We bought our Robot vacuum in November, we are really satisfied with the work, the house is clean from our lille dogs fur and normal dust. Is easy to clean the dust compartment and if you need to... Näytä lisää

Easy to order, fast delivery and most important a brilliant product. You think you have a relativt clean house, till you see how much the "Neat" have in the bin.

Meget imponerede service. Havde en reklamation efter næsten 2 år. En model 520x der ikke længere kunne starte. Jeg blev bedt om at sende maskinen ind til service. Alt godt. Efter mindre end en ug... Näytä lisää

1. Elektroniikkaliike

Neatsvor.dk drives og ejes af Tekhuset ApS, som er en dansk e-handelskoncern med CVR-nummer 42867993. Vi har adresse i det centrale København og lager 20 minutter fra Københavns centrum. Vi er en international virksomhed, der også har base i Norge, hvor vores hovedkontor ligger centralt i Oslo. Kundeservice har åbent alle hverdage fra kl. 10.00 til 14.00.

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Neatsvor vacuum is really good.

you need to change some parts is also easy.

16. huhtikuuta 2026

Hej Patricia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med din Neatsvor robotstøvsuger, og at den hjælper med at holde dit hjem rent for hundehår og almindeligt støv.

Det er også dejligt at høre, at du synes, den er nem at rengøre og vedligeholde.

Hvis du på noget tidspunkt har brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe!

Godt tilfreds

Godt tilfreds
nemt at finde på hjemmesiden og kom hurtigt og uden problemer. Fungere fint helt som ønsket

7. tammikuuta 2026

Hej Anni,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er virkelig glade for at høre, at alt gik som det skulle, fra at finde det, du søgte på hjemmesiden, til hurtig levering, og at produktet fungerer præcis som forventet.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe!

Brillant product

Easy to order, fast delivery and most important a brilliant product.

6. huhtikuuta 2026

Hej Keld,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!

Det er virkelig en øjenåbner, ikke? Man tror, hjemmet er rent, lige indtil man ser, hvad Neatsvor faktisk samler op. Det er præcis det niveau af rengøring, vi går efter!

Vi er så glade for at høre, at du oplevede bestillingen som nem, leveringen som hurtig, og at du er glad for produktet.

Hvis du nogensinde har brug for tips eller har spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe.

Vi ønsker dig mange flere tilfredsstillende rengøringer fremover!

Køb trygt hos hos dem

Det er en fantastisk støvsuger. Den gør en virkelig forskel. Og med 2 katte og den ene som er langhåret, gør den et godt stykke arbejde. Selve det at bestille, var også nemt. Jeg læste de forskellige beskrivelser og besluttede ud fra det. Køb trygt hos dem.

30. marraskuuta 2025

Hej Tanja,

Tusind tak for dine søde ord og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Vi er virkelig glade for at høre, at støvsugeren gør en forskel i dit hjem, især med to katte, hvoraf den ene er langhåret. Det er præcis sådan nogle hverdagssituationer, den er designet til at klare.

Det er også dejligt at høre, at du fandt bestillingsprocessen nem, og at produktbeskrivelserne hjalp dig med at træffe dit valg.

Tusind tak for din anbefaling, det betyder virkelig meget for os!

Anna fra Neatsvor

Købte en robotstøvsuger med gulvvask…

Købte en robotstøvsuger med gulvvask efter at have læst anmeldelser på den. Den var dårlig fra starten. Der kommer næsten ingen vand ud, så der er bare nogle tynde små striber hen ad gulvet. Jeg skrev til kundeservice, som rådede mig til at putte kogende vand i tanken - dette virkede en enkelt gang, så blev det ellers det samme igen.
Den støvsuger fint, men gulvvask kan den ikke. Den falder konstant ud af wifi og det er svært at få den tilkoblet igen.
Nu har jeg haft støvsugeren i halvandet år, og køber en ny af andet mærke.

1. toukokuuta 2025

Hej Camilla,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, vi er virkelig kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger.

Det du beskriver med meget lav vandmængde og stribet gulvvask, er ikke sådan maskinen skal fungere. I mange tilfælde kan det skyldes vandtanken, indstillinger i appen (vandniveau) eller en blokering i systemet. At kogende vand kun virkede midlertidigt, tyder på, at der kan være et problem med selve tanken eller vandflowet.

Hvad angår Wi-Fi-problemerne, hænger det ofte sammen med netværkskompatibilitet (robotten kræver et 2,4 GHz-netværk) eller forbindelsesstabilitet, men vi forstår godt, hvor frustrerende det er, når den mister forbindelsen gentagne gange.

Vi har også sendt dig en e-mail, så vi kan følge op direkte og finde en løsning så hurtigt som muligt.

Selvom det er noget tid siden, du købte produktet, vil vi meget gerne kigge nærmere på din sag og se, om vi kan finde en løsning.

En dejlig daglig hjælp

En dejlig daglig hjælp.
Støvsugeren er stabil, kan tidsindstilles, tørre gulvet over med en fugtig klud - og så er den lydsvag.

12. huhtikuuta 2026

Hej Betina,

Tusind tak for dine venlige ord! Vi er virkelig glade for at høre, at din robotstøvsuger gør hverdagen lettere for dig. Det er dejligt, at du er glad for planlægningsfunktionen, moppefunktionen og især det lave støjniveau.

Hvis du nogensinde har spørgsmål eller brug for hjælp, er vi altid klar til at hjælpe.

Vi ønsker dig mange flere nemme rengøringsdage fremover!

Robotten fungerer fint

Robotten fungerer fint, er bare ked af, at jeg ikke kan blande sæbe i vandet til mine trægulve

1. huhtikuuta 2026

Hej Bente,

Tak for din feedback, vi er rigtig glade for at høre, at robotten fungerer godt for dig!

Vi forstår godt, at det er ærgerligt, at man ikke kan blande rengøringsmiddel i vandet. Grunden til dette er, at sæbe og rengøringsmidler kan tilstoppe systemet og beskadige de interne komponenter i vandbeholderen over tid. Derfor anbefaler vi kun at bruge rent vand, så robotten fortsat yder optimalt.

Til trægulve er den gode nyhed, at moppefunktionen med kun vand er designet til at være skånsom og sikker for overfladen. Hvis du ønsker en lidt bedre rengøringseffekt, kan du evt. forbehandle pletter let eller bruge en let fugtig moppeklud, inden du monterer den.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker tips til at få mest muligt ud af din robot, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne! 😊

Anna fra Iviskin

Da jeg opdagede at den brugte 2 GHZ var…

Da jeg opdagede at den brugte 2 GHZ var det bare nemt.

21. maaliskuuta 2026

Hej Kai,

Tak for din feedback! 😊
Vi er glade for at høre, at det blev nemt at sætte op, så snart du fandt det rigtige netværk.

Vores robotter bruger 2,4 GHz for at sikre en mere stabil forbindelse, så det er dejligt, at du hurtigt fik det på plads. Hvis du får brug for hjælp til noget andet, er vi altid klar til at hjælpe!

Uundværlig

Hjælper mig virkelig i hverdagen , skulle have købt sådan en for længe siden. Mit stue og køkken fremstår altid pinligt rengjorte efter jeg har fået den i huset

7. huhtikuuta 2026

Hej Anders,

Tusind tak for din dejlige feedback! 😊

Vi er virkelig glade for at høre, at din Neatsvor er blevet en så stor hjælp i hverdagen og at dit hjem altid fremstår flot og rent!

Anna fra Neatsvor

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med alt fra køb på nettet, helt frem til levering og i idriftsættelse.
Maskinerne kører rigtig fint og effektivt.

31. maaliskuuta 2026

Hej Finn,

Tusind tak for din flotte feedback! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen fra køb til opstart, og at maskinerne fungerer godt.

Anna fra Neatsvor

Hurtig levering og gode tilbud

Hurtig levering og gode tilbud. Vil helt sikkert anbefale dem!

3. huhtikuuta 2026

Hej Amalie,

Tusind tak for dine søde ord! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og vores tilbud.

Nemt køb!

Købet gik fint. Opsætning til wifi gik nemt og var omhyggeligt beskrevet. Maskinen kørte med det samme. Jeg savner en bedre vejledning i opsætning af rum. Det har jeg ikke fundet ud af endnu.

6. huhtikuuta 2026

Hej Jorn,

Tak for din feedback! 😊
Vi er glade for at høre, at opsætningen og opstarten gik nemt.

Angående opsætning af rum er du meget velkommen til at kontakte os, vi guider dig gerne trin for trin.

Anna fra Neatsvor

Vi har haft en Neatsvor støvsuger…

Vi har haft en Neatsvor støvsuger støvsuger i ca. 2 år. Den er såååå god! Her for nylig begyndte den at drille lidt, kontaktede Neatsvor, sendte den retur, og allerede 3 dage efter sendte de mig en splinter ny støvsuger. Virkelig god service :-)

23. maaliskuuta 2026

Hej Simone,

Tusind tak for din fantastiske feedback! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du har været så tilfreds med din Neatsvor, og at du havde en god oplevelse med vores service.

Meget meget fin service

Min robotstøvsuger virkede pludselig ikke. Ringede og snakkede med dem. Jeg skulle sende den ind. De sendte mig en returlabel. En uge efter havde jeg en sprit ny robotstøvsuger.
Meget meget fin service.

27. maaliskuuta 2026

Hej Mie!

Tusind tak for din venlige anmeldelse 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Det er dejligt at vide, at alt blev håndteret hurtigt og problemfrit, og at du modtog en ny robotstøvsuger uden besvær.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat vil have stor glæde af din Neatsvor!

Super service

Super service. Da en af delene til min ret nye støvsuger gik i stykker, sendte jeg en mail og et billede, og jeg fik straks tilsendt en ny reservedel uden beregning.

17. maaliskuuta 2026

Hej Louise,

Mange tak for din flotte feedback! 😊
Vi er glade for at høre, at alt blev løst hurtigt og nemt.

Anna fra Neatsvor

Hurtig og god ekspederede af dele til…

Hurtig og god ekspederede af dele til min støvsuger

3. helmikuuta 2026

Hej Dennis,

Tusind tak for din anmeldelse 😊 Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og problemfri håndtering af reservedele til din støvsuger.

Anna fra Neatsvor

Robotstøvsuger til det lille hjem

Fin hjemmeside, hurtig levering, dejligt produkt.
Jeg er super glad for min robotstøvsuger, den er praktisk til en lille bolig da oplader standen næsten intet fylder. Robotten kan komme ind under det meste og man kan følge med på sin telefon. Eneste minus, for mit vedkommende er, at jeg ikke har fundet ud af, hvordan man skruer lidt ned for stemmen, da jeg til tider er lidt lydfølsom.

31. tammikuuta 2026

Hej Tina!

Tusind tak for din venlige anmeldelse 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringen og din robotstøvsuger, og at den passer godt til dit hjem.

Angående stemmelyden kan du som regel justere eller slå den fra i appens indstillinger under “Stemme” eller “Lydstyrke”. Hvis du ikke kan finde det, er du meget velkommen til at kontakte os, så guider vi dig gerne trin for trin.

Service over forventning

Meget imponerede service.
Efter mindre end en uge modtog jeg en helt ny støvsuger. Ingen forklaring. Ingen lange diskussioner. En service langt over hvad der kan forventes. Tak!
Ps. Er i øvrigt godt tilfreds med modellen. Har hund. Lange hår ruller sig ind i børsterne, så forvent løbende rengøring af maskinen.

10. maaliskuuta 2026

Hej!

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de venlige ord!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at du hurtigt modtog en ny støvsuger.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og er glade for, at du også er tilfreds med modellen. Tak også for din bemærkning omkring rengøring af børsterne det er et rigtig godt råd, især når man har hund med lange hår.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os igen, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Raymond fra Neatsvor

Robotstøvsuger…

Den virker da fint den robotstøvsuger jeg har købt hos for meget længe siden.
Mvh
Jan

22. maaliskuuta 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse, Jan.
Det glæder os meget at høre, at din robotstøvsuger stadig virker fint, selv efter lang tid.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får stor glæde af din Neatsvor.

Raymond
Neatsvor

Nem bestilling.

Nem bestilling.
Hurtig levering.

12. joulukuuta 2025

Hej!

Tusind tak for din anmeldelse, Jens Henrik.
Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, og at leveringen var hurtig.

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, at du fortsat får glæde af dit produkt.

Raymond fra Neatsvor