Ik shop hier vaker, in het verleden wel is bestelling opgehaald maar verzenden heeft toch mijn voorkeur! Altijd goede service en over algemeen snel verzonden.
Van de 28 kaarten die ik besteld had zijn er enkel 10 geleverd. De duurste kaart zat niet in het pakketje. Ook betaald voor verzending met trackingcode, alleen pakketje is verzonden met de gewon... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De persoon waarmee ik contact heb gehad via marktplaats was zeer beleefd. Het product was als Mint beschreven, maar het was NM voorkant en Mint achterkant. Hier heb ik geen klachten over, want je weet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Neo Pokemon kaarten besteld - top kwaliteit ben er super blij mee. Bezorging goed binnen twee dagen via PostNL nice!
Tietoja yrityksestä TCGX
Yrityksen kirjoittama
TCG Webshop Pokemon • Yu-Gi-Oh! • MTG • Digimon • MetaZoo • Flesh and Blood • DBZ • Graded TCG • Boosterpacks and much more!Already +20.000 Trading Cards in stock and counting!
Excellent Customer Service and Worldwide Shipping!
Purmerend, Hollanti
- 0619900780
- info@tcgx.wiki
- tcgx.wiki
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Mooi assortiment aan Pokemon artikelen…
Mooi assortiment aan Pokemon artikelen - goede kwaliteit naar mijn mening en best redelijke prijzen! Verzending prima lekker snel
Uitstekende kwaliteit Pokemon
Uitstekende kwaliteit Pokemon - Japanse kaart besteld snel verzonden en zoals aangegeven Mint conditie!
Top service als gewend
Top service als gewend, paar keer besteld kwaliteit is altijd goed en vriendelijk personeel. Snelle verzending goed gedaan.
Goede snelle verzending
Goede snelle verzending - netjes ingepakt de zending erg blij mee ga zo door tevens mooie Pokemon kaarten.

Geweldige kwaliteit TCG
Geweldige kwaliteit TCG - meerdere malen besteld en kan alleen maar zeggen heel origineel en goed bezig!
Goede webshop leuke producten en snel…
Goede webshop leuke producten en snel bezorgd binnen een dag zonder schade ben tevreden!

Vastaus yritykseltä TCGX
Leuk groot assortiment aan Pokemon…
Leuk groot assortiment aan Pokemon artikelen - mooie kwaliteit bedankt voor extra sleeve!

Vastaus yritykseltä TCGX
Leuke webshop super groot aanbod…
Leuke webshop super groot aanbod Pokemon, tevens eerlijk en goed verkopen van mijn Pokemon artikelen!

Vastaus yritykseltä TCGX
Goede service / goed bereikbaar op…
Goede service / goed bereikbaar op whatsapp en ook hele mooie Pokemon producten!!

Vastaus yritykseltä TCGX
Ben tevreden met mijn bestelling bij…
Ben tevreden met mijn bestelling bij TCGX - originele Pokemon artikelen in top staat snelle verzending goed ingepakt!

Wat een top service
Wat een top service: kundig personeel tevens zending heel snel en mooie Pokemon kaarten geweldig!
Super goede service
Super goede service: kwaliteit Pokemon kaarten heel erg naar wens en verzending waterdicht verpakt keurig!

Vastaus yritykseltä TCGX
Voor mij de beste in losse Pokemon…
Voor mij de beste in losse Pokemon kaarten. Altijd goede service en snelle bezorging strak!

Leuke ervaring
Leuke ervaring, Pokemon Topps kaart besteld mooie kwaliteit en netjes verpakt dank voor de extra kaart!

Top webshop
Top webshop! Leuke Pokemon artikelen voor redelijke prijzen service uitstekend thanks

Vastaus yritykseltä TCGX
Blij met mijn bestelling bij TCGX
Blij met mijn bestelling bij TCGX: vlotte service en super mooie Pokemon kaarten bedankt!

Vriendelijk personeel leuke ervaring
Vriendelijk personeel leuke ervaring, originele Pokemon kaarten in hele goede staat bezorging ook goed.

Groot aanbod leuk
Groot aanbod leuk, stipte bezorging goed verpakt tegen regen etc goed gedaan!

Mooie kwaliteit Pokemon TCG
Mooie kwaliteit Pokemon TCG, Boosterpacks zijn leuk en verzending naar wens binnen twee dagen gewoon goed.

Vastaus yritykseltä TCGX
Beste kwaliteit Pokemon die ik ben…
Beste kwaliteit Pokemon die ik ben tegen gekomen online, de bestelling netjes binnen dag mogen ontvangen ben blij!

Vastaus yritykseltä TCGX
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.