TeamShirts Belgium Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit van druk. Wel een groot verschil tussen gewone kwaliteit en biokatoen T-shirt. Ik weet nu beter wat ik volgende keer wel/niet zal bestellen. Sommige kleuren werden enkel per titel wee... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Veel te late levering waardoor we de kinderen hun afscheidscadeau niet konden geven en we last-minute nog op zoek moesten naar iets anders. Ik koop nooit meer bij jullie.

Yritys on vastannut

1. Printtivaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

Yrityksen kirjoittama

Aantrekkelijke kortingen
Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
Gratis verzending
Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
30 dagen retour
Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.

Hyvä

(2 876)

286 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Je n’ai toujours pas reçu ma commande…

Je n’ai toujours pas reçu ma commande que j’ai commandé le 5 juin

22. kesäkuuta 2026

Bonjour Sandy,

Merci de votre avis!

Je regrette profondément d'apprendre que le traitement de votre commande a subi un retard important.

Nous avons rencontré des ruptures de stock de certains produits en raison d'une sous-effectivité de notre fournisseur. Nous mettons tout en œuvre pour éviter que cette situation ne se reproduise.

Nous prendrons contact avec vous par email afin de vous proposer une solution.

Cordialement,

Lyra-Teamshirts

Saanut 4/5 tähteä

Problème de livraison

Problème c’est que Teamshirts a raté la date de livraison promis, tellement que le colis n’est jamais arrivé. Après un premier contact avec le support, un courriel automatique est reçu. Un second courriel est envoyé par Teamshirts pour expliquer qu’ils reçoivent plus de courriel que la normale, ensuite silence. Après avoir laissé une mauvaise note sur Trustpilot, l’équipe de Teamshirts m’a contacté avec une solution en plus d’un rabais pour un prochain achat. Impossible de savoir si la cause à donné l’effet, mais le service à la clientèle fonctionne.

17. kesäkuuta 2026

Bonjour Pierre-Luc,

Merci pour votre message. Nous sommes désolés d’apprendre que la livraison n’a pas répondu à vos attentes.

Après vérification, nous constatons que notre service client a déjà pris contact avec vous et vous a apporté une assistance concernant votre demande. Comme indiqué précédemment, nos équipes ont connu un volume de demandes plus élevé que d’habitude, ce qui a pu entraîner des délais de réponse plus longs.

Nous vous remercions pour votre patience et votre compréhension.

Cordialement,

Lyra-Spreadshirt

Je n'ai pas reçu ma commande

Je n'ai pas reçu ma commande

12. kesäkuuta 2026

Bonjour Maya,
Nous vous remercions d’avoir pris le temps de nous adresser votre commentaire.
Je regrette d’apprendre que vous n’avez pas encore reçu votre commande. Après vérification du suivi, il apparaît que votre commande est disponible au retrait dans un bureau de poste. Nous prendrons contact avec vous par email afin de vous fournir toutes les informations nécessaires.
Je vous prie de bien vouloir consulter votre boîte de réception.
N’hésitez pas à nous contacter pour toute question supplémentaire.

Fout gemaakt & perfect rechgezet

Ze hadden een foutje gemaakt bij onze bestelling - 2 shirts met gepersonaliseerde print besteld en betaald, bij ontvangst slechts 1 shirt in een onbeschadigde verpakking... Is fout- en kosteloos rechtgezet want je kan daarmee 'sjoemelen' als klant.
Bedrijf levert niet enkel kwaliteit maar neemt ook verantwoordelijkheid als het eens foutloopt.
Aanrader!!

19. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 2/5 tähteä

Maat te groot

De bedrukking was goed maar de maten zijn veel te groot. Ik heb altijd een M en deze is gigantisch.

9. kesäkuuta 2026

Beste MV,
Dank u wel voor uw bericht.
Het spijt ons te horen dat de maat van het artikel niet naar wens is - uiteraard staan wij klaar om u hierbij te helpen, bijvoorbeeld door een kleinere maat als vervanging te sturen. Ik heb u zojuist een e-mail gestuurd met een link om een online claim in te dienen - zou u alstublieft uw mailbox kunnen controleren?
Ter informatie, op onze website bieden wij maattabellen aan waarmee u de maten van onze artikelen kunt vergelijken voordat u een bestelling plaatst - dit kan handig zijn voor een volgende keer.
Als u nog vragen heeft, horen wij dat graag.

Mooie kwaliteit van druk

Sommige kleuren werden enkel per titel weergegeven, en kregen een ‘wit’ label. Dat was verwarrend op de website en daarom heb ik sommige combinaties niet durven bestellen. Maar prijs-kwaliteit ben ik zeer tevreden en de kans is groot dat ik opnieuw bij hen zal bestellen.

8. kesäkuuta 2026

Goede kwaliteit t-shirts

Goede kwaliteit t-shirts, dit is de tweede keer dat ik t-shirts bestel bij teamshirts. Het is super gemakkelijk om je design te ontwerpen en betellen. Super tevreden!!

28. toukokuuta 2026

Super service…

Facilité de créer son propre contenu vite le programme de dessin. Le rendu sur le tee-shirt est vraiment beau. La taille est impeccable et le tee-shirt de qualité. Le service rapide.

5. kesäkuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Super goed gedaan

Super goed gedaan! De truien vallen wel zeer groot, dus misschien dat Best erbij schrijven :)

26. toukokuuta 2026

Beste Flavie,
Hartelijk dank voor je positieve feedback over je bestelling! 😊
Ik heb het productbeschrijving nog eens nagekeken en inderdaad, het model is "relaxed fit", wat betekent dat het iets ruimer valt dan normaal. Het spijt me als dit niet helemaal duidelijk was.
We staan uiteraard klaar om je verder te helpen mocht je nog vragen hebben. Bedankt voor je vertrouwen in ons.
Claire - Teamshirts Service

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin