TCG Experts Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Diverse malen besteld, live rips of los besteld. Zelfs bij een enkel incident snelle reactie en opgelost. Zeer tevreden en geniet van de live streams. Eerlijk en gezellig en doen wat ze beloven. Groet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

5 sterren waardig, super service via Whatsapp, direct antwoord en gaan een stapje verder als een standaard webshop. Ze hebben een breed aanbod aan producten, leuke aanbiedingen en alles voor een norma... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Leuke Pokemon producten te vinden hier! Het was eerst zo moeilijk om bepaalde exclusieve packs te kopen in Nederland maar door deze site heb ik eindelijk toegang! Snelle levering en geen problemen ve... Näytä lisää

1. Lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

TCG Experts verkoopt voornamelijk Trading Card Games, met name een ruim assortiment Pokémon gerelateerde producten. Daarnaast biedt TCG Experts ook een assortiment aan in beschermende producten voor TCG, voornamelijk Ultra Pro producten, waaronder Sleeves & Toploaders, en verzamelmappen (binders). TCG Experts schrijft ook wekelijkse leerzame blogs omtrent de hype rondom Pokémon, waardebepaling van je kaarten en andere leuke en laatste weetjes! Bestellingen voor 15:00u geplaatst, is dezelfde dag nog verstuurd met DHL.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

1 arvostelu kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Geweldige service!

Afgelopen weekend kreeg ik mijn 2 bestelde deckboxen binnen. Bij het openen hiervan bleek 1 deksel beschadigd te zijn. Omdat de retour service van Bol.com nogal omslachtig is, heb ik TCG Experts direct gemaild met de vraag of er een vervangende deksel beschikbaar was. De rest van de box is immers nog prima. Vandaag werd ik gebeld door ze en ze hebben niet alleen direct een hele nieuwe box verstuurd, maar de beschadigde hoeft ook niet retour. Dat scheelt toch weer wat gedoe. Dylan was heel vriendelijk en behulpzaam en de oplossing overstijgt mijn verwachtingen. Al met al een zeer goede ervaring en wat mij betreft de maatstaf van klantenservice. Hartelijk dank Dylan!

10. lokakuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

erg tevreden

Ik heb meedere malen een bestelling geplaats en ik ben erg tevreden over de levering en service. Het is netjes verpakt en snel binnen. ik zou zeggen ga vooral zo door.

10. huhtikuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin