaktiv kundeservice ændre på.

Hurtig proaktiv respons fra dem og en super effektiv løsning gør mig meget tilfreds.

7. toukokuuta 2023

Fantastisk køb og rigtig god service👍…

Fantastisk køb og rigtig god service👍 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da jeg ved et andet firma havde oplevet meget ringe batteri i procent på en Iphone brugt men i fremragende stand. Forhørte jeg mig hos Tech24 hvad deres bedst brugte iphone 13 mini havde af procent batteri. Aftalte at jeg lavede en bestilling og han ville tjekke batteri. Han ringede kort efter og fortalte at telefonen havde 100 procent og tilbød samtidig at påsætte det beskyttelsesglas jeg også havde bestilt. Kl 15 dagen efter lå min iphone til afhentning i pakkeshop kun 24 timer efter køb. Meget meget flot telefon, ikke en ridse og batteri 100 procent. Tilmed havde de skrevet en håndskrevet besked til mig og lagt en lille gave i form at et cover. Det er fantastisk service og I fortjener langt mere end 5 stjerner🤩

10. toukokuuta 2023

Perfekt !

Bestille fredag morgen og modtog varen lørdag.

Derudover havde tech24 absolut bedste pris blandt de forretninger der sælger brugte iPhones,

Tilkøbte beskyttelse til glasset , dette var påsat ved modtagelsen.

27. huhtikuuta 2023