TeamShirts Belgium Arvostelua

2 876
TrustScore 4/5 tähteä

Saanut 4/5 tähteä

Problème c’est que Teamshirts a raté la date de livraison promis, tellement que le colis n’est jamais arrivé. Après un premier contact avec le support, un courriel automatique est reçu. Un second cour... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit van druk. Wel een groot verschil tussen gewone kwaliteit en biokatoen T-shirt. Ik weet nu beter wat ik volgende keer wel/niet zal bestellen. Sommige kleuren werden enkel per titel wee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ze hadden een foutje gemaakt bij onze bestelling - 2 shirts met gepersonaliseerde print besteld en betaald, bij ontvangst slechts 1 shirt in een onbeschadigde verpakking... Is fout- en kosteloos rec... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Veel te late levering waardoor we de kinderen hun afscheidscadeau niet konden geven en we last-minute nog op zoek moesten naar iets anders. Ik koop nooit meer bij jullie.

Yritys on vastannut

1. Printtivaatekauppa

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

TeamShirts zorgt ervoor dat verschillende groepen snel en eenvoudig kleding kunnen vormgeven, zodat jullie het teamgevoel aan de buitenwereld kunnen laten zien en jullie de gemeenschappelijke ervaringen een gezicht geven. Sinds het voorjaar van 2014 ontwikkelen wij als een aparte divisie van Spreadshirt-Gruppe een online-aanbod dat het de verantwoordelijken zo gemakkelijk mogelijk wil maken om originele, uniforme kleding voor het team te ontwerpen - of het nu sportief, zakelijk of voor privé is.

Yrityksen kirjoittama

Aantrekkelijke kortingen
Meer kopen, meer besparen. Ontvang tot wel 60% korting, afhankelijk van de inhoud van jouw winkelwagen.
Gratis verzending
Je profiteert van gratis standaardlevering. Express is ook sneller.
30 dagen retour
Komen de producten niet overeen met jouw ideeën, nemen wij ze terug - voor 30 dagen.

Hyvä

(2 876)

286 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben vandaag de dag nog steeds aan…

Ik ben vandaag de dag nog steeds aan het wachten op mijn refund of op tenminste een antwoord op mijn mail! Ik betaal extra voor dat het pakketje optijdt aankomt en het was 1 week telaat!

1. heinäkuuta 2026

Beste,

Bedankt voor jouw bericht.

Het spijt ons oprecht om te horen dat je pakket niet op tijd is aangekomen. We begrijpen heel goed hoe teleurstellend dit is, zeker omdat je voor een snellere levering hebt gekozen.

We doen er alles aan om samen te werken met betrouwbare vervoerders. Helaas kunnen er soms vertragingen ontstaan door omstandigheden buiten onze controle, bijvoorbeeld door logistieke problemen bij de vervoerder.

We nemen binnenkort per e-mail contact met je op om je situatie te bekijken en je een passende oplossing aan te bieden.

Lyra-Teamshirts

Saanut 3/5 tähteä

Alles goed maar duur

9. heinäkuuta 2026

Hallo Yves,

Bedankt voor je feedback.

Onze focus ligt op het aanbieden van gepersonaliseerde bedrukte textiel met een breed scala aan ontwerpen, productiestandaarden en servicekwaliteit.

Tegelijkertijd begrijpen we dat de prijzen niet altijd aan ieders verwachtingen kunnen voldoen.

We waarderen je eerlijke mening en danken je dat je de tijd hebt genomen om je gedachten te delen.

Frank

Saanut 1/5 tähteä

Veel te late levering waardoor we de…

25. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TeamShirts Belgium

Hoi, bedankt voor je feedback.

Het spijt ons dat de levering vertraagd was – we begrijpen heel goed dat dit niet naar wens is geweest.

Als kleine tegemoetkoming hebben we je een mail gestuurd met een klein gebaar van onze kant.

Als je de bestelling liever wilt retourneren, laat het ons dan alsjeblieft weten door op die e‑mail te antwoorden.

Nina van TeamShirts

Saanut 1/5 tähteä

Foto op shirt te klein en scheef

Afbeelding op shirt was te klein en stond scheef. Er ging een nieuw exemplaar gedrukt worden. Bij ontvangst bleek dit nieuwe shirt net dezelfde fouten te hebben.

17. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä TeamShirts Belgium

Hallo Evl, bedankt voor je review.

Het spijt ons te horen dat de print op je shirt te klein en scheef was en dat het vervangende exemplaar hetzelfde probleem had.

We nemen dit serieus en nemen in een aparte e-mail contact met je op.

Nina van TeamShirts

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin