Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.
Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Neo Pokemon kaarten besteld - top kwaliteit ben er super blij mee. Bezorging goed binnen twee dagen via PostNL nice!
Tietoja yrityksestä TCGX
Yrityksen kirjoittama
TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!
Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!
Purmerend, Hollanti
- 0619900780
- info@tcgx.wiki
- tcgx.wiki
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Via marktplaats enkele kaarten gekocht…
Via marktplaats enkele kaarten gekocht op de webshop ben zeer te spreken over de conditie mooie kwaliteit en goede prijzen!
Goed geleverd naar wens originele…
Goed geleverd naar wens originele Pokemon artikelen super netjes!
Ik ben goed geholpen via whatsapp
Ik ben goed geholpen via whatsapp - enkele kaarten besteld netjes met twee dagen bezorgd merci!
Ben zeer tevreden
Ben zeer tevreden: originele Pokemon producten voor redelijke prijzen en ook nog is snelle verzending top!
Niks op aan te merken
Niks op aan te merken - kwaliteit netjes ook de oudere series. Goed stevig verzonden bedankt voor de extra sleeve leuk!
Breed assortiment leuke Pokemon…
Breed assortiment leuke Pokemon artikelen en goede service!!
Hallo mijn tweede bestelling bij TCGX…
Hallo mijn tweede bestelling bij TCGX hele goede service en hele mooie Pokemon kaarten ben heel blij!
Stipte bezorging
Stipte bezorging, netjes ingepakt en zeer te spreken over de Pokemon kaarten uitstekende kwaliteit!
Pokemon Celebrations gekocht losse…
Pokemon Celebrations gekocht losse kaarten in goede conditie zoals aangegeven op de webshop - bezorgd met een dag heel leuk!
Hele goede kwaliteit
Hele goede kwaliteit: Topps Pokemon kaarten in mooie conditie, binnen een dag bezorgd door PostNL dank!
Snel bezorgd
Snel bezorgd, netjes binnen twee dagen met een leuke extra kaart. Kwaliteit Pokemon uitstekend ben blij bedankt!
Tevreden
Tevreden: kwaliteit Pokemon uitstekend en een redelijk snelle verzending naar België binnen 3 dagen ontvangen super.
Ben zeer te spreken over TCGX / goede…
Ben zeer te spreken over TCGX / goede kwaliteit Pokemon kaarten en bovendien best redelijke prijzen gewoon goed!
Wat een leuke webshop
Wat een leuke webshop - originele Pokemon producten in uitstekende staat bezorging (ook) helemaal goed!
Leuk verpakt met feestdagen en hele…
Leuk verpakt met feestdagen en hele mooie kwaliteit Pokemon kaarten ben zeer tevreden!
Leuke webshop veel verschillende…
Leuke webshop veel verschillende Pokemon kaarten ook promo kaarten en dergelijke ik ben fan - goede bezorging prima!
Goede verzending via PostNL
Goede verzending via PostNL, mooie kwaliteit Pokemon origineel waterdicht verpakt prima.
Mooie TCG webshop
Mooie TCG webshop - vriendelijke mensen snel antwoord via whatsapp en mijn bestelling netjes binnen dag geleverd top!
Goede service, spoedig verzonden en Pokemon Boosterpacks in uitstekende conditie paar leuke pulls dank.
Niks op aan te merken
Niks op aan te merken, goede snelle bezorging top kwaliteit Pokemon dus helemaal goed!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.