Saanut 5/5 tähteä

Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.

Saanut 3/5 tähteä

Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Neo Pokemon kaarten besteld - top kwaliteit ben er super blij mee. Bezorging goed binnen twee dagen via PostNL nice!

1. Online-markkinapaikka

Tietoja yrityksestä TCGX

Yrityksen kirjoittama

TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!

Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!

Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!

4,1

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Top service als gewend

Top service als gewend, paar keer besteld kwaliteit is altijd goed en vriendelijk personeel. Snelle verzending goed gedaan.

27. joulukuuta 2022

Goede snelle verzending

Goede snelle verzending - netjes ingepakt de zending erg blij mee ga zo door tevens mooie Pokemon kaarten.

15. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Tom, bedankt voor de feedback waarderen wij ontzettend tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Goede webshop leuke producten en snel…

Goede webshop leuke producten en snel bezorgd binnen een dag zonder schade ben tevreden!

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Hallo Rick, bedankt voor uw nuttige feedback waarderen wij ontzettend tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Leuk groot assortiment aan Pokemon…

Leuk groot assortiment aan Pokemon artikelen - mooie kwaliteit bedankt voor extra sleeve!

29. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Olivier, bedankt voor uw feedback waarderen wij ontzettend tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke webshop super groot aanbod…

Leuke webshop super groot aanbod Pokemon, tevens eerlijk en goed verkopen van mijn Pokemon artikelen!

15. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Rowan, bedankt voor de feedback waarderen wij ontzettend tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Goede service / goed bereikbaar op…

Goede service / goed bereikbaar op whatsapp en ook hele mooie Pokemon producten!!

21. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Laura, bedankt voor uw leuke feedback waarderen wij ontzettend tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Ben tevreden met mijn bestelling bij…

Ben tevreden met mijn bestelling bij TCGX - originele Pokemon artikelen in top staat snelle verzending goed ingepakt!

26. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste KT, leuk om te horen vriendelijk bedankt voor de feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Super goede service

Super goede service: kwaliteit Pokemon kaarten heel erg naar wens en verzending waterdicht verpakt keurig!

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Ralf, vriendelijk bedankt voor de feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Voor mij de beste in losse Pokemon…

Voor mij de beste in losse Pokemon kaarten. Altijd goede service en snelle bezorging strak!

1. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Yorick, vriendelijk bedankt voor de feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Leuke ervaring

Leuke ervaring, Pokemon Topps kaart besteld mooie kwaliteit en netjes verpakt dank voor de extra kaart!

27. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Hallo Jim, leuk om te horen vriendelijk bedankt voor de feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Top webshop

Top webshop! Leuke Pokemon artikelen voor redelijke prijzen service uitstekend thanks

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Jonker, vriendelijk bedankt voor de feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Blij met mijn bestelling bij TCGX

Blij met mijn bestelling bij TCGX: vlotte service en super mooie Pokemon kaarten bedankt!

9. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Ray, dank voor uw feedback en vertrouwen in TCGX zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Vriendelijk personeel leuke ervaring

Vriendelijk personeel leuke ervaring, originele Pokemon kaarten in hele goede staat bezorging ook goed.

Vastaus yritykseltä TCGX

Hallo Ralf, fijn dank voor uw feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Groot aanbod leuk

Groot aanbod leuk, stipte bezorging goed verpakt tegen regen etc goed gedaan!

11. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Rik, leuk om te horen dank voor uw feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Mooie kwaliteit Pokemon TCG

Mooie kwaliteit Pokemon TCG, Boosterpacks zijn leuk en verzending naar wens binnen twee dagen gewoon goed.

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Jonkers, dank voor uw feedback zeer gewaardeerd tot uw dienst!

Saanut 5/5 tähteä

Beste kwaliteit Pokemon die ik ben…

Beste kwaliteit Pokemon die ik ben tegen gekomen online, de bestelling netjes binnen dag mogen ontvangen ben blij!

6. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä TCGX

Beste Nigel, bedankt voor uw vertrouwen in TCGX stellen wij zeer op prijs tot uw dienst!

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin