Diverse malen besteld, live rips of los besteld. Zelfs bij een enkel incident snelle reactie en opgelost. Zeer tevreden en geniet van de live streams. Eerlijk en gezellig en doen wat ze beloven. Groet... Näytä lisää
5 sterren waardig, super service via Whatsapp, direct antwoord en gaan een stapje verder als een standaard webshop. Ze hebben een breed aanbod aan producten, leuke aanbiedingen en alles voor een norma... Näytä lisää
Leuke Pokemon producten te vinden hier! Het was eerst zo moeilijk om bepaalde exclusieve packs te kopen in Nederland maar door deze site heb ik eindelijk toegang! Snelle levering en geen problemen ve... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
TCG Experts verkoopt voornamelijk Trading Card Games, met name een ruim assortiment Pokémon gerelateerde producten. Daarnaast biedt TCG Experts ook een assortiment aan in beschermende producten voor TCG, voornamelijk Ultra Pro producten, waaronder Sleeves & Toploaders, en verzamelmappen (binders). TCG Experts schrijft ook wekelijkse leerzame blogs omtrent de hype rondom Pokémon, waardebepaling van je kaarten en andere leuke en laatste weetjes! Bestellingen voor 15:00u geplaatst, is dezelfde dag nog verstuurd met DHL.
Pascalweg 8C, 3208KL, Spijkenisse, Hollanti
- +31 658822179
- tcg.experts@gmail.com
- tcg-experts.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Echte Pokemon artikelen
Echte Pokemon artikelen. 100% origineel en legit!
Top service !
Geweldige service!
Afgelopen weekend kreeg ik mijn 2 bestelde deckboxen binnen. Bij het openen hiervan bleek 1 deksel beschadigd te zijn. Omdat de retour service van Bol.com nogal omslachtig is, heb ik TCG Experts direct gemaild met de vraag of er een vervangende deksel beschikbaar was. De rest van de box is immers nog prima. Vandaag werd ik gebeld door ze en ze hebben niet alleen direct een hele nieuwe box verstuurd, maar de beschadigde hoeft ook niet retour. Dat scheelt toch weer wat gedoe. Dylan was heel vriendelijk en behulpzaam en de oplossing overstijgt mijn verwachtingen. Al met al een zeer goede ervaring en wat mij betreft de maatstaf van klantenservice. Hartelijk dank Dylan!
erg tevreden
Ik heb meedere malen een bestelling geplaats en ik ben erg tevreden over de levering en service. Het is netjes verpakt en snel binnen. ik zou zeggen ga vooral zo door.
Ik heb hier een bestelling geplaatst
Ik heb hier een bestelling geplaatst. Service is soepel en kwaliteit is perfect!
Zeker aan te raden.
Ik had ook nog een charizard wat een geluk🤩
Snelle en een top service
Snelle en een top service. Zeer professioneel ervaren! Aan iedereen aan te raden!!!
Fijne service
Goede service gehad van TCG Experts. Snelle levering en service met een glimlach. Dit blijft een vast adres voor mij!
Snelle service
Snelle service, heldere communicatie, leuk team en goede prijzen.
Vrolijke en toch overzichtelijk
Snelle service en goede communicatie!
De jongens van TCG Experts zijn…
De jongens van TCG Experts zijn vriendelijk en hebben een ruim assortiment te bieden. De service is top!
Betrouwbaar
Betrouwbaar, goede service en snelle levering.
Leuke livestreams en Goeie service
Leuke livestreams en Goeie service. Producten worden netjes verpakt, zodat de kaarten netjes blijven
Mooie website!
Geweldig
Uitstekende service! Overzichtelijke website en snelle verzending. Goeie communicatie en nette service. Voor pokemon producten zeker voor herhaling vatbaar!
TCG Experts is een betrouwbaar en…
TCG Experts is een betrouwbaar en vriendelijk bedrijf