AYA Snelverhuur Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

1. Autovuokraamo

Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Aya Snelverhuur, jouw partner voor efficiënte en betrouwbare transportoplossingen. Of je nu een verhuizing plant of op zoek bent naar snelle koeriersdiensten, Aya staat voor je klaar. Onze ruime selectie aan goed onderhouden voertuigen biedt de perfecte oplossing voor al jouw transportbehoeften. Met Aya geniet je van moeiteloos verhuizen en snelle bezorgingen, ondersteund door onze toegewijde service. Kies voor gemak, kies voor Aya Snelverhuur - waar jouw transportdoelen onze prioriteit zijn. De weg naar een vlotte verhuizing of bezorging begint hier!

Erinomainen

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 5/5 tähteä

Netjes op tijd bij afhalen bus, vriendelijk geholpen om het afhaaladres te vinden.
Bij terugbrengen telefoontje 10 min vooraf en men stond klaar om de bus in ontvangst te nemen.

19. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Bedankt Frans en we zien je graag weer terug!

Saanut 5/5 tähteä

Nooit van het bedrijf gehoord

Nooit van het bedrijf gehoord, maar ze reageerden snel en waren erg vriendelijk. Bus was prima en reed goed !

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Bedankt en tot de volgende keer !

toppers

had snel een bus nodig omdat een andere partij last minute toch de bus niet beschikbaar had, maar gelukkig kon ik hier goed terecht met een lekker bakje koffie erbij.

28. maaliskuuta 2024

Bedankt!

Saanut 5/5 tähteä

Eigenlijk helemaal niets op aan te merken

Super vlot en duidelijk in de communicatie, je weet waar je aan toe bent zonder addertjes onder t gras en je wordt vriendelijke en professioneel te woord gestaan bij vragen!

11. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Bedankt voor je review en we zien je graag terug !

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden met de service die ze…

Zeer tevreden met de service die ze hebben. De bus werd tot aan me deur gebracht en ook opgehaald op de afgesproken tijdstip! Bedankt mannen.

30. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Tevreden klant, Tevreden bedrijf. Bedankt en we zien je graag weer terug !

Komt afspraken na

Komt afspraken na! Snel en betrouwbaar. Bedankt

29. maaliskuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Bedankt voor je vertrouwen in AYA en we zien je graag weer terug !

Saanut 5/5 tähteä

Nette bus voor een goede prijs

Nette bus voor een goede prijs. Moet een veel spullen vervoeren en deze bus was direct beschikbaar! Aardige jongens en goede service.

23. maaliskuuta 2024

Bedankt voor je review !

Uitstekend!

Bus is in goede staat en de prijs is goed. Het beste vond ik de service, die was uitstekend! Erg snel en zeer flexibel in de tijden.

24. helmikuuta 2024

Bedankt Sarah!

Een aanrader!

Bus is prima in orde, geeft je een goed gevoel op de weg! Snelle service en flexibel in ophaal- en breng tijden. Al met al top!

28. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze service. Bedankt Amir!

Top prijs/kwaliteit

Nette bussen, goede service en fijne samenwerking. Wij gebruiken de bussen van Aya voor de dagen dat wij tekort komen en er is altijd wel een voertuig beschikbaar. De prijs is zeer gunstig ten opzichte van andere aanbieders.

28. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

AYA Staat altijd voor jullie klaar! Bedankt voor de vertrouwen in ons.

Saanut 5/5 tähteä

Afgelopen woensdag een bus hier…

Ben een zelfstandige en had een bus nodig voor een opdracht. Alles verliep soepel, en ook ben ik tevreden met de duidelijke communicatie van de heren!

24. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä AYA Snelverhuur

Bedankt voor je eerlijke review Maxi!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin