Of je nu een straatauto hebt of een echte circuitauto deze mannen hebben zoveel kennis en ervaring dat ze voor elke vraag of probleem een oplossing hebben en uiteraard de juiste onderdelen. Ik baal da... Näytä lisää
Vandaag bij team vag langsgeweest.. Ik ging voor een brandstof pomp en drukregelaar, Brandstof pomp was zo gewisseld en gemonteerd, Heb ik nog een upgrade invertervalve gekocht voor een scherpe... Näytä lisää
Van A tot Z het beste bedrijf wat er bestaat voor upgrades aan je VAG voertuig. Door en door kennis, behulpzaam, meedenkend en uiteraard vriendelijk wat overigens het belangrijkste is aan een bedr... Näytä lisää
Rob van Team VAG een gouden man! Er zouden meer zoals hem moeten zijn. Dag zelf mocht ik nog gelijk langsgaan met m’n speling op m’n turbo. Daar toegekomen even duidelijke en daarbij helemaal... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
"Team VAG is ontstaan uit passie voor de auto's uit de VAG groep. We richten ons op de merken Skoda, SEAT, Audi en Volkswagen. Ons motto is "To make your VAG even better". Hiermee streven we ernaar de standaard auto te upgraden naar een hoger niveau in de breedste zin des woord. Van het tunen van de motor, tot verbeteren van het remsysteem, verlagen van de auto. Niets is te gek! We selecteren de beste producten die beschikbaar zijn in de markt, laten onderdelen produceren onder ons eigen TEAM VAG label en combineren dit tot de beste totaaloplossing voor uw auto."
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snelle levering en goed verpakt
Snelle levering en goed verpakt. Producten zijn ook van hoge kwaliteit. Top!
Dacht eerst dat het product niet klopte, maar het lag aan mijzelf. Netjes en duidelijk geholpen, met de mogelijkheid om altijd om advies te vragen. Fijne service.
Topservice
Top vent kwam langs voor een onderdeel en vertel over het probleem met me auto hij stond gelijk paraat om er naar te kijken en heeft de onderdeel gelijk voor mij geplaatst top service
Goeie leveri g reageert snel
Heeeeeeel goed bedrijf
Heeeeeeel goed bedrijf. Goede hulp dacht ook mee met mn koelvloeistofprobleem.
Bestelling cupra
Makkelijke webshop en gekregen wat ik heb besteld , super afgehandeld
Top kerel heeft me vandaag goed…
Top kerel heeft me vandaag goed geholpen met de juiste onderdelen voor mijn seat leon fr bwa motor en niet alleen met onderdelen geholpen maar ook met raad en daad wat ik juist allemaal moet doen om de motor perfect te krijgen dus dikke merci deze man weet zeker aan te raden de juist man op de juiste plek top!!
Heldere en snelle communicatie en goed werk!!
Zeer snelle reactie op mijn mails over mijn turboprobleem. Ik kon vrijwel direct terecht voor een diagnose en door hun ervaring hadden ze het probleem heel snel gevonden en voor een habbekrats gerepareerd. Zeldzaam goede service en communicatie!!
Zeer goede service
Zeer goede service, reageert meteen op vragen.
Spullen ook zoals verwacht, top bedrijf!
zeer snel geholpen na een klein…
zeer snel geholpen na een klein probleempje met postnl en zeer snel opgelost.
(dit lag niet aan de handelaar)
ook meermaals heel vriendelijk en correct geholpen geweest.
Super service en zeer goede winkel.
Zeer goede ervaring
Vorige week een brandstofpomp besteld bij VAG performance. En daar ook telefonisch contact over gehad. Wat een services, tekst en uitleg! na de besproken problemen die ik had, ook de injectoren hier laten reinigen en testen. 1 van de weinigen hier uit de buurt die dat kan. Kan hier met al mijn vragen terecht, goede spullen en voorraad. Gewoon een aanrader!
Betrouwbaar klantgericht…
Betrouwbaar klantgericht supervriendelijk de tuning bedrijf dat zijn naam wel heeft verdient.
Pro et qualité de pièce
Professionnalisme, suivis de commande en temps et en heure , bonne qualité de pièce! Je recommande.